{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Den perfekte kombi: Maldiverne & Sri Lanka


Maldives Aerial Beach
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 4-6 uger

Antal land

2

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly + mange aktiviteter

Skriv til os
Vi kalder dette den perfekte kombination, og det er ikke for ingenting! Kombinér ø-hop blandt de smukke bounty-øer i det Indiske Ocean med den frodige natur og det vilde dyreliv i Sri Lanka. Lyder det godt? Det tænkte vi nok...

Dette rejseforslag er til dig, der både vil slappe af på de hvide sandstrande, boltre dig i det krystalklare vand og rejse gennem nogle af de smukkeste landskaber, som Moder Jord har skabt. 

Vi har inkluderet en ankomstpakke i både Malé og Colombo, så du ikke behøver at tænke på hverken transfer eller overnatning. Derudover har vi inkluderet et lækkert ø-hop i Maldiverne og en fed adventurerejse gennem det sydlige Sri Lanka. Du slutter af med en tur i surfcamp sammen med andre backpackere, hvor du kommer til at lære at styre brættet med hård hånd (eller fod er det vel)! 

Du kan vælge rejsen som den er, eller du kan gøre den til en del af en længere backpackerrejse. Vi anbefaler at du bruger 5-6 uger på denne rejse, men det er selvfølgelig helt op til dig. Uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig med at komme i mål med rejsen!

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Colombo
 • Transfer + 7 dages surf camp
 • Fly mellem Colombo og Malé
 • 7 dages adventurerejse gennem det sydlige Sri Lanka
 • Ankomstpakke i Malé
 • 8 dages ø-hop i Maldiverne
 • Fly hjem fra Malé
 • ISIC-kort
 • Alle Bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter 
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Den perfekte kombi: Maldiverne & Sri Lanka

Rejserute: ✈️ Hjem - Colombo - Ahangama - Colombo - Malé - Hjem

Husk at dette blot er et rejseforslag til inspiration uden faste afgange. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Ahangama 7 dages surfcamp

Surf's up! I Ahangama samarbejder vi med en virkelig cool surfcamp, hvor du har 7 dage til at lære at surfe på de Sri Lankanske bølger. Brug kroppen om dagen, og dine sociale færdigheder i campen om aftenen. Der er altid liv, og du kommer til at møde en masse backpackere, der ligesom dig, chiller om aftenen. Det giver campen en fantastisk vibe! Surf, eat, have fun, sleep - repeat! Surfcampen er også den sidste aktivitet, der er inkluderet i rejseforslaget, og herfra kan du vælge om du vil rejse hjem, eller ønsker at fortsætte rejsen videre. Vi anbefaler, at du tager nogle dage i det sydlige Sri Lanka og lige fordøjer alle indtrykkene, inden du rejser hjemad, men uanset hvad du vælger, skal vi nok hjælpe dig på vej!

Det sydlige Sri Lanka 7 dages adventurerejse

De næste 7 dage er igennem den fantastiske natur i det sydlige Sri Lanka. Turens første stop er i Ella. Tag op til toppen af Little Adam's Peak og nyd udsigten og det smukke Ravana Falls. Fra Ella forsætter du mod Kandy, den sidste hovedstad hvor Sri Lankas konger engang boede, i dag er området på UNESCO's Verdensarvsliste. Efter Kandy rejser du videre til Polonnaruwa, Giritale og Minneriya National park inden denne del af rejsen slutter, og du tager imod lufthavnen, hvorfra du flyver til smukke Maldiverne.

Malé Ankomstpakke inkluderet

Start rejsen med stil. Vi har arrangeret de første 2 nætter i Malé. Det gør det nemt for dig at ankomme, blive hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel, hvor du kan slappe af, inden de ægte eventyr venter. Malé er, som du kan se på billedet, ikke en specielt stor by, så et par dage her er fint, inden du skal videre ud i det smukke Indiske Ocean ombord på en båd.

Ø-hop 8 dages bounty i Maldiverne

Ai ai, captain! Det er tid til eventyr til vands. Hop ombord på båden, og sæt sejl mod det krystalklare Indiske Ocean, for nu er det tid til ø-hop. I de kommende 8 dage kan du se frem til fede snorkelture i det turkis vand, hvide sandstrande og afslapning i sin fineste form. Spørgsmålet er, om du "kommer til" at blive så længe, at du misser flyet videre? Der er i hvert fald ingen tvivl om, at denne tur vil give dig lyst til at blive i Maldiverne for evigt!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.