{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplev det bedste af Malaysia


trekking i junglen på borneo bør være på din liste over aktiviteter
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1 måned

Hvor?

Kuala Lumpur og Borneo

Gyldighed

30 dage

Billettype

For alle

Skriv til os
Er du klar til at udforske et af de mest mangfoldige lande i Asien? Selvfølgelig er du det! Det er jo derfor, du er endt på denne side. Hvis smukke strande, storbyliv, vild jungle og et utrolig varieret dyreliv er noget er noget for dig, så tjek denne rundrejse i Malaysia ud.

Malaysia! Hvis du ikke allerede har været her, så er det tid til at tage af sted! Denne rundrejse tager dig forbi nogle af de bedste steder i Malaysia - både fordi stederne er fede i sig selv, men også fordi de agerer det perfekte udgangspunkt, hvis du vil rejse lidt rundt i landet. 

Hop ombord på flyet med Qatar Airways eller Singapore Airlines. Du flyver først til Kuala Lumpur og herefter til Kota Kinabalu på Borneo.

Det første stop er som sagt Kuala Lumpur, hvor du får mulighed for at opleve hovedstadens højdepunkter. Brug nogle dage i byen, før du tager på opdagelse rundt om i landet. Kuala Lumpur er nemlig et glimrende udgangspunkt, hvorfra du både kan rejse nordpå mod Penang, Perhentian Islands, Cameron Highlands eller Taman Negara National Park. Måske kan du endda kombinere både det søde strandliv med de smukke nationalparker. Sæt et par uger af til at rejse rundt, inden du havner i Kuala Lumpur igen, hvorfra flyet går mod Kota Kinabalu og Borneo. 

Borneo er lig med natur, dyreliv og vanvittig smukke landskaber. Forbered dig på autentisk tropisk regnskov, og hvem ved, måske et glimt af den ikoniske orangutang?

Hvad er inkluderet?
  • Fly med Qatar Airways
  • Alle bookinggebyrer
  • Personlig rådgivning
Hvad er ikke inkluderet?
  • Overnatning
  • Måltider
  • Ture og aktiviteter
  • Rejseforsikring

 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over flyruten

Her får du et overblik over flyruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Stop #1: Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en fantastisk by at begynde sit eventyr i Malaysia i. Her finder du store shoppingcentre, de majestætiske Petronas Towers, Batu Caves lige uden for byen, små gademarkeder og masser af muligheder for at smage den lækre lokale street food.

Tjek Reggae Bar i Chinatown ud, hvis du gerne vil feste med andre backpackere eller besøg Batu Caves et par kilometer udenfor byen. Merdeka Square er også et besøg værd, og så vil du heller ikke gå glip af udsigten fra Kuala Lumpurs Sky Tower.

Efter du har brugt et par dage i byen, anbefaler vi, at du tager på en rundrejse enten til nogle af de smukke nationalparker eller eksotiske bounty-øer.

Stop #2: Kota Kinabalu, Borneo

Borneo... Det her sted er intet mindre end fantastisk. Øen er velkendt for det spændende dyreliv og den store mængde regnskov, og er et perfekt stop for alle, der gerne vil have naturoplevelser i særklasse. Borneo er et sted, hvor du virkelig kan lægge den stressede hverdag bag dig. Trek op ad Mount Kinabalu, overnat i primitive hytter i en af de mange nationalparker, kast dig ud i en omgang dykning i et af verdens bedste dykkerområder, Sipadan, eller bevæg dig ud i junglen og spot det lokale dyreliv. Borneo har SÅ mange muligheder, at det kan være svært at vælge.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.