Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Episk backpackereventyr i Thailand


Thailand Khao Sok National Park Sunset
Epic Trip Through Thailand

Rejseforslag Episk backpackereventyr i Thailand

Rejserute: ✈️ Bangkok - Hua Hin - Frivilligt arbejde nær Hua Hin - Chumphon - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

bangkok-seen-from-the-water-cover

Bangkok Eventyret begynder her

Vi har arrangeret, at du bliver hentet i lufthaven og kørt direkte til et af vores favorithostels i byen. Du slipper for at skulle diskutere taxipriser, og du slipper for at vandre hvileløst rundt i en af Sydøstasiens til tider mest hektiske storbyer i jagten på en seng at sove i. Starten i Bangkok er en del af dit 8-dages eventyr til Hua Hin og på din ankomstdag er der endda arrangeret et lækkert måltid mad. Dag 2 er på egen hånd, hvor du kan udforske byen på egen hånd. Tillad os at anbefale en tur med river boat express. De lokale bruger båden til at pendle, mens du kan bruge tiden om bord til at udforske byen fra vandet. Det fede ved denne tur er, at du kommer til at sidde meget lavt i båden, og dermed får mulighed for at få oplevelserne...

Sai Yok Boat Pulling Float On River

Bangkok til Hua Hin En tur gennem den tætte jungle

På dag 4 forlader du Bangkok og baner dig vej til Sai Yok National Park, hvor du vil bruge de næste 3 dage. Der venter dig en naturoplevelse udover det sædvanlige, og som en del af oplevelsen får du mulighed for at sove i en flydende bungalow midt i nationalparken. Hvis ikke dét får det til at kilde alle de rigtige steder, er der ikke meget, der vil. Fald i søvn kun til lyden af aberne, fuglene og de øvrige dyr der omringer jer i naturen. Derudover er der både en raftingtur og et junglehike inkluderet.

wildlife-rescue-center-showering-an-elephant

Frivilligt arbejde i Hua Hin Wildlife Rescue Center

Turen fra Bangkok ender i Hua Hin, hvor du har nogle dage på egen hånd inden dit næste eventyr venter. Få genopladt batterierne på stranden og forbered dig mentalt på de næste 14 dage, hvor der vil være rig mulighed for personlig udvikling, når du skal arbejde frivilligt. Dette frivilligprojekt er utrolig populært, og du vil arbejde med en masse forskellige ting på et animal rescue center, hvor tilskadekommende dyr bliver rehabiliteret og, om muligt, sendt tilbage ud i den vilde natur. Atmosfæren i campen er fænomenal, og der er typisk masser af andre frivillige fra hele verden - så du kan glæde dig at lære en masse nye mennesker at kende. Hvis du hellere vil arbejde frivilligt i en børnehave nær Hua Hin, kan vi også arrangere dette i stedet.

girl-in-hammock

Chumphon 3 dages campingeventyr på en ø

Efter du har fået beskidte hænder, er det tid til at vaske dem rene igen. Det finder du ikke et bedre sted at gøre end på denne 3 dages campingtur, hvor I rejser med lokal bus fra Hua Hin til Chumpon - det er her eventyret begynder for alvor. Du sejler fra Chumpon-bugten til en afsiddesliggende ø, Koh Kye. Øen er egentlig en gravplads for koraller, hvilket forklarer de ekstremt hvide sandstrande. Her er der masser af forskellige aktiviteter, som f.eks. snorkelling. Det er også her campen sættes op. På dag 2 kan du gøre præcis hvad du har lyst til indtil om aftenen, hvor der er arrangeret BBQ og gode snakke omkring bålet. Turen går tilbage til Chumpon på dag 3.

diving-thailand-koh-tao-beautiful-coral

Koh Tao Lær at dykke

Du har oplevet livet over havoverfladen, nu er det tid at opleve livet under. Vi har inkluderet et 5-dages dykkerkursus på Koh Tao i rejseforslaget. Udover det er en god aktivitet at bruge dagene på, så får du naturligvis også et PADI-dykkercertifikat ud af anstrengelserne, som du kan bruge næste gang du skal dykke et sted i verden. Livet under havoverfladen er meget specielt at opleve, og Koh Tao er det perfekte sted at gøre det. Dagene er en kombination af undervisning, dykning og yoga - og om aftenen kan du hænge ud med de andre i campen.

Thailand Koh Samui Island

Koh Samui Afslapning og tid på egen hånd

Sidste stop på denne rejse rundt i Thailand er Koh Taos nabo-ø, Koh Samui. Vi har arrangeret en ankomstpakke på et mega cool hostel, og hvad du har tænkt dig at bruge dagene på vil vi lade være op til dig selv! Vi kan dog anbefale, at du lejer en scooter og tager på en tur rundt på øen. Stop af og til undervejs, nyd en lokal frokost, stop ved en udsigtspost og tag dig god tid. Et glimrende sted at slutte dagen er på The Jungle Club, hvor du får en helt fantastisk udsigt. Når du så er klar til at tage af sted fra Koh Samui, kan du flyve hjem på den billet vi har inkluderet. Har du ikke fået nok, og vil rejse videre, kan vi selvfølgelig også skræddersy det sammen med dig.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5-6 uger

Antal lande

1

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & adventurerejser

Pris fra*

24.475 DKK

Skriv til os
Dette rejseforslag giver dig mulighed for at opleve en masse forskellige sider af Thailand. Udforsk Bangkok og hele vejen ned til Hua Hin. Arbejd frivilligt på et center for tilskadekommende dyr og besøg nogle af de skønne thailandske øer som Koh Tao og Koh Samui. Du er sikker på et af få et mangfoldigt eventyr med dette rejseforslag.

Thailand er evig populært, og behøver vel ikke nærmere introduktion. Alligevel har vi forsøgt at sammensætte en rejse til Thailand, der giver dig lidt mere end blot de klassiske sights. Besøg farverige templer, tæt jungle og nyd livet på de hvide sandstrande, mens du nyder både det lækre thailandske køkken og en kold øl sammen med backpackere fra resten af verden. Vi har sammensat en rejse der består af mange forskellige elementer, så du sikrer dig et helhedsindtryk, der er anderledes end du måske havde forestillet dig.

Start rejsen i Bangkok inden du bevæger dig sydpå til Hua Hin. Du rejser sammen med andre backpackere i 8 dage, og vil blandt andet komme igennem junglelandskabet i Sai Yok National Park. Brug et par dage i Hua Hin inden du tager på en personlig rejse som frivillig på et virkelig cool animal rescue center. Her bruger du et par uger, inden du er klar til at indtage strandene. Først på et cool 3-dages campingeventyr, inden du skal tage dit dykkercertifikat på Koh Tao. Vi har lagt op til, at du slutter rejsen på Koh Samui, men det er selvfølgelig helt op til dig.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Bangkok
 • Fly hjem fra Koh Samui
 • 8 dages adventurerejse fra Bangkok til Hua Hin
 • 14 dages frivilligt arbejde på et Animal Rescue Center
 • 3 dages campingadventure
 • 5 dages dykkercertifikat på Koh Tao
 • 3 dages ankomstpakke på Koh Samui
 • Alle bookinggebyrer
 • Dine egen rejsekonsulent
 • ISIC-kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med dette)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Episk backpackereventyr i Thailand

Rejserute: ✈️ Bangkok - Hua Hin - Frivilligt arbejde nær Hua Hin - Chumphon - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Bangkok Eventyret begynder her

Vi har arrangeret, at du bliver hentet i lufthaven og kørt direkte til et af vores favorithostels i byen. Du slipper for at skulle diskutere taxipriser, og du slipper for at vandre hvileløst rundt i en af Sydøstasiens til tider mest hektiske storbyer i jagten på en seng at sove i. Starten i Bangkok er en del af dit 8-dages eventyr til Hua Hin og på din ankomstdag er der endda arrangeret et lækkert måltid mad. Dag 2 er på egen hånd, hvor du kan udforske byen på egen hånd. Tillad os at anbefale en tur med river boat express. De lokale bruger båden til at pendle, mens du kan bruge tiden om bord til at udforske byen fra vandet. Det fede ved denne tur er, at du kommer til at sidde meget lavt i båden, og dermed får mulighed for at få oplevelserne omkring dig helt tæt på. Det er en glimrende måde at få livet langs floden helt ind under huden.

Bangkok til Hua Hin En tur gennem den tætte jungle

På dag 4 forlader du Bangkok og baner dig vej til Sai Yok National Park, hvor du vil bruge de næste 3 dage. Der venter dig en naturoplevelse udover det sædvanlige, og som en del af oplevelsen får du mulighed for at sove i en flydende bungalow midt i nationalparken. Hvis ikke dét får det til at kilde alle de rigtige steder, er der ikke meget, der vil. Fald i søvn kun til lyden af aberne, fuglene og de øvrige dyr der omringer jer i naturen. Derudover er der både en raftingtur og et junglehike inkluderet.

Frivilligt arbejde i Hua Hin Wildlife Rescue Center

Turen fra Bangkok ender i Hua Hin, hvor du har nogle dage på egen hånd inden dit næste eventyr venter. Få genopladt batterierne på stranden og forbered dig mentalt på de næste 14 dage, hvor der vil være rig mulighed for personlig udvikling, når du skal arbejde frivilligt. Dette frivilligprojekt er utrolig populært, og du vil arbejde med en masse forskellige ting på et animal rescue center, hvor tilskadekommende dyr bliver rehabiliteret og, om muligt, sendt tilbage ud i den vilde natur. Atmosfæren i campen er fænomenal, og der er typisk masser af andre frivillige fra hele verden - så du kan glæde dig at lære en masse nye mennesker at kende. Hvis du hellere vil arbejde frivilligt i en børnehave nær Hua Hin, kan vi også arrangere dette i stedet.

Chumphon 3 dages campingeventyr på en ø

Efter du har fået beskidte hænder, er det tid til at vaske dem rene igen. Det finder du ikke et bedre sted at gøre end på denne 3 dages campingtur, hvor I rejser med lokal bus fra Hua Hin til Chumpon - det er her eventyret begynder for alvor. Du sejler fra Chumpon-bugten til en afsiddesliggende ø, Koh Kye. Øen er egentlig en gravplads for koraller, hvilket forklarer de ekstremt hvide sandstrande. Her er der masser af forskellige aktiviteter, som f.eks. snorkelling. Det er også her campen sættes op. På dag 2 kan du gøre præcis hvad du har lyst til indtil om aftenen, hvor der er arrangeret BBQ og gode snakke omkring bålet. Turen går tilbage til Chumpon på dag 3.

Koh Tao Lær at dykke

Du har oplevet livet over havoverfladen, nu er det tid at opleve livet under. Vi har inkluderet et 5-dages dykkerkursus på Koh Tao i rejseforslaget. Udover det er en god aktivitet at bruge dagene på, så får du naturligvis også et PADI-dykkercertifikat ud af anstrengelserne, som du kan bruge næste gang du skal dykke et sted i verden. Livet under havoverfladen er meget specielt at opleve, og Koh Tao er det perfekte sted at gøre det. Dagene er en kombination af undervisning, dykning og yoga - og om aftenen kan du hænge ud med de andre i campen.

Koh Samui Afslapning og tid på egen hånd

Sidste stop på denne rejse rundt i Thailand er Koh Taos nabo-ø, Koh Samui. Vi har arrangeret en ankomstpakke på et mega cool hostel, og hvad du har tænkt dig at bruge dagene på vil vi lade være op til dig selv! Vi kan dog anbefale, at du lejer en scooter og tager på en tur rundt på øen. Stop af og til undervejs, nyd en lokal frokost, stop ved en udsigtspost og tag dig god tid. Et glimrende sted at slutte dagen er på The Jungle Club, hvor du får en helt fantastisk udsigt. Når du så er klar til at tage af sted fra Koh Samui, kan du flyve hjem på den billet vi har inkluderet. Har du ikke fået nok, og vil rejse videre, kan vi selvfølgelig også skræddersy det sammen med dig.

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.