{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Dyreliv & natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia


Okavango Delta set oppe fra | KILROY
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 4 uger

Starter i

Victoria Falls, Zimbabwe

Slutter i

Windhoek, Namibia

Rejsetype

Backpacking

Skriv til os
Er du til safari, frodig natur, vilde dyr, floddeltaer og sove under stjernerne, så er det måske lige denne tur, du har ledt efter. Du skal rejse fra Zimbabwe gennem Botswana, før du ender i Namibia. Spørgsmålet er, er du klar?

Rejsen starter med et fly til Victoria-vandfaldene i Zimbabwe. Dette er, som navnet antyder, hjemsted for de majestætiske Victoria-vandfald! Brug en dag på at tjekke det ud, og hvis du er modig, kan du tilmelde dig et bungy jump fra broen mellem Zambia og Zimbabwe, eller du kan vælge at tjekke området ud fra oven i en helikoptertur.

Fortsæt gennem Botswana, hvor det første stop er Kasane tæt på Chobe National Park, som er hjemsted for den største koncentration af afrikanske elefanter på hele kontinentet. Tag videre til Okavango Delta, verdens største indlandsdelta, hvor du får chancen for at sove midt i absolut ingenting!

Fra Botswana krydser I ind i Namibia, hvor I afslutter jeres grupperejse i Windhoek. Men frygt ej, rejsen er langt fra slut! I Windhoek har vi arrangeret 2 ugers frivilligt arbejde med et rigtig fedt dyrelivsprojekt. Du kan selvfølgelig vælge at blive længere, hvis du ønsker det.

Husk, at dette kun er et eksempel på en tur, og at du kan skræddersy dette rejseforslag, så det passer lige præcis til dine ønsker og behov! Måske vil du forkorte antallet af dage? Måske vil du rejse mere? Vi har masser af muligheder til dig, så bare kontakt os!

*Fra-pris per person baseret på 2 personer, der rejser sammen. 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Victoria Falls
 • 8-dages adventure gennem deltaer og vandfald
 • Frivilligt arbejde ved Namibia Wildlife Rescue
 • Fly hjem fra Windhoek
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (andre end dem inkluderet i adventure turene)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag Dyreliv & natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia

Hjem - Victoria Falls - Chobe National Park - Gweta - Maun - Okavango Delta - D'kar - Windhoek - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Victoria Falls Et af de største vandfald i verden

Nyd din første dag i Victoria Falls og grib muligheden for at tage på nogle ekstra valgfrie aktiviteter, så som river rafting, en helikoptertur over Victoria Falls, hop i Devil's Pool eller sejl i kano over Zambezi floden. Du kan også vælge at udforske Victoria Falls by, hvor der er nogle fine markeder og lokale butikker. Der er masser er muligheder og du kan sågar, hvis du er modig nok, kaste dig selv ud fra en bro, ved at bungy jump selvfølgelig!

Kasane & Chobe National Park Tusinder af elefanter

Efter Victoria Falls, kommer du til Botswana. Første stop er Kasane, som er et logisk udgangspunkt, hvis du tilvælger et ”game drive” gennem Chobe Nationalpark. Stedet er berømt for sin enorme koncentration af afrikanske elefanter. Det er et godt sted at spotte vilde dyr, og hvis du er heldig, kan du ende med at se alle Big Fives! Vi kan kun anbefale, at du går efter dette!

Okavango Delta Sov ude under stjernehimlen

På vej fra Kasane kommer du igennem Gweta inden du når til Maun, startstedet for Okavango Deltaet. Her har du mulighed for at tilføje en ekstra valgfri flyvetur over deltaet. Du bliver ikke skuffet over den enestående udsigt! Hop i kanoen og glid gennem vandløbene, inden I slår lejr i midten af deltaet. Nyd solnedgangen med resten af gruppen ved bålet inden i lægger jer til at sove under den åbne himmel.

D'Kar Hjertet af Kalahari

Hop tilbage i kanoen, og forlad Okavango deltaet. Det er tid til at komme videre, næste stop er D'kar - hjertet af Kalahari. Få et glimt af, hvordan de lokale San Bushmen tilpassede sig Kalahari-ørkenen på en valgfri bushman-vandring. Her vil de lære dig om vildmarkens overlevelsesteknikker på et sted, der virker ubeboeligt. En lokal oplevelse, der helt sikkert vil efterlade et indtryk.

Windhoek Tid til frivilligtarbejde

Sidst, men ikke mindst, på denne rejseplan er 2 ugers frivilligt arbejde på et rigtig fedt dyrelivsprojekt uden for den namibiske hovedstad, Windhoek. Projektet stræber efter at redde sårede eller forældreløse dyr såsom løver, leoparder, geparder, vilde hunde, karakaler, vortesvin, antiloper og bavianer samt en lang række fugle, mindre afrikanske pattedyr og bondegårdsdyr. Brug mindst 2 uger omgivet af frivillige fra hele verden og tilføj nogle karma-point til din mentale konto. Om dette markerer afslutningen på din rejse, eller om du vil fortsætte din tur, er op til dig. Vi hjælper dig med at planlægge rejsen uanset hvad.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.