{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Flyruter jorden rundt

Flyv jorden rundt | Sammensæt den billigste jordomrejse | KILROY

Sammensæt den fedeste flybillet jorden rundt

Der er snart ikke den flyrute jorden rundt, som vi ikke har lavet. Her samler vi nogle af de mest populære ruter til de billigste priser. Uanset om du drømmer om trekking i Sydamerika, bountystrande i Asien eller roadtrip i USA, så kan vi lave den billigste flybillet jorden rundt til dig!

Få hjælp til flybilletten!

 

Hvorfor tage på jordomrejse?

Mange unge vælger at bruge tid enten i forbindelse med sabbatåret, eller som et afbræk fra hverdagen, på at tage på en større jordomrejse. Og vi forstår det godt. Du får en utrolig givende oplevelse på mange parametre, og kommer ofte hjem med minder for livet og mange erfaringer rigere. En jordomrejse er en god måde at opleve verdens forskelligheder på, få førstehåndsoplevelser fra de lokale kulturer, opleve nye sider af sig selv og sine rejsekammerater og så er det selvfølgelig en oplagt mulighed for at lære noget nyt som f.eks. at surfe eller at dykke. 

Er det dyrt at rejse jorden rundt?

Det behøver det ikke at være. Slet ikke faktisk. Vi har i mange år sammensat jordomrejser for unge, og er eksperter i at skræddersy rejser individuelt ud fra drømme og budgetter. En jordomrejse behøver ikke at bestå af 20 forskellige lande. Mindre kan også gøre det, og du kan i øvrigt vælge at rejse med andet end fly fra land til land, når du er undervejs. Alt kan i princippet lade sig gøre, men afhænger naturligvis af, om du har specifikke ønsker eller krav, du nødig vil gå på kompromis med.

Når det så er sagt, så er der stor prisforskel på hvornår du vil rejse, hvilke lande du vil besøge og i hvilken rækkefølge du ønsker at rejse. Heldigvis for dig, så har vi erfaring med at sammensætte flyrejserne, så du får det maksimale ud af dit budget. En jordomrejse, hvis du selv skal booke dine flyrejser, vil hurtigt løbe op. Vi kender dog alle smuthullerne, og kan sammensætte flyrejserne på tværs af flyselskaberne til en meget fordelagtig pris - og som du ikke selv kan finde på nogen flysøgemaskine.

Tip: Nogle gange kan vi indimellem skære store beløb af flyrejsens pris, mod at du samtidig booker et hostel, en lejebil eller noget tredje samtidig. Det er især gældende hvis du drømmer om at besøge flere forskellige steder i USA på samme rejse.

Hvordan kommer man igang med planlægningen af jordomrejsen?

Vores første råd må være, at du forsøger at finde frem til en realistisk plan over jordomrejsens varighed, antal destinationer samt hvilket budget du har til rådighed. På denne side kan du finde inspiration til rutesammensætninger, eller du kan vælge at prøve at designe din egen rejse. Vælger du det sidste, vil du efterfølgende modtage en mail fra os, hvor vi vil prøve at hjælpe drømmerejsen på vej - indenfor de rammer, du har givet os, naturligvis. Du kan være sikker på altid at få et realistisk bud, og hvis det kræver, at en destination bliver skåret fra eller placeret andetsteds i rejseplanen, så er det fordi det er til fordel for dig.

Ruterne er som sagt blot forslag, og kan tilpasses præcis til dit behov, så hvis du falder over en rute, der lige mangler et ekstra stop, eller lige skal have byttet et par stykker ud, så skriv til os.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.