Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Billig flybillet til Indien, Seychellerne og Sydafrikabesøg seychellerne på din rundrejse
flybilletter - indien, seychellerne og sydafrika

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

oplev mumbai på rejsen i indien

Destination #1 Indien

Dit første stop på denne rundrejse er Indien og Mumbai. Byen er kæmpestor, og man skal lige vænne sig til omvæltningen, når man kommer hjemmefra Danmark. Når først du er på plads i Mumbai, er der masser af ting, du kan opleve. The Gateway of India er en populær attraktion, men også den hellige Haji Ali Dargah, der dateres tilbage til 1431 samt en tur til Elephanta Island og de mange templer bygget ind i grotter er værd at besøge. Har du ekstra tid, bør du overveje at tage en rundrejse i Indien, inden du flyver videre til næste stop, der er Seychellerne.

Der er et rigt dyreliv i seychellerne

Destination #2 Seychellerne

Når du lander i Seychellerne, vil du hurtigt opdage, at det daglige liv er noget anderledes her. Det er som om tiden står stille, og du kan bruge tiden på at afkoble efter nogle hektiske dage i Indien. Seychellerne byder på strande i verdensklasse, krystalklart vand og masser af muligheder for afslapning. Seychellerne ligger i det Indiske Ocean, og hvis du er til dykning eller snorkling, er der rig mulighed for at opleve livet under havets overflade her.

Oplev fantastiske cape town i sydafrika

Destination #3 Sydafrika

Fra Seychellerne rejser du til Johannesburg i den nordlige del af Sydafrika. Her kan du både opleve storbyen i sig selv, ligesom det er oplagt at tage på safari i f.eks. Krüger National Park, hvis du gerne vil opleve det mangfoldige dyreliv. Fra Johannesburg skal du selv finde vej til Cape Town, og hvis du er til adventure, kan vi anbefale, at du lejer en bil eller en autocamper, og kører igennem landet. Du kan både køre igennem de store bjergrige landskaber eller langs kysten. Ruten er helt op til dig. Slut af i Cape Town, hvor et besøg til Table Mountain må være et must do på listen.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 1,5 måned

Antal lande

3

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For studerende under 33 & unge under 25

Pris fra*
8.298 DKK
Denne vildt billige flybillet til Indien, Sydafrika og Seychellerne giver dig mulighed for at opleve nogle utrolig varierede destinationer, der hver især byder på vidt forskellige oplevelser.

Flyrute

✈️  Hjem - Mumbai - Seychellerne - Johannesburg // Cape Town - Hjem

// =  Denne rejse er på egen hånd, og er ikke en del af flybilletten. Vi anbefaler at du lejer en bil og rejser ned gennem det smukke Sydafrika på et ægte road trip.

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter
 • ISIC-kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning
 • Måltider
 • Andre aktiviteter, såsom rundrejser, sightseeing osv.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Oplev Indiens mangfoldige kultur, de travle gader, menneskemylderet og de store, til tider kaotiske, markedspladser, hvor du kan købe dig fattig i lækre lokale madvarer. Indien er andet end storbyer, og hvis du har tid, kan vi anbefale, at du rejser rundt og oplever landets finurlige afkroge, og i øvrigt meget forskellige kulturer.


Fra Mumbai i Indien går turen videre til en af de mest paradis-agtige rejsedestinationer i verden, Seychellerne. Efter et sansebombardement i Indien, er der tid til at slappe af på de kridhvide sandstrande efterfulgt af en dukkert i det turkisblå hav. Seychellerne er det perfekte sted at lade batterierne op, inden du igen skal besøge et land rig på kulturindtryk, Sydafrika.


Du flyver fra Seychellerne til Johannesburg. Her kan du besøge Afrikas største township, Soweto eller du kan vælge at tage på safari i en af Afrikas mest kendte nationalparker, Krüger. Turen fra Johannesburg til Cape Town er på egen hånd, og en legendarisk måde at opleve landet er ved at leje en bil eller en autocamper og tage på et road trip - du kan evt. overveje at rejse ned gennem landet til du rammer Durban og herfra køre langs den smukke Garden Route. 


Steder du besøger på ruten: • Indien

 • Seychellerne

 • Sydafrika

Tilbage til toppen

Lyder dette som en rejse for dig?

Uanset om du drømmer om en rejse præcis som denne, eller gerne vil sætte dit eget præg på ruten, så lad os hjælpe dig med planlægningen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle vores rejseforslag

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Overblik over flyruten

flybilletter - indien, seychellerne og sydafrika

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Destination #1 Indien

oplev mumbai på rejsen i indien

Dit første stop på denne rundrejse er Indien og Mumbai. Byen er kæmpestor, og man skal lige vænne sig til omvæltningen, når man kommer hjemmefra Danmark. Når først du er på plads i Mumbai, er der masser af ting, du kan opleve. The Gateway of India er en populær attraktion, men også den hellige Haji Ali Dargah, der dateres tilbage til 1431 samt en tur til Elephanta Island og de mange templer bygget ind i grotter er værd at besøge. Har du ekstra tid, bør du overveje at tage en rundrejse i Indien, inden du flyver videre til næste stop, der er Seychellerne.

Destination #2 Seychellerne

Der er et rigt dyreliv i seychellerne

Når du lander i Seychellerne, vil du hurtigt opdage, at det daglige liv er noget anderledes her. Det er som om tiden står stille, og du kan bruge tiden på at afkoble efter nogle hektiske dage i Indien. Seychellerne byder på strande i verdensklasse, krystalklart vand og masser af muligheder for afslapning. Seychellerne ligger i det Indiske Ocean, og hvis du er til dykning eller snorkling, er der rig mulighed for at opleve livet under havets overflade her.

Destination #3 Sydafrika

Oplev fantastiske cape town i sydafrika

Fra Seychellerne rejser du til Johannesburg i den nordlige del af Sydafrika. Her kan du både opleve storbyen i sig selv, ligesom det er oplagt at tage på safari i f.eks. Krüger National Park, hvis du gerne vil opleve det mangfoldige dyreliv. Fra Johannesburg skal du selv finde vej til Cape Town, og hvis du er til adventure, kan vi anbefale, at du lejer en bil eller en autocamper, og kører igennem landet. Du kan både køre igennem de store bjergrige landskaber eller langs kysten. Ruten er helt op til dig. Slut af i Cape Town, hvor et besøg til Table Mountain må være et must do på listen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.