{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tanzania Explorer


Tanzania Serengeti Sunset
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

4 uger

Starter i

Moshi

Slutter i

Zanzibar

Rejsetype

Backpacking

Skriv til os
I dette rejseforslag har vi kombineret bestigning af Afrikas højeste bjerg, safari i en af de mest forskelligartede nationalparker i Afrika og det søde bounty-liv på Zanzibar. Hvis du er ivrig efter et ægte afrikansk eventyr, så er du kommet til det rette sted!

Forestil dig, hvis du kun kunne tage på én tur i Afrika og stadig nå at opleve det hårdeste, men alligevel mest fantastiske trek, en af ​​de bedste safarioplevelser i Afrika og nyde nogle af de bedste strande, kontinentet har at byde på - alt sammen på én tur. Ville det ikke være fedt?

Her har du chancen. Denne rejseplan starter i Moshi, hvorfra du vil erobre Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Det er hårdt, men bestemt besværet værd! Næste stop er Serengeti Nationalpark, som er en af ​​de mest forskelligartede nationalparker i hele Afrika. Her vil du komme på nogle fantastiske game drives, og hvis du er heldig, kan du se ”the big five”. Sidste stop på eventyret er Zanzibar – Tanzanias berømte bounty-ø, hvor vi har inkluderet 5 dage på et dykkercenter, hvor du kommer til at lære at dykke. Hvis du allerede har et PADI-certifikat, kan vi arrangere nogle dyk i stedet for.

Vælg enten at tage hjem fra Zanzibar eller fortsæt videre. Det er dit valg.

*Fra-pris per person baseret på 2 personer, der rejser sammen. 

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Kilimanjaro Lufthavn
 • 13-dages adventure i Tanzania
 • Fly fra Arusha til Zanzibar
 • 5 dage med dykning i Zanzibar
 • Fly hjem fra Zanzibar
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider (andre end dem inkluderet i adventure tour)
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag: Tanzania Explorer

Hjem - Kilimanjaro - Serengeti National Park - Arusha - Zanzibar - Hjem

Husk, at dette kun er et eksempel på en tur, og at du kan skræddersy dette rejseforslag, så det passer lige præcis til dine ønsker og behov! Måske vil du forkorte antallet af dage? Måske vil du rejse mere? Vi har masser af muligheder til dig, så bare kontakt os!

Kilimanjaro Bestig Afrikas højeste bjerg

Du starter hårdt ud på dette eventyr! Mød dine nye rejsekammerater i Moshi, den største by i Kilimanjaro-regionen. Herfra skal du på et 19-dages eventyr gennem Tanzania, inden du ender i Zanzibar. Første udfordring er at trekke Kilimanjaro, og ja, det vil uden tvivl være en hård tur, men det er absolut det hele værd i sidste ende!

Serengeti Spot the Big Five?

Fra Arusha passerer du gennem Mot Wa Mbu landsbyen, hvor du får chancen for at dykke dybt ned i den lokale historie og livet i landsbyen. Efter Mot Wa Mbu fortsætter du til Serengeti Nationalpark, som er helt fantastisk, hvis du vild med dyr. Og hvem ved? Måske vil du være heldig at se the big five, som er elefanten, løven, leoparden, bøflen og næsehornet.

Arusha Lokal kultur & fede projekter

Fortsæt fra Serengteti til Arusha, hvor du undervejs kommer til at besøge et super fedt lokalt projekt kaldet Woman Cooperative, der støtter lokale kvinder i samfundet. Her kommer du bag kulisserne og får fortalt historien om projektet, og hvorfor det er så vigtigt i lokalsamfundet. Du kan støtte projektet ved at købe hjemmelavede souvenirs eller tilmelde dig nogle af de lokale aktiviteter såsom Moshi Mama Massage, hvis du har lyst.

Zanzibar Bounty-liv & dykning

Du afslutter dit eventyr på den fantastiske ø Zanzibar! Det er tid til at slappe af, du fortjener det! Slap af i et par dage, før du er klar til at dykke. Vi har booket dig ind på et 5-dages "lær at dykke" kursus, hvor du kommer til at opleve livet under overfladen. Hvis du allerede har PADI-certifikatet, så fortvivl ikke. Du kan ændre det til flere dyk, hvis det er tilfældet.

Efter Zanzibar er det op til dig at beslutte, om du vil slutte din rejse her, eller om du vil fortsætte med at rejse. Uanset hvad du vælger, sørger vi for, at dine drømme bliver til virkelighed. Kontakt os, så hjælper vi dig med at planlægge!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.