Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Kultur, Cali-vibe og happy Jazz i USA


Rundrejse i Nordamerika | KILROY
flybilletter - kultur, cali og happy jazz i USA

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Oplevelser i Chicago | KILROY

Stop #1: Chicago

Beliggende ved majestætiske Lake Michigan, er Chicago et glimrende startsted for din rundrejse i USA. Hvis du ikke allerede er up-to-date med byens historie og kultur, er der masser af cool museer at besøge, såsom Art Institute of Chicago. Byen er USA's tredjestørste, og det betyder naturligvis, at der er masser af skyskrabere og smuk arkitektur. Hvis du drømmer om at udforske City of Gangsters, anbefaler vi, at du lejer en cykel. Besøg i øvrigt Chicago Museum Campus, hvor du finder 10 forskellige museer med forskelligt indhold.

Rejser til San Francisco | Oplevelser i San Francisco | KILROY

Stop #2: San Francisco, USA

San Francisco har masser at byde på, og blandt de mest populære attraktioner er naturligvis Alcatraz, Pier49, Golden Gate Bridge og de episke ture op og ned af byens bakker i de kendte kabelvogne. San Francisco er fyldt med POPO'er, der står for "Privately Owned Public Open Space". Det betyder, at de fleste af byens terrasser og balkoner er privatejet og drevet. Og de er bestemt et besøg værd. En af de bedste af slagsen, er Crocker Gallery's tagterrasse på Market Street. Læn dig tilbage og nyd øjeblikket her!

Tag på et fantastisk road trip langs Highway 1 i Californien | KILROY

Road Trip: San Francisco - Los Angeles

Et helt fantastiske eventyr venter dig, når du har fået fingrene i din lejebil i San Francisco, og bevæger dig sydpå langs den smukke kystlinje på Highway 1 - hele vejen ned til Los Angeles. Nyd den smukke udsigt i Big Sur, tjek de afslappede strandbyer som Monterrey og Pismo, og sørg for at stoppe i enten Santa Maria eller Santa Barbara, hvis du har brug for at chille og nyde livet - akkompagneret af den helt autentiske Cali-vibe.

Oplevelser i Los Angeles i Nordamerika | KILROY

Stop #3: Los Angeles, USA

The City Of Angels er blandt vores favoritter, hvis du er til den afslappede atmosfære, som Californien er så kendt for. Hollywood Boulevard, Beverly Hills og Venice Beach er åbenlyse stop, mens du er i byen. Her er fyldt med kulturelle højdepunkter, og der er uden tvivl noget at udforske, uanset hvornår du er i byen! Nå ja, og hvis du har flere dage i overskud, kan du enten besøge San Diego eller Grand Canyon, mens du alligevel er i 'nærheden'. Surf- og nattelivet i San Diego er helt klart et besøg værd, ligesom udsigten over Grand Canyon vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige!

Oplev New Orleans | KILROY

Stop #4: New Orleans, USA

Det sidste stop på din rundrejse er New Orleans - en by der er fyldt med Jazz, Voodoo og Louis Armstrong. Hvis du er til god musik og festivaler, så er du kommet til det rigtige sted. Prøv at time dit ophold til enten samtidig med Mardi Gras eller Big Easy-festivalen, og du er garanteret at få en oplevelse for livet. New Orleans er i øvrigt beliggende relativt tæt på både Memphis og Nashville, og vi anbefaler et besøg i begge byer, hvis du har tid til overs. Enjoy!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1 måned

Antal byer

4

Gyldighed

12 måneder

Billettype

For alle

Pris fra*

7.342 DKK

Skriv til os
Denne rundrejse består af fly med British Airways samt en uges billeje, og vil tage dig til nogle af de mest unikke og fantastiske steder i USA, heriblandt venter der dig et road trip fra San Francisco til Los Angeles langs den ikoniske Highway 1. Denne rundrejser giver dig mulighed for at opleve fire fantastiske byer fra den helt vanvittige pris af blot 6440 kroner, inklusiv alle flybilletter og en uges billeje - hvad venter du på?

Hvis du drømmer om et eventyr, der både indeholder storbylivet i nogle af USA's fedeste storbyer, road trip mellem San Francisco og Los Angeles og lækre jazz-muligheder i New Orleans. Den er crazy billig, og vi kan garantere dig, at du får en oplevelse for livet! Tjek ruten ud her:

Flyrute:
✈️ Hjem – Chicago - San Francisco // Los Angeles – New Orleans - Hjem

Husk på, at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan vælge at få hjælp til planlægningen, eller du kan kaste dig ud i at planlægge din egen rute gennem vores ruteplanlægger.

Hvad er inkluderet?
 • Flybilletter med British Airways
 • 1 uges billeje
 • ISIC-kort
 • Alle bookinggebyrer
 • Assistance fra rejsekonsulent
 • Få en uddybning af alt der er inkluderet længere nede på siden
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Overnatning
 • Måltider
 • Øvrige aktiviteter såsom rundrejser etc.

Hop ombord på dit British Airways-fly til USA, og start dit spændende eventyr i Chicago, der historisk er kendt for at huse diverse gangstere gennem tiden. Byen er især fed at opleve på to hjul, og vi anbefaler, at du lejer en cykel og f.eks. oplever Lake Michigan på de mange gode cykelbaner langs kysten. Du kan også hoppe ombord på et båd-cruise, og hvis solen skinner, så kan du joine de lokale på strandene langs søens bredder. Efter en aktiv dag på cyklen, kan du genoplade batterierne i byens centrum, der udover masser af caféer og restauranter, byder på Millennial Park, muséer og en lang historie med diverse gangster- og mafiafortællinger.


Efter at have udforsket Chicago hopper du ombord på dit næste fly, der flyver dig til San Francisco, der i øvrigt også er startpunktet for dit road trip mod Los Angeles. San Francisco har masser at byde på, og vi anbefaler, at du som minimum bruger 2-3 dage her, før du rammer vejene og tager på road trip. Blandt byens højdepunkter er naturligvis Alcatraz og en cykeltur henover Golden Gate Bridge. Men vi anbefaler også, at du udforsker Haight-Ashbury, der siges at være det distrikt, der har grundlagt byens hippiekultur.


Når du er færdig med San Francisco (bliver man nogensinde det?), venter et fantastisk eventyr på fire hjul langs smukke, smukke Highway 1 hele vejen ned til Los Angeles. I prisen er inkluderet en uges billeje i en compact size bil, men du kan jo overveje, om du vil gå all in og opgradere til en cabriolet, få vind i håret og tage dine rockstarbriller på, mens du cruiser langs en af USA's allersmukkeste kyststrækninger med Stillehavet som baggrund. Nyd livet mens du passerer Big Sur, appelsin- og vinplantager, søvnige strandbyer hvor sælerne solbader i allerbedste cali-stil.


Du kan selv vælge, om du vil køre direkte til Los Angeles, eller om du vil tage et par omveje ind i landet, f.eks. igennem en nationalpark eller to. Uanset hvad, så ankommer du til LA, der måske byder på nogle af de mest kendte seværdigheder i USA; Hollywood, Venice Beach, Santa Monica Pier og Universal Studios. Når du har krydset disse af på listen over ting, du bør se, kan du besøge Walt Disney's koncertsal og The Museum of Contemporary Art. Hvis du har ekstra tid til overs, og i øvrigt stadig har lejebilen, kan du nappe en tur til Grand Canyon, der også er et must visit, når du er på disse kanter. Efter et par oplevelsesrige uger i The Golden State, går turen til lufthavnen, hvor du atter hopper ombord på et fly.


Denne gang er destinationen New Orleans, der er særligt berømt for dens verdenskendte Jazzmusik-scene. Nyd livemusikken på ethvert gadehjørne og de fantastiske restauranter i det franske kvarter, hvor der er en helt særlig stemning, der er svær beskrive, hvis ikke man har oplevet det. Vi anbefaler også, at du tager et cruise på Mississippi-floden i en af områdets legendariske og historiske dampbåde. New Orleans er desuden belejligt beliggende, hvis du ikke har fået nok af road trips (og god musik). Her kan du igen leje en bil, og besøge de nærliggende byer Memphis og Nashville, der begge byder på en helt unik vibe.


Nedenfor kan du se, hvad der helt præcist er inkluderet:


Flybilletter med British Airways • Hjem - Chicago

 • Chicago - San Francisco

 • Los Angeles - New Orleans

 • New Orleans - Hjem


Billeje • 1 x compact size bil – 7 dages billeje (du kan ændre antallet af dage, hvis du har brug for det)

 • Forsikring er inkluderet

 • Opsamling i San Francisco - Aflevér bilen i Los Angeles' lufthavn

 • Hvis du booker udenfor højsæsonen (midt juni til slut august), bliver der ikke pålagt et one-way-gebyr.


Bemærk: Prisen inkluderer ikke ekstra chauffør og benzin. Derudover er ovenstående fra-pris gældende for personer over 25. Er du under 25, vil prisen ændre sig en smule, afhængig af hvornår du ønsker at rejse. 


Andre ting der er inkluderet • ISIC-kort

 • Alle bookinggebyrer

 • Assistance fra rejsekonsulent

Tilbage til toppen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Stop #1: Chicago

Beliggende ved majestætiske Lake Michigan, er Chicago et glimrende startsted for din rundrejse i USA. Hvis du ikke allerede er up-to-date med byens historie og kultur, er der masser af cool museer at besøge, såsom Art Institute of Chicago. Byen er USA's tredjestørste, og det betyder naturligvis, at der er masser af skyskrabere og smuk arkitektur. Hvis du drømmer om at udforske City of Gangsters, anbefaler vi, at du lejer en cykel. Besøg i øvrigt Chicago Museum Campus, hvor du finder 10 forskellige museer med forskelligt indhold.

Stop #2: San Francisco, USA

San Francisco har masser at byde på, og blandt de mest populære attraktioner er naturligvis Alcatraz, Pier49, Golden Gate Bridge og de episke ture op og ned af byens bakker i de kendte kabelvogne. San Francisco er fyldt med POPO'er, der står for "Privately Owned Public Open Space". Det betyder, at de fleste af byens terrasser og balkoner er privatejet og drevet. Og de er bestemt et besøg værd. En af de bedste af slagsen, er Crocker Gallery's tagterrasse på Market Street. Læn dig tilbage og nyd øjeblikket her!

Road Trip: San Francisco - Los Angeles

Et helt fantastiske eventyr venter dig, når du har fået fingrene i din lejebil i San Francisco, og bevæger dig sydpå langs den smukke kystlinje på Highway 1 - hele vejen ned til Los Angeles. Nyd den smukke udsigt i Big Sur, tjek de afslappede strandbyer som Monterrey og Pismo, og sørg for at stoppe i enten Santa Maria eller Santa Barbara, hvis du har brug for at chille og nyde livet - akkompagneret af den helt autentiske Cali-vibe.

Stop #3: Los Angeles, USA

The City Of Angels er blandt vores favoritter, hvis du er til den afslappede atmosfære, som Californien er så kendt for. Hollywood Boulevard, Beverly Hills og Venice Beach er åbenlyse stop, mens du er i byen. Her er fyldt med kulturelle højdepunkter, og der er uden tvivl noget at udforske, uanset hvornår du er i byen! Nå ja, og hvis du har flere dage i overskud, kan du enten besøge San Diego eller Grand Canyon, mens du alligevel er i 'nærheden'. Surf- og nattelivet i San Diego er helt klart et besøg værd, ligesom udsigten over Grand Canyon vil give dig en oplevelse ud over det sædvanlige!

Stop #4: New Orleans, USA

Det sidste stop på din rundrejse er New Orleans - en by der er fyldt med Jazz, Voodoo og Louis Armstrong. Hvis du er til god musik og festivaler, så er du kommet til det rigtige sted. Prøv at time dit ophold til enten samtidig med Mardi Gras eller Big Easy-festivalen, og du er garanteret at få en oplevelse for livet. New Orleans er i øvrigt beliggende relativt tæt på både Memphis og Nashville, og vi anbefaler et besøg i begge byer, hvis du har tid til overs. Enjoy!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.