{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Billig flybillet til Indien, Seychellerne og Sydafrika


besøg seychellerne på din rundrejse
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 1-2 mdr.

Antal lande

3

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For alle

Skriv til os
Denne vildt billige flybillet til Indien, Sydafrika og Seychellerne giver dig mulighed for at opleve nogle utrolig varierede destinationer, der hver især byder på vidt forskellige oplevelser.

Flyrute

✈️  Hjem - Mumbai - Seychellerne - Johannesburg // Cape Town - Hjem

// =  Denne rejse er på egen hånd, og er ikke en del af flybilletten. Vi anbefaler at du lejer en bil og rejser ned gennem det smukke Sydafrika på et ægte road trip. 

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter 
 • Alle bookinggebyrer
 • Egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning
 • Måltider
 • Andre aktiviteter, såsom rundrejser, sightseeing osv.

Oplev Indiens mangfoldige kultur, de travle gader, menneskemylderet og de store, til tider kaotiske, markedspladser, hvor du kan købe dig fattig i lækre lokale madvarer. Indien er andet end storbyer, og hvis du har tid, kan vi anbefale, at du rejser rundt og oplever landets finurlige afkroge, og i øvrigt meget forskellige kulturer.


Fra Mumbai i Indien går turen videre til en af de mest paradis-agtige rejsedestinationer i verden, Seychellerne. Efter et sansebombardement i Indien, er der tid til at slappe af på de kridhvide sandstrande efterfulgt af en dukkert i det turkisblå hav. Seychellerne er det perfekte sted at lade batterierne op, inden du igen skal besøge et land rig på kulturindtryk, Sydafrika.


Du flyver fra Seychellerne til Johannesburg. Her kan du besøge Afrikas største township, Soweto eller du kan vælge at tage på safari i en af Afrikas mest kendte nationalparker, Krüger. Turen fra Johannesburg til Cape Town er på egen hånd, og en legendarisk måde at opleve landet er ved at leje en bil eller en autocamper og tage på et road trip - du kan evt. overveje at rejse ned gennem landet til du rammer Durban og herfra køre langs den smukke Garden Route. 


Steder du besøger på ruten: • Indien

 • Seychellerne

 • Sydafrika

Tilbage til toppen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Destination #1 Indien

Dit første stop på denne rundrejse er Indien og Mumbai. Byen er kæmpestor, og man skal lige vænne sig til omvæltningen, når man kommer hjemmefra Danmark. Når først du er på plads i Mumbai, er der masser af ting, du kan opleve. The Gateway of India er en populær attraktion, men også den hellige Haji Ali Dargah, der dateres tilbage til 1431 samt en tur til Elephanta Island og de mange templer bygget ind i grotter er værd at besøge. Har du ekstra tid, bør du overveje at tage en rundrejse i Indien, inden du flyver videre til næste stop, der er Seychellerne.

Destination #2 Seychellerne

Når du lander i Seychellerne, vil du hurtigt opdage, at det daglige liv er noget anderledes her. Det er som om tiden står stille, og du kan bruge tiden på at afkoble efter nogle hektiske dage i Indien. Seychellerne byder på strande i verdensklasse, krystalklart vand og masser af muligheder for afslapning. Seychellerne ligger i det Indiske Ocean, og hvis du er til dykning eller snorkling, er der rig mulighed for at opleve livet under havets overflade her.

Destination #3 Sydafrika

Fra Seychellerne rejser du til Johannesburg i den nordlige del af Sydafrika. Her kan du både opleve storbyen i sig selv, ligesom det er oplagt at tage på safari i f.eks. Krüger National Park, hvis du gerne vil opleve det mangfoldige dyreliv. Fra Johannesburg skal du selv finde vej til Cape Town, og hvis du er til adventure, kan vi anbefale, at du lejer en bil eller en autocamper, og kører igennem landet. Du kan både køre igennem de store bjergrige landskaber eller langs kysten. Ruten er helt op til dig. Slut af i Cape Town, hvor et besøg til Table Mountain eller bydelen Ko Kaap må være et must do på listen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.