{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tag ud på et episk eventyr til the Lost City i Colombias jungle

The Lost City i Colombia omringet af frodig grøn jungle

En vild rejse ind i både junglen og fortiden

Dybt inde i Colombias tætte jungle gemmer sig en 1200 år gammel hemmelighed ved navn Ciudad Perdida - også kendt som The Lost City. Det er et fysisk krævende syv-dages trek, der tager dig til denne gamle mystiske ruinby, som engang var et komplekst, men civiliseret samfund udelukkende omringet af grøn jungle. Udsigtspunkterne undervejs er helt fantstiske og det er trekkets endelige destination bestemt også. Læs videre for at finde ud af om det er noget for dig!  
cartagena-colombia-old-and-new-city
Colombias skjulte skønhed
For at få mest muligt ud af din rejse til Colombia, skal du ud at udforske nogle af de mange uspolerede steder. Alle de bedste steder, såsom The Lost City og Serranía de la Macarena National Park, er langt væk fra den slagne vej. Men bare rolig, vi hjælper dig med at komme dertil. Colombia er et postkort af et land, så du vil helt sikkert gerne bruge lidt tid her. Udforsk pulserende storbyer som Cartagena, Bogota og Medellin, og dyk ned i den latinamerikanske kultur og natur.
Colombia

En kulturarv gemt væk i junglen

Ciudad Perdida er Colombias mest enestånde skjulte skat, der kun kan nås til fods ved at tage på et flerdages trek. Turen hedder The Lost City Trek og tager dig forbi strømmende floder, smukke bjerge, fantastiske udsigtspunkter og det autentiske Koqi-samfund, der bor i små landsbyer midt i den frodige grønne jungle.

På trods af at Ciudad Perdida har været åben for turister i over 10 år, tager overraskende få besøgende faktisk udfordringen op og vandrer til ruinbyen. I hjertet af junglen vil du blive mødt af stenhuse og flere af stederne, bruges til ritualer og ceremonier. Måske vil du endda opdage noget helt selv, da det menes, at kun omkring 10% af ruinbyen og det gamle samfund er blevet opdaget ind til nu.

Om Colombia's forsvundne by

Ciudad Perdida blev bygget af Tairona-folket, og strækker sig over godt 12.000 m2. Udgravninger viser, at der boede mellem 2.000 og 8.000 mennesker, da det var mest befolket. Det var sandsynligvis den største by i imperiet, og Ciudad Perdida var højst sandsynligt det økonomiske og politiske centrum for en avanceret civilisation med både politiske strukturer og imponerende ingeniørfærdigheder.

Har vi gjort dig nysgerrig? Der er mange flere historier at grave ned i! I løbet af dette trek får du mulighed for at lære meget mere af kyndige guider, som har en vanvittig viden om den mystiske civilisation og junglen omkring den.

Et udfordrende trek

Vandreturen til Ciudad Perdida er en bjergrig rundtur på 44 km. Ruten både starter og slutter ved Santa Marta og undervejs vil der være stigninger på mere end 2.000 meter. Du vil krydse tæt jungle, mudrede passager og bogstaveligt talt krydse floder på din vej til den gamle ruinby. Det er ikke for sarte sjæle, men lad os være ærlige: Det er det hele værd!

Rutebeskrivelse

Dag 1-2: Santa Marta ➡ Ricardito Camp

Det er dagen, hvor trekking-eventyret begynder, men du bør komme mindst en dag tidligere for at slappe lidt af i benene i den hyggelige havneby Santa Marta. Når eventyret starter, bliver du kørt til Machete Pelao, hvor selve turen begynder. Du vil krydse endeløse marker, strækninger af jungle og små Kogi-landsbyer, alt imens du får et indblik i de lokale, der bor ved flodernes kyster i Sierra Nevada de Santa Marta-bjergkæden.

Dag 3: Ricardito Camp ➡ Teyuna Paraiso Camp

Trekket fortsætter på dag tre, og her venter en hård etape med mange stigninger på vejen. Om eftermiddagen ankommer du til Teyuna Paraiso Camp, hvor du kan slappe af ved floden for at få et velfortjent hvil efter en lang dag.

Dag 4: Teyuna Paraiso ➡ Mumaki Camp

På dag 4 skal du tidligt op, da det i dag er dagen, hvor du skal hele vejen op til The Lost City. Hvad venter dig, spørger du? Når du har klaret de 1200 trin op ad de udskårne trapper, vil du blive mødt af den vildeste udsigt over Sierra Nevada de Santa Marta. Udforsk de gamle ruiner og lær om historien bag en civilisation, der levede i området for mere end 1.000 år siden. Efter at have udforsket The Lost City, slutter dagens tur ved Mumaki Camp.

Dag 5: Mumaki Camp ➡ Ricardito Camp

På femte dagen, følger du en sti tilbage gennem junglen og forbi de små landsbyer tilbage til Ricardito Camp, populært kendt som Vista Hermosa. Det betyder, at din vandretur tilbage har nogle nye seværdigheder at udforske, men også en lejr beliggende i de smukkeste omgivelser!

Dag 6-7: Santa Marta

Santa Marta! Den sidste dag byder igen på en smuk vandring i de bakkede landskaber, mens man går tilbage til Santa Marta. Hvis du ikke har fået nok på dette tidspunkt, kan du vælge at komme med på en kortere tur til et af de nærliggende vandfald. Tilbage i Santa Marta kan du slappe af resten af ​​dagen, inden du fortsætter din rejse på dag 7.

Hvad er inkluderet?

 • Overnatning: 6 nætter (2x hotel & 4x camping)
 • Lokal transport
 • Måltider: 6x morgenmad, 5x frokost og 4x aftensmad (regn med omkring calculate around 450-600 DKK til de måltider som ikke er inkluderet).
 • Indgang til Gold Museum i Santa Marta
 • Assistance fra en personlig rejseekspert, som hjælper dig med at planlægge din drømmerejse, så du får mest muligt ud af både din tid og dit budget.

 

Hvad er ikke inkluderet?

 • Fly til Colombia (men det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med)
 • Rejseforsikring (det kan vi også hjælpe med)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem som er inkluderet i turen)
 • Andre aktiviteter, ture osv.

 

Green jungle in Colombia on the Lost City trek

Klar til at tage afsted?

We hear you! Skriv til os, så er du et skridt tættere på at komme afsted på et af de vildeste treks i Sydamerika!

Jeg er så klar!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.