{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Udlev din drøm: Tag på Working Holiday i Australien

Udsigt over Melbournes skyline

Work less ordinary - brug et år i Australien!

De fleste af os bruger lang tid på at arbejde for at spare op til vores drømmerejse. Men hvad hvis du ikke har lyst til at vente, på at pengene står på bankkontoen, og du vil afsted på dit eventyr NU?! Så lyder det som, at Working Holiday er lige noget for dig. Tilsæt lidt ekstra spice til dit liv og udforsk landet Down Under imens du tjener penge: det er den perfekte sammensætning af at få arbejdserfaring, møde nye mennesker og komme ud på den rejse, du altid har drømt om. Forestil dig at vågne op, hver eneste dag til et nyt eventyr, nye venner og en helt ny hverdag.

Oz Intro Surfing
Vores samarbejdspartner i Australien
For at dit arbejde i Australien bliver en succes, har vi slået pjalterne sammen med de bedste af de bedste i Australien. Du får ikke bare fuld support fra KILROY, men også fra vores samarbejdspartnere i Sydney og Melbourne når du er ankommet. Det inkluderer bl.a. hjælp til jobsøgning, råd og sparring med de søde folk hos WTC, ubegrænset adgang til jobsøgningsportaler og endda hjælp til specifik jobtræning, hvis det er nødvendigt. Stort set alt du har brug for, for at sikre dig et job i Australien er en del af pakken - oveni kommer sjove udflugter og aktiviteter, som vi også nævner i denne blog. Ræk ud til os, hvis du gerne vil høre mere eller tjek vores specifikke rejseforslag ud nedenfor!
Mere information om at arbejde i Australien

Du kan blive andet end landmand...

Hvis du ikke har lyst til at få skidt under neglene, er der stadig masser muligheder! At arbejde på en farm eller "ranch" som de kalder det, er langt fra din eneste mulighed, når det kommer til at tjene penge i Australien. Men jo, det at plukke frugter på et landsted er stadig en mulighed, men der er masser af andre jobmuligheder indenfor servicesektoren - især i den australske sommersæson. Vi har f.eks. for nylig snakket med Amarins, som har brugt et par måneder på at arbejde på et hostel i Sydney og har en fest imens. Der er masser af sjove jobs derude, men du skal ikke regne med, at du i denne blog får karriere rådgivning. I stedet vil vi gerne inspirere dig og forsikre dig om, at du ikke behøver titusindvis af kroner for at komme ud på dit store once-in-a-lifetime eventyr. Vi skal bare være lidt ekstra kreative, og hvis det er det, du leder efter, er du kommet til det helt rigtige sted.

Road trip on the beach on Fraser island in Australia

Så, handler det hele om kroner og øre?

Egentlig ikke, Working Holiday er en fed måde at finansiere din rejse på, men det handler om meget mere end det. For det første får du lov at blive længere i Australien, og du får virkelig landet og kulturen ind under huden. Du får også et kæmpe internationalt netværk, arbejdserfaring, en ny hverdag langt væk hjemmefra og et nyt perspektiv på lokale og deres små finurligheder. Men endnu vigtigere er, at du får en hel masse nye venner undervejs - både lokale og andre rejsende.

Group of new friends having fun in Sydney on the MeetMe intro week during an Australian Working Holiday

Hvordan får jeg så drømmejobbet?

For at være helt ærlig, er der ikke en one-size-fits-all tilgang. Men, hvis du vil have de bedste forudsætninger for at få et fedt job, anbefaler vi, at du deltager i en Working Holiday Meet Me package. Med sådan en pakke får du hjælp fra professionelle, til at sætte alt du behøver op, adgang til en jobdatabase i 12 måneder og hjælp til bolig via en af vores samarbejdspartnere. Det bedste er, at vi tager dig med på en tur i din nye by med en masse aktiviteter inkluderet. Det er en sikker måde at få nye venner på og lære Australien at kende, uanset om du lander i Sydney eller Melbourne.

Traveller looking at a field of animals at a farm in Australia

Start i Sydney

Vores intropakke i Sydney er designet til at give dig den bedst mulige velkomst til Australien og byen, alt imens du får den support, du behøver for at finde dit drømmejob Down Under. 

Så snart du lander i Sydney, bliver du en del af et fællesskab af ligesindede rejsende, der er lige så spændt som dig, på at udforske alt hvad Australien har at tilbyde. På din introtur får du nye venskaber og deler uforglemmelige oplevelser. Vi har tilføjet flere aktiviteter til introturen, så I får en masse fede oplevelser sammen.

Vores private catamarantur i Sydney Harbour giver dig chancen for at se byens berømte sights fra en ny vinkel, og du kommer til at føle, du er på toppen af verden, når du en af dagene tager til Blue Mountains og har en dag med hiking og sightseeing. Selvfølgelig er ingen introuge i Australien komplet uden en tur på stranden. Vi tager dig på strandtur, og du får surftimer, hvor du får chancen for at fange nogle bølger og suge solens stråler til dig. Bagefter går turen tilbage til dit hostel, hvor du kan gøre dig klar til en gruppemiddag.

Men vi er her ikke kun for sjov og ballade. Vores Meet Me package er designet til at give dig alt den support, du har brug for, for at få det meste ud af din rejse og tiden du arbejder. Vi hjælper dig med at finde dit fodfæste i dit nye hjem, og vi tilbyder dig hjælp til at finde dit drømmejob Down Under.

Harbour tour with views of the Opera House in Sydney

Og hvad med Melbourne?

Hvis du hellere vil starte din arbejdssæson i Melbourne, har vi sammensat en lige så fed intropakke, med samme fantastiske job support - bare i en anden by. Det betyder, at de inkluderede aktiviteter er skræddersyet til Melbourne.

Der er bl.a. en tur til Grampians National Park - et perfekt sted at se kænguruer. Her er der flotte vandfald og fantastisk smuk natur. Under din introuge kommer du også en tur på Great Ocean Road, en af verdens mest naturskønne køreture langs kysten. Stop ved de Tolv Apostle og nyd den smukke udsigt.

Men det handler ikke kun om sightseeing, du skal også finde nogle nye venner at hænge ud med i dit nye hjem de næste mange måneder. Du får masser af tid til at socialisere og bonde med nye mennesker ved Peninsula Hot Springs, mens du får et dyp i en af de naturlige varme kilder. Om aftenen mødes du med gruppen til en fælles middag, hvor I kan snakke om jeres mange oplevelser og kommende eventyr.

Selvom vi er her, for at sikre du har en god tur, er vi her også for at være din support og hjælpe dig med at få det meste ud af din tid hvor du arbejder i udlandet. Vi hjælper dig med at finde fodfæste i dit nye hjem og hjælper dig med dine arbejdsrelaterede behov i alt den tid, du er i Australien.

Traveller walking through the city of Melbourne, Australia

Så alt er bare arrangeret for mig på forhånd?

Næsten! Det eneste du skal gøre, er at få styr på det rigtige visum til Australien, men hvis du har brug for hjælp, fikser vi også det! Bare gør os opmærksom på det, når du rækker ud til os om Working Holiday, så hjælper vi dig. Ellers skal du bare pakke din kuffert og komme afsted!

JEG VIL HØRE MERE!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.