Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Glæd dig til at opleve Japans kultur på din rundrejse
flybilletter - japan, australien og bali

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplev Dubai som en del af din rundrejse

Destination #1 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Dubai er alt i én by. Du kan stå på ski, besøge stranden, sandsurfe og shoppe. Book dit hotel eller hostel her, og brug et par nætter i denne moderne storby i Mellemøsten. Maden er i øvrigt glimrende, og det samme er vejret. Du kommer helt sikkert til at nyde Dubai inden turen går til Japan.

Gå på opdagelse på de travle markedspladser i Tokyo

Destination #2 Tokyo, Japan

Tokyo er en by, der altid er på vej fremad! De store bygninger og neonbelyste gader minder dig om en moderne Sci-Fi-film, og skulle du få mulighed for det, anbefaler vi at, du oplever byen fra toppen Roppongi Hills, der er kendt som Tokyo City View, og gerne om aftenen. Det er helt fantastisk. Nå ja, og så har Tokyo flest Michelinstjerner af alle byer i verden, så hvis du er til lækker mad, så er du kommet til det rette sted!

Nyd de mange smukke strande der omringer Cairns

Destination #3 Cairns, Australien

Velkommen til Australien, mate! Det er tid til strande, BBQ og kolde øl med andre unge backpackere. Hvis du kan lide at chille, vil du elsker Australien og Cairns. Brug nogle dage i byen inden du bevæger dig sydpå mod Sydney. I området omkring Cairns finder du verdens største koralrev, Great Barrier Reef, som ville være synd at gå glip af. Vi anbefaler, at du lejer en bil og tager på road trip til Sydney. Det er smukt, og det er indbegrebet af frihed!

Nyd Sydneys mange strande når du er i byen

Destination #4 Sydney, Australien

Fra én fed australsk by til en anden. Sydney byder på masser af cool oplevelser, masser af smukke strande (vi foretrækker Bondi, Manly, Narrabeen og Congee), masser af feststemte barer og en virkelig lækker og afslappet atmosfære. Sørg for at du har tid til at opleve det hele, inden du skal med dit næste fly!

Solnedgangen på Bali er noget helt særligt

Destination #5 Bali, Indonesien

Sidste stop inden turen går hjem igen er Bali, og hvilken destination! Strande, tropiske regnskove, vandfald, spa i verdensklasse, fester i Kuta, og så er det et oplagt sted at lære at surfe. Bali har det hele, og det er ikke et tilfælde, at øens popularitet har været stigende de sidste par år. Hvorfor ikke opleve det hele på egen hånd?

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 1,5 måned

Antal lande

4

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For studerende under 33 & unge under 25

Pris fra*
11.090 DKK
Denne lækre flybillet fra Emirates sender dig forbi en række fede og meget forskellige destiationer i Asien og Australien! Tjek Dubai ud, oplev den japanske kultur, nyd den afslappede stemning på Bali og tag på et legendarisk road trip fra Cairns til Sydney. På denne multi stop rute får du mulighed for at opleve nogle af de mest populære og trendy destinationer, når du rejser østpå.

Flyrute

✈️  Hjem - Dubai - Tokyo - Cairns // Sydney - Bali - Hjem

// =  Denne rejse er på egen hånd, og er ikke en del af flybilletten. Vi anbefaler at du lejer en bil og rejser ned langs kysten på et ægte road trip.

Tilføj eller ændr i destinationerne

Husk at denne multi stop rute kun er et forslag til din rejse. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer end ovenstående, kan du sammensætte din egen rejse her. Hvis du gerne vil have hjælp til planlægningen eller rejsesammensætningen, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe dig videre med dine rejsedrømme.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter
 • ISIC-kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning
 • Måltider
 • Andre aktiviteter, såsom rundrejser, sightseeing osv.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Dubai er første stop på ruten, og her får du mulighed for at opleve nogle af de mange cool steder, som byen er kendt for: Burj Khalifa, Dubai Mall og Palm Islands blandt andet.


Herefter går turen til Tokyo og Japan, hvor du får mulighed for at få den japanske kultur helt ind under huden. Nå ja, og deriblandt er der jo naturligvis en omgang lokal sushi, der kan få selv den mest rutinerede sushi-spiser i knæ! Fra Japan rejser du videre til Australien, hvor du begynder i Cairns. I denne del af landet finder du i øvrigt også verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der næppe behøver yderligere salgstale. Det er must-see!


Fra Cairns anbefaler vi, at du enten lejer en bil, og kører på et legendarisk road trip ned langs den australske østkyst og til Sydney, eller alternativt køber et buspas, hvor du kan hoppe af/på som du har lyst til undervejs.


Denne flybillet tager dig fra Sydney til Bali som er det sidste stop, og her kan du både nyde strandene, de dertilhørende gode surfbølger, de tropiske regnskove og de gode fester, hvis du er i dét humør. 


Hvis du gerne vil tilføje destinationer til ruten, så flyv med Emirates. De har et stort netværk, hvilket betyder, at du har nærmest uanede med muligheder i Asien og i Australien, som du kan mixe nærmest som du har lyst til. Og bare rolig, vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig med planlægningen.


Steder du besøger på ruten: • De Forenede Arabiske Emirater (Dubai)

 • Japan

 • Australien

 • Indonesien

Tilbage til toppen

Drømmer du om en rundrejse som denne?

Du kan vælge at rejse på den præcis samme rejse, eller du kan vælge at tilpasse den og gøre den til din egen. uanset hvad, så skal vi nok hjælpe med planlægningen.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle multi stop ruter

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Overblik over flyruten

flybilletter - japan, australien og bali

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Destination #1 Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Oplev Dubai som en del af din rundrejse

Dubai er alt i én by. Du kan stå på ski, besøge stranden, sandsurfe og shoppe. Book dit hotel eller hostel her, og brug et par nætter i denne moderne storby i Mellemøsten. Maden er i øvrigt glimrende, og det samme er vejret. Du kommer helt sikkert til at nyde Dubai inden turen går til Japan.

Destination #2 Tokyo, Japan

Gå på opdagelse på de travle markedspladser i Tokyo

Tokyo er en by, der altid er på vej fremad! De store bygninger og neonbelyste gader minder dig om en moderne Sci-Fi-film, og skulle du få mulighed for det, anbefaler vi at, du oplever byen fra toppen Roppongi Hills, der er kendt som Tokyo City View, og gerne om aftenen. Det er helt fantastisk. Nå ja, og så har Tokyo flest Michelinstjerner af alle byer i verden, så hvis du er til lækker mad, så er du kommet til det rette sted!

Destination #3 Cairns, Australien

Nyd de mange smukke strande der omringer Cairns

Velkommen til Australien, mate! Det er tid til strande, BBQ og kolde øl med andre unge backpackere. Hvis du kan lide at chille, vil du elsker Australien og Cairns. Brug nogle dage i byen inden du bevæger dig sydpå mod Sydney. I området omkring Cairns finder du verdens største koralrev, Great Barrier Reef, som ville være synd at gå glip af. Vi anbefaler, at du lejer en bil og tager på road trip til Sydney. Det er smukt, og det er indbegrebet af frihed!

Destination #4 Sydney, Australien

Nyd Sydneys mange strande når du er i byen

Fra én fed australsk by til en anden. Sydney byder på masser af cool oplevelser, masser af smukke strande (vi foretrækker Bondi, Manly, Narrabeen og Congee), masser af feststemte barer og en virkelig lækker og afslappet atmosfære. Sørg for at du har tid til at opleve det hele, inden du skal med dit næste fly!

Destination #5 Bali, Indonesien

Solnedgangen på Bali er noget helt særligt

Sidste stop inden turen går hjem igen er Bali, og hvilken destination! Strande, tropiske regnskove, vandfald, spa i verdensklasse, fester i Kuta, og så er det et oplagt sted at lære at surfe. Bali har det hele, og det er ikke et tilfælde, at øens popularitet har været stigende de sidste par år. Hvorfor ikke opleve det hele på egen hånd?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.