{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Episk backpackereventyr i Thailand


Thailand Khao Sok National Park Sunset
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5-6 uger

Antal lande

1

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & adventurerejser

Skriv til os
Dette rejseforslag giver dig mulighed for at opleve en masse forskellige sider af Thailand. Udforsk Bangkok og hele vejen ned til Hua Hin. Arbejd frivilligt på et center for tilskadekommende dyr og besøg nogle af de skønne thailandske øer som Koh Tao og Koh Samui. Du er sikker på et af få et mangfoldigt eventyr med dette rejseforslag.

Thailand er evig populært, og behøver vel ikke nærmere introduktion. Alligevel har vi forsøgt at sammensætte en rejse til Thailand, der giver dig lidt mere end blot de klassiske sights. Besøg farverige templer, tæt jungle og nyd livet på de hvide sandstrande, mens du nyder både det lækre thailandske køkken og en kold øl sammen med backpackere fra resten af verden. Vi har sammensat en rejse der består af mange forskellige elementer, så du sikrer dig et helhedsindtryk, der er anderledes end du måske havde forestillet dig.

Start rejsenmed et transfer fra lufthavnen til et virkelig fedt wildlife rescue projekt i Hua Hin. Tag tilbage til Bangkok, hvor du rejser sammen med andre backpackere, og vil blandt andet komme igennem junglelandskabet i Sai Yok National Park. Brug et par dage i Hua Hin inden du tager på en personlig rejse som frivillig på et virkelig cool animal rescue center. Her bruger du et par uger, inden du er klar til at indtage strandene. Næste stop er et sandt dykkerparadis, hvor du skal tage dit dykkercertifikat på Koh Tao. Vi har lagt op til, at du slutter rejsen på Koh Samui, men det er selvfølgelig helt op til dig.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Bangkok
 • Fly hjem fra Koh Samui
 • 8 dages adventurerejse fra Bangkok til Hua Hin
 • 14 dages frivilligt arbejde på et Animal Rescue Center
 • 5 dages dykkercertifikat på Koh Tao
 • 3 dages ankomstpakke på Koh Samui
 • Alle bookinggebyrer
 • Dine egen rejsekonsulent
 • ISIC-kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med dette)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet i adventurerejserne)
 • Valgfrie aktiviteter
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Episk backpackereventyr i Thailand

Rejserute: ✈️Hua Hin - Bangkok - Khao Sok - Koh Pha Ngan - Koh Tao - Koh Samui - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Frivilligt arbejde i Hua Hin Wildlife Rescue Center

Rejsen starter ud med et transfer fra Bangkok til Hua Hin, hvor de næste 14 dage byder på rig mulighed for personlig udvikling, når du skal arbejde frivilligt. Dette frivilligprojekt er utrolig populært, og du vil arbejde med en masse forskellige ting på et animal rescue center, hvor tilskadekommende dyr bliver rehabiliteret og, om muligt, sendt tilbage ud i den vilde natur. Atmosfæren i campen er fænomenal, og der er typisk masser af andre frivillige fra hele verden - så du kan glæde dig at lære en masse nye mennesker at kende. Hvis du hellere vil arbejde frivilligt i en børnehave nær Hua Hin, kan vi også arrangere dette i stedet.

Hua Hin til Bangkok En tur gennem den tætte jungle

Fra Hua Hin rejser du på egen hånd mod Bangkok, hvor du på din vej helt sikkert møder andre ligesindede backpackere, som også er ude på deres drømmerejse. Efter et par dage i Bangkok, hvor du har haft tid til at udforske byen, vender du snuden mod Surat Thani, og herfra rejser du videre til magiske Khao Sok National Park. Fra Khao Sok forsætter du videre til Koh Pha Ngan, hvor du joiner en grupperejse på Koh Tao - et sandt dykkerparadis. Og dyking er lige præcis hvad der venter lige rundt om hjørnet.

Koh Tao Lær at dykke

Du har oplevet livet over havoverfladen, nu er det tid at opleve livet under. Vi har inkluderet et 5-dages dykkerkursus på Koh Tao i rejseforslaget. Udover det er en god aktivitet at bruge dagene på, så får du naturligvis også et PADI-dykkercertifikat ud af anstrengelserne, som du kan bruge næste gang du skal dykke et sted i verden. Livet under havoverfladen er meget specielt at opleve, og Koh Tao er det perfekte sted at gøre det. Dagene er en kombination af undervisning, dykning og yoga - og om aftenen kan du hænge ud med de andre i campen.

Koh Samui Afslapning og tid på egen hånd

Sidste stop på denne rejse rundt i Thailand er Koh Taos nabo-ø, Koh Samui. Vi har arrangeret en ankomstpakke på et mega cool hostel, og hvad du har tænkt dig at bruge dagene på vil vi lade være op til dig selv! Vi kan dog anbefale, at du lejer en scooter og tager på en tur rundt på øen. Stop af og til undervejs, nyd en lokal frokost, stop ved en udsigtspost og tag dig god tid. Et glimrende sted at slutte dagen er på The Jungle Club, hvor du får en helt fantastisk udsigt. Når du så er klar til at tage af sted fra Koh Samui, kan du flyve hjem på den billet vi har inkluderet. Har du ikke fået nok, og vil rejse videre, kan vi selvfølgelig også skræddersy det sammen med dig.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.