{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Marokko highlights


Africa Marocco Tinghir
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3 uger

Antal lande

1

Rejseform

Backpacking

Bedste tidspunkt at rejse til

September til november & marts til april

Skriv til os
Dette rejseforslag indeholder alt det bedste Marokko kan byde på. Det bliver 3 uger fyldt med cool aktiviteter og du får mulighed for at komme helt tæt på den lokale gæstfrihed, unikke og smukke natur og det fantastiske marrokanske køkken.

Har du lyst til at opleve det autiske Marokko, så er tiden inde! På denne rejse, bestående af 3 uger, kommer du til at udforske fantastisk natur og det lækre marrokanske køkken imens du rejser rundt i landet. 

Din rejse starter, når du lander i Casablanca, hvor du skal mødes med de andre backpackere i din gruppe, som du skal rejse med hele vejen ned til Marrakech. Har du lyst til at udforske Casablanca inden tur start, så kan vi anbefale at ankomme 1 eller 2 dage før. 

Rejsen tager dig igennem flere små marrokanske byer, igennem Atlas bjergene og helt til udkanten af Sahara ørkenen, inden rejsen går tilbage til Marrakech. Det kommer til at være en tur fyldt med vanvittige naturoplevelser som Todra Gorge og Ait Ben Haddou Kasbah, som er en UNESCO World Heritage Site. 

Brug et par dage i Marrakech inden du starter næste eventyr, som er en 7 dages vandretur til toppen af Mount Toubkal, der befinder sig cirka 4170 meter over vandets overflade. 

Når du er retur i Marrakech, anbefaler vi at du tager ud til kystbyen Essaouira, hvor du nemt kan bruge et par dage på stranden. Det er tiden på egen hånd, så du kan blive så længe du har lyst. 

Husk at dette rejseforslag blot er et eksempel og at du kan skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme. Det kan være du vil gøre rejsen kortere, eller rejse mere? Der er masser af muligheder, så du skal blot tage fat i os! 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen. 

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Casablance 
 • 8 dages adventure rejse fra Casablanca til Marrakech 
 • 7 dages trek til Mount Toubkal 
 • Fly hjem fra Marrakech 
 • Alle bookinggebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem, der er inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter undervejs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Marokko highlights

Hjem - Casablanca - Volubilis - Fez - Merzouga - Todra Gorge - Ait Ben Haddou - Marrakech - Mount Toubkal - Essaouira - Marrekech - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersy drømmerejser og hjælper gerne med insider tips.

Casablanca til Marrakech 8 dages adventure rejse

Kickstart din rejse med en 8 dages adventure rejse fra Casablanca og hele vejen ned til Marrakech. Du skal besøge Volubilis, Fez, Merzouga, Todra Gorge samt UNESCO heritage site Ait Ben Haddou på rejsen. Rejsen er en lille grupperejse, så det er en oplagt mulighed for at lære de andre at kende imens I rejser rundt. Det kan nærmest ikke blive bedre! Din rejse slutter i Marrakech, hvor vi anbefaler at du bruger et par dage på egen hånd for at udforske byen.

Mount Toubkal 8 dages vandre tur

Efter nogle dage på egen hånd i Marrakech, er det blevet tid til at tage ud på endnu et eventyr. Denne gang på en gruppetur når du skal vandre til toppen af Mount Toubkal, som er den højeste bjergtinde i Atlas bjergene. Vi lover at det bliver det hele værd, når du kan se ned på dalene i en højde af 4167 meter over havoverfladen. Husk at tage nogle gode vandresko med, da du kommer til at vandre det meste af dagene.

Essaouira Tid til at slappe af

Efter en udmattende vandretur til Mount Toubkal, er det blevet tid til at slappe lidt af. Vi anbefaler, at du efter at være kommet tilbage til Marrakech, tager ud til Essaouira, hvor du kan nyde livet i den afslappende og hyggelige kystby. Slap af ved stranden, spis god mad og udforsk nogle af de mange farverige boder i den lokale souk. Hop på en bus retur til Marrakech, når du er klar til at rejse hjemad, så du kan nå dit fly. Er du endnu ikke klar til at rejse hjem og vil gerne opleve mere, så hiv fat i os, så hjælper vi gerne.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.