Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Det bedste af Sydøstasien


oplev det bedste af sydøstasien med andre backpackere
Best Of Indochina

Rejseforslag Det bedste af Sydøstasien

Rejserute: ✈️DK - Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi - Chiang Mai - Phuket - DK

Husk at dette rejseforslag blot er et eksempel. Hvordan den endelige rute kommer til at se ud, er helt op til dig. Du kan selvfølgelig booke den som den er, eller du kan ændre i rejsen, som du har lyst til. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil skræddersy din drømmerejse.

bangkok-street-market-cover

Bangkok Start rejsen i en af Asiens mest pulserende storbyer

Du starter rejsen med at flyve til Bangkok. Du får tid til at udforske byen på egen hånd, og tro os, der er masser at se! Vi kan anbefale, at du tager en tur langs byens floder på The River Boat Express. De lokale indbyggere i Bangkok bruger denne tur til at pendle, mens du bør bruge den for at udforske byen. Hvis du tager de mere almindelige taxi-rides med båd, kommer du til at sidde meget lavt, og det kan være svært at se meget mere, end dét der er lige foran dig, mens du på express-båden sidder i det åbne med vind i håret, mens byen rejser sig foran øjnene på dig. Her får du virkelig mulighed for at opleve, hvordan de lokale bor langs floden. Express-båden er hurtigere, men dejligt afslappende og på en måde bliver du en del af hverdagen ...

Angkor Wat i Cambodja er en del af rejsen i Sydøstasien

Cambodja Udforsk landet med den barske historie og smukke natur

Efter en god nats søvn, er det tid til at krydse grænsen til Cambodja, hvor I ankommer til Siem Reap. I ankommer tids nok til at nyde et lækkert lokalt måltid aftensmad, inden I dagen efter skal besøge det legendariske tempelkompleks, Angkor Wat. Stedet er så stort, at det er muligt at bruge flere dage på at se det hele her. Efter Angkor Wat, rejser I videre til hovedstaden Phnom Penh, hvor I vil lære om landets barske historie. Hvis du har lyst, kan I overveje at besøge nogle af de steder, der har størst betydning for historien her som f.eks. Tuol Sleng-fængslet eller Killing Fields, der fungerede som massegravplads, for en del af befolkningen, som Khmer Rouge-regimet slog ihjel op gennem 70'erne. Du kan også besøge Silver Pagoda eller de...

Glæd dig til at opleve Vietnam fra bagsædet på en motorcykel

Vietnam Hop på motorcykel til Dalat

Fra Chambok rejser I over grænsen, og ind i vidunderlige Vietnam. Du har et par dage til at udforske Ho Chi Minh City sammen med andre backpackere, inden denne grupperejse slutter. Heldigvis er hele rejsen ikke slut endnu, og der venter et legendarisk 6 dages eventyr på motorcykel op gennem den sydlige del af Vietnam. På denne måde kommer du til at opleve det mest autentiske Vietnam, du kan komme til. Glæd dig til at møde lokale bjerglandsbyer, Truong Son bjergpasset, Ho Chi Minh Trail og friheden ved at cruise af sted i den friske luft. Du får en erfaren motorcykelfører, så du skal bare nyde turen, mens I kommer forbi de fedeste steder på ruten.

vietnam-hanoi-busy-street

Vietnam Rejs på egen hånd til Hanoi

Når motorcykeleventyret slutter i Dalat, har du tid på egen hånd til at rejse op til Hanoi. Du kan enten flyve eller rejse med bus. Turen er lang, så du skal nok bryde den op med stop flere steder. Hanoi er relativt ung og fyldt med studerende fra hele Vietnam. Når natten falder på, fyldes de snævre gader med farverige plasticstole, hvor de lokale hænger ud. Især på gadehjørnerne vil du opleve, at der er mange mennesker. Det er her de unge samles, spiser solsikkekerner og drikker lokale øl. Slå dig ned, og få en snak med de lokale. De er formentlig generte i starten, men hvis først du får dem i tale, kan du være sikker på, at de vil elske at dele ud af historierne fra byen.

asia-vietnam-sapa-woman-lookout-cover

Vietnam Sapa Village Trek

Fra Hanoi tager I på et trek gennem landsbyerne i Sapa-regionen. Og helt ærligt, så er Sapa et af de allersmukkeste steder i hele Vietnam. Landet har 54 forskellige etniske grupper, og hver især er kendetegnet ved unikke farvekombinationer og beklædningsstil. I rejser med tog til Sapa, og kommer til at besøge flere forskellige lokale familier i Sapa-dalen, inden turen går tilbage til Hanoi.

Vi har inkluderet dette trek i rejseforslaet, men hvis du ikke er så meget for at vandre i bjergene, så kan vi anbefale, at du skifter turen ud med en bådtur i Halong Bay. Vi siger det bare... Du kan selvfølgelig også vælge at gøre begge ting.

chiang-mai-thailand-trekking-cover

Vietnam til Thailand Rejs fra Hanoi til Chiang Mai

Det er egentlig op til dig, hvordan du vil rejse videre til Thailand, men i det her rejseforslag, har vi inkluderet fly fra Hanoi til Chiang Mai. Så enten hopper du på flyet, eller også kan du vælge at bruge nogle dage på at rejse fra Hanoi til Luang Prabang og videre herfra med slowboat gennem Laos til Chiang Mai. Hvis du vælger at rejse gennem Laos, anbefaler vi, at du lægger vejen forbi Saffron Café i Luang Prabang, hvor du vil møde en masse andre backpackere. Du kan også prøve Létranger Books, der er kendt for deres lækre morgenmad. Hvilken bedre start på dagen kan du bede om?

Karen Hill Tribe Chiang Mai Thailand

Thailand Start rejsen i Chiang Mai

I Chiang Mai venter der et legendarisk campingeventyr. Oplev livet i bjergene med Karen Hill-stammens lokalbefolkning Besøg de afsiddesliggende og sjældent besøgte templer, inden I sætter telt op for natten. Fald i søvn under stjernerne, udelukkende til lyden af junglens dyreliv. Umiddelbart ret okay, hvis du spørger os.

Hvis du ikke er så meget for junglelivet, kan du vælge at udskifte campingeventyret med nogle dage i byen Chiang Mai. Efter Chiang Mai, står den på beach-vibes inden du rejser hjem, og næste stop er Phuket.

phuket-thailand-james-bond-island-cover

Thailand Slut rejsen af i Phuket

Vi har inkluderet et fly fra Chiang Mai til Phuket. Her rejser du rundt på egen hånd, men vi har et godt samarbejde med et af de lækreste backpackerhostels i området, og kan arrangere en ankomstpakke med lufthavnstransfer samt overnatning. Fra Phuket kan du bare nyde det tropiske klima, du kan vælge at tage på en sejltur til nogle af de omkringliggende øer eller du kan vælge at gøre noget helt tredje. Det er op til dig. Om du så også vil hjem igen herfra, eller om du vil rejse videre ud i Sydøstasien, skal stå dig frit for. Vi hjælper selvfølgelig med at skræddersy rejsen præcis som du drømmer om.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1-2 måneder

Antal lande

3

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og flere adventure-rejser

Pris fra*

26.495 DKK

Skriv til os
Få det bedste af Sydøstasien med andre backpackere. Oplev hjertet og sjælen i Indokina, og kom helt tæt på disse mangfoldige destinationer.

Oplev historien. Både den moderne og den ældgamle. De inspirerende monumenter. Den tætte, grønne jungle og de hvide sandstrande. Ban dig vej gennem de hektiske storbyer, og få smag for det pulserende natteliv. Det meste af transporten og mange aktiviteter har vi sørget for, men der er også plads friheden og fleksibiliteten. Vi har lagt op til, at en del af rejsen vil være på egen hånd, mens andre dele er sammen med andre backpackere.

Rejseforslaget er til inspiration og uden fast afrejsedag. Du kan booke den som den er, eller du kan skræddersy den, præcis som du drømmer om.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

 

Hvad er inkluderet i prisen?
Hvad er ikke inkluderet i prisen?
  • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det!)
  • Vaccinationer
  • Lommepenge
  • Måltider (udover dem, der er inkluderet i adventurerejserne)
  • Valgfrie aktiviteter undervejs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Det bedste af Sydøstasien

Rejserute: ✈️DK - Bangkok - Ho Chi Minh City - Dalat - Hanoi - Chiang Mai - Phuket - DK

Husk at dette rejseforslag blot er et eksempel. Hvordan den endelige rute kommer til at se ud, er helt op til dig. Du kan selvfølgelig booke den som den er, eller du kan ændre i rejsen, som du har lyst til. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du gerne vil skræddersy din drømmerejse.

Bangkok Start rejsen i en af Asiens mest pulserende storbyer

Du starter rejsen med at flyve til Bangkok. Du får tid til at udforske byen på egen hånd, og tro os, der er masser at se! Vi kan anbefale, at du tager en tur langs byens floder på The River Boat Express. De lokale indbyggere i Bangkok bruger denne tur til at pendle, mens du bør bruge den for at udforske byen. Hvis du tager de mere almindelige taxi-rides med båd, kommer du til at sidde meget lavt, og det kan være svært at se meget mere, end dét der er lige foran dig, mens du på express-båden sidder i det åbne med vind i håret, mens byen rejser sig foran øjnene på dig. Her får du virkelig mulighed for at opleve, hvordan de lokale bor langs floden. Express-båden er hurtigere, men dejligt afslappende og på en måde bliver du en del af hverdagen her. Og så er det i øvrigt billigt! Se desuden om du kan få en plads bagerst i båden. I Bangkok møder du resten af dine rejsebuddies inden turen fortsætter til Cambodja.

Cambodja Udforsk landet med den barske historie og smukke natur

Efter en god nats søvn, er det tid til at krydse grænsen til Cambodja, hvor I ankommer til Siem Reap. I ankommer tids nok til at nyde et lækkert lokalt måltid aftensmad, inden I dagen efter skal besøge det legendariske tempelkompleks, Angkor Wat. Stedet er så stort, at det er muligt at bruge flere dage på at se det hele her.

Efter Angkor Wat, rejser I videre til hovedstaden Phnom Penh, hvor I vil lære om landets barske historie. Hvis du har lyst, kan I overveje at besøge nogle af de steder, der har størst betydning for historien her som f.eks. Tuol Sleng-fængslet eller Killing Fields, der fungerede som massegravplads, for en del af befolkningen, som Khmer Rouge-regimet slog ihjel op gennem 70'erne. Du kan også besøge Silver Pagoda eller det Royale palads, hvis du vil have en lidt mere fredelig omgang sightseeing.

Rundrejsen i Cambodja vil selvfølgelig også tage jer forbi nogle af de lækreste strande, som landet kan byde på. Så husk solcreme og badetøj! I kommer forbi Sihanoukville hvorfra I hopper ombord på en båd, der sejler jer til jeres helt egen private strand på øen Koh Rong.

Herefter står den på homestay i landsbyen Chambok, hvor I vil lære de lokale at kende over et lækkert hjemmelavet cambodjansk måltid.

Vietnam Hop på motorcykel til Dalat

Fra Chambok rejser I over grænsen, og ind i vidunderlige Vietnam. Du har et par dage til at udforske Ho Chi Minh City sammen med andre backpackere, inden denne grupperejse slutter. Heldigvis er hele rejsen ikke slut endnu, og der venter et legendarisk 6 dages eventyr på motorcykel op gennem den sydlige del af Vietnam. På denne måde kommer du til at opleve det mest autentiske Vietnam, du kan komme til. Glæd dig til at møde lokale bjerglandsbyer, Truong Son bjergpasset, Ho Chi Minh Trail og friheden ved at cruise af sted i den friske luft. Du får en erfaren motorcykelfører, så du skal bare nyde turen, mens I kommer forbi de fedeste steder på ruten.

Vietnam Rejs på egen hånd til Hanoi

Når motorcykeleventyret slutter i Dalat, har du tid på egen hånd til at rejse op til Hanoi. Du kan enten flyve eller rejse med bus. Turen er lang, så du skal nok bryde den op med stop flere steder. Hanoi er relativt ung og fyldt med studerende fra hele Vietnam. Når natten falder på, fyldes de snævre gader med farverige plasticstole, hvor de lokale hænger ud. Især på gadehjørnerne vil du opleve, at der er mange mennesker. Det er her de unge samles, spiser solsikkekerner og drikker lokale øl. Slå dig ned, og få en snak med de lokale. De er formentlig generte i starten, men hvis først du får dem i tale, kan du være sikker på, at de vil elske at dele ud af historierne fra byen.

Vietnam Sapa Village Trek

Fra Hanoi tager I på et trek gennem landsbyerne i Sapa-regionen. Og helt ærligt, så er Sapa et af de allersmukkeste steder i hele Vietnam. Landet har 54 forskellige etniske grupper, og hver især er kendetegnet ved unikke farvekombinationer og beklædningsstil. I rejser med tog til Sapa, og kommer til at besøge flere forskellige lokale familier i Sapa-dalen, inden turen går tilbage til Hanoi.

Vi har inkluderet dette trek i rejseforslaet, men hvis du ikke er så meget for at vandre i bjergene, så kan vi anbefale, at du skifter turen ud med en bådtur i Halong Bay. Vi siger det bare... Du kan selvfølgelig også vælge at gøre begge ting.

Vietnam til Thailand Rejs fra Hanoi til Chiang Mai

Det er egentlig op til dig, hvordan du vil rejse videre til Thailand, men i det her rejseforslag, har vi inkluderet fly fra Hanoi til Chiang Mai. Så enten hopper du på flyet, eller også kan du vælge at bruge nogle dage på at rejse fra Hanoi til Luang Prabang og videre herfra med slowboat gennem Laos til Chiang Mai. Hvis du vælger at rejse gennem Laos, anbefaler vi, at du lægger vejen forbi Saffron Café i Luang Prabang, hvor du vil møde en masse andre backpackere. Du kan også prøve Létranger Books, der er kendt for deres lækre morgenmad. Hvilken bedre start på dagen kan du bede om?

Thailand Start rejsen i Chiang Mai

I Chiang Mai venter der et legendarisk campingeventyr. Oplev livet i bjergene med Karen Hill-stammens lokalbefolkning Besøg de afsiddesliggende og sjældent besøgte templer, inden I sætter telt op for natten. Fald i søvn under stjernerne, udelukkende til lyden af junglens dyreliv. Umiddelbart ret okay, hvis du spørger os.

Hvis du ikke er så meget for junglelivet, kan du vælge at udskifte campingeventyret med nogle dage i byen Chiang Mai. Efter Chiang Mai, står den på beach-vibes inden du rejser hjem, og næste stop er Phuket.

Thailand Slut rejsen af i Phuket

Vi har inkluderet et fly fra Chiang Mai til Phuket. Her rejser du rundt på egen hånd, men vi har et godt samarbejde med et af de lækreste backpackerhostels i området, og kan arrangere en ankomstpakke med lufthavnstransfer samt overnatning. Fra Phuket kan du bare nyde det tropiske klima, du kan vælge at tage på en sejltur til nogle af de omkringliggende øer eller du kan vælge at gøre noget helt tredje. Det er op til dig. Om du så også vil hjem igen herfra, eller om du vil rejse videre ud i Sydøstasien, skal stå dig frit for. Vi hjælper selvfølgelig med at skræddersy rejsen præcis som du drømmer om.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.