{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Japan, Australien & Bali


Glæd dig til at opleve Japans kultur på din rundrejse
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 2-3 mdr.

Antal lande

4

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For studerende under 32 & unge under 31

Skriv til os
Denne lækre flybillet fra Emirates sender dig forbi en række fede og meget forskellige destiationer i Asien og Australien! Tjek Dubai ud, oplev den japanske kultur, nyd den afslappede stemning på Bali og tag på et legendarisk road trip fra Sydney til Cairns. På denne multi stop rute får du mulighed for at opleve nogle af de mest populære og trendy destinationer, når du rejser østpå.

Flyrute

✈️  Hjem - Dubai - Tokyo - Sydney // Cairns - Bali - Hjem

// =  Denne rejse er på egen hånd, og er ikke en del af flybilletten. Vi anbefaler at du lejer en bil og rejser ned langs kysten på et ægte road trip.

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter
 • ISIC-kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning
 • Måltider
 • Andre aktiviteter, såsom rundrejser, sightseeing osv.

Dubai er første stop på ruten, og her får du mulighed for at opleve nogle af de mange cool steder, som byen er kendt for: Burj Khalifa, Dubai Mall og Palm Islands blandt andet.


Herefter går turen til Tokyo og Japan, hvor du får mulighed for at få den japanske kultur helt ind under huden. Nå ja, og deriblandt er der jo naturligvis en omgang lokal sushi, der kan få selv den mest rutinerede sushi-spiser i knæ! Fra Japan rejser du videre til Australien, hvor du begynder i Sydney. I den del af landet finder du en sjov storby og det ikoniske opera hus. 


Fra Sydney anbefaler vi, at du enten lejer en bil eller autocamper, og kører på et legendarisk road trip op langs den australske østkyst og til Cairns, eller alternativt køber et buspas, hvor du kan hoppe af/på som du har lyst til undervejs.


I denne del af landet finder du i øvrigt også verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der næppe behøver yderligere salgstale. Det er must-see!


Denne flybillet tager dig fra Cairns til Bali som er det sidste stop, og her kan du både nyde strandene, de dertilhørende gode surfbølger, de tropiske regnskove og de gode fester, hvis du er i dét humør. 


Hvis du gerne vil tilføje destinationer til ruten, så flyv med Emirates. De har et stort netværk, hvilket betyder, at du har nærmest uanede med muligheder i Asien og i Australien, som du kan mixe nærmest som du har lyst til. Og bare rolig, vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med planlægningen.


Steder du besøger på ruten: • De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

 • Japan

 • Australien

 • Indonesien

Tilbage til toppen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Destination #1 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Dubai er alt i én by. Du kan stå på ski, besøge stranden, sandsurfe og shoppe. Book dit hotel eller hostel her, og brug et par nætter i denne moderne storby i Mellemøsten. Maden er i øvrigt glimrende, og det samme er vejret. Du kommer helt sikkert til at nyde Dubai inden turen går til Japan.

Destination #2 Tokyo, Japan

Tokyo er en by, der altid er på vej fremad! De store bygninger og neonbelyste gader minder dig om en moderne Sci-Fi-film, og skulle du få mulighed for det, anbefaler vi at, du oplever byen fra toppen Roppongi Hills, der er kendt som Tokyo City View, og gerne om aftenen. Det er helt fantastisk. Nå ja, og så har Tokyo flest Michelinstjerner af alle byer i verden, så hvis du er til lækker mad, så er du kommet til det rette sted!

Destination #3 Sydney, Australien

Fra Asien til Australien - Velkommen til Australien, mate! Sydney byder på masser af cool oplevelser, masser af smukke strande (vi foretrækker Bondi, Manly, Narrabeen og Congee), masser af feststemte barer og en virkelig lækker og afslappet atmosfære. Sørg for at du har tid til at opleve det hele, inden du rejser op af østkysten, hvor du skal med dit næste fly! Vi anbefaler, at du lejer en bil eller autocamper og tager på road trip til Sydney. Det er smukt, og det er indbegrebet af frihed!

Destination #4 Cairns, Australien

Fra den ene australske by til den anden. Det er tid til strande, BBQ og kolde øl med andre unge backpackere. Hvis du kan lide at chille, vil du elsker Australien og Cairns. Brug nogle dage i byen inden du eventuelt tager på udflugt til nationalparken nord for Cairns eller ser området omkring Cairns, hvor du finder verdens største koralrev, Great Barrier Reef, som ville være synd at gå glip af.

Destination #5 Bali, Indonesien

Sidste stop inden turen går hjem igen er Bali, og hvilken destination! Strande, tropiske regnskove, vandfald, spa i verdensklasse, fester i Canggu, og så er det et oplagt sted at lære at surfe. Bali har det hele, og det er ikke et tilfælde, at øens popularitet har været stigende de sidste par år. Hvorfor ikke opleve det hele på egen hånd?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.