{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Eventyr i Vietnam & Cambodja


Udforsk det bedste af Vietnam og Cambodja
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5 uger

Antal lande

2

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly & masser af oplevelser

Skriv til os
Vil du opleve Vietnam og Cambodja på ægte backpackermanér? Så tjek dette rejseforslag ud! Her kommer du helt tæt på lokalbefolkningen, og får den autentiske vibe fra to af Sydøstasiens perler.

Tag det stille og roligt! Fordøj de mange indtryk, og lad dine sanser udforske det bedste af Vietnam & Cambodja. Dette rejseforslag giver dig de bedste oplevelser i de to lande, og vi kan godt garantere dig, at det bliver med de lokale oplevelser i højsædet: du rejser med tog i Vietnam, bor på afslappede & lokaltejede hostels og så kommer du til at opleve kulturudveksling på den helt store klinge på en lokal skole i Cambodja!

For at få mest muligt ud af rejsen, anbefaler vi at du bruger omkring 5 uger på denne rejse - men det er i sidste ende selvfølgelig helt op til dig selv. Du kan både gøre rejsen længere, kortere eller ændre i rejseplanen. Dette er blot et forslag, vi har sat sammen - men hvordan rejsen ender ud, er helt op til dig!

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Hanoi
 • Fly fra Siem Reap til Bangkok
 • Fly fra Bangkok og hjem
 • Ankomstpakke i Hanoi
 • 3-dages Halong Bay Cruise
 • Ture, transport & hostels i Vietnam
 • Hostel i Phnom Penh
 • Hostel i Siem Reap
 • 2 ugers frivilligt arbejde i Samraong
 • Hostel i Bangkok
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med dette)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet i ture)
 • Valgfrie aktiviteter undervejs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Eventyr i Vietnam & Cambodja

Rejserute: Hanoi – Halong Bay - Hue – Hoi An - Nha Trang – Dalat - Ho Chi Minh City – Phnom Penh - Koh Sdach - Siem Reap - Bangkok - Hjem

Husk at denne rejse blot er et rejseforslag til inspiration til din rejse i Vietnam & Cambodja. Hvis du gerne vil skræddersy den, så den matcher præcis din drømmerejse, skal du blot tage fat i os - så hjælper vi dig med planlægningen.

Vietnam Hanoi

Velkommen til Hanoi - En by med fuld fart på! Se dig for, når du krydser gaden. Byen er, som resten af Vietnam, fyldt med motorcykler og scootere, og trafikken har en tendens af kaos. Du lærer hurtigt, at det permanente dytteri er en del af trafikken. Byen er often enten startsted eller slutdestination på en rejse rundt i Vietnam, og selvom den over de senere år har forsøgt at adoptere backpackerviben er byen stadig tro mod sig selv. Nyd lidt tid på egen hånd i byens travle gader, og tag eventuelt på en tur til Halong Bay. Overnat under åben himmel på en båd midt i bugten, kun omringet af lyden af naturen og dyrelivet fra de små kalkstensøer.

Nyd noget tid på egen hånd til at udforske den pulserende by eller tag en tur udenfor byen. En evig favorit er en flerdagstur til berømte Halong Bay. Vi har inkluderet en 3-dages tur hvor du kommer en tur ud på vandet.

Vietnam Hue & Hoi An

Tag nattoget til Hué. Efter ankomst kan du slappe af og nyde denne historiske by på egen hånd. Hué er smukt beliggende ved bredden af Perfume River, og var landets hovedstad indtil 1945. Og selvom byen har taget sine slag under Vietnamkrigen, har byen stadig masser af historie. Efter Hué går turen til den lille by Hoi An, der er et populært stop for backpackere i Vietnam. Byen er kendt for sine mange, mange skræddere, hvor du kan få skræddersyet alt fra jakkesæt til sneakers. Og det er billigt!

Mens du venter på din nye garderobe, kan du udforske byens gamle bydel. Hoi An er et mix af vietnamesisk, kinesisk, japansk og europæisk arkitektur, og denne spirende kulturpuls er én af grundene til, at byen blev optaget på UNESCO's verdensarvsliste i 1999.

Mens du er her, bør du desuden tage på enten cykel eller scooter til stranden, der ligger lidt udenfor byen. Stranden er tit befolket af både backpackere og lokale, men den er ekstremt stor, så der er masser af plads.

Vietnam Nha Trang & Dalat

Hop ombord på endnu et nattog, og stå af i strandbyen Nha Trang. Stedet er perfekt, hvis du har brug for et partyfix eller for at slappe af ved stranden. Bliv så længe du har lyst, og få genopladt rejsebatterierne. Når du så er klar til at rejse videre, tager vi dig til den berømte bjergby, Dalat. Byens tempererede klima er en glimrende afveksling til din lettere solbrændte krop. Fra Dalat skal du rejse virkelig lokalt længere sydpå. På bagsædet af en motorcykel cruiser du sammen med en lokal guide gennem de smukke landskaber og langs de snoede veje. Og du skal ikke være nervøs, vi samarbejder kun med troværdige og dygtige vietnamesiske motorcyklister, som vi kan stå inde for.

Vietnam Ho Chi Minh City

Det sidste stop i Vietnam er perlen i syd på kanten af Mekongdeltaet; Ho Chi Minh City - eller Saigon, byens oprindelige navn. Den tidligere hovedstad er endnu en glimrende anledning til at gå på oplevelse i det vietnamesiske køkken. Du finder Pho-boder overalt. Sæt dig på en plasticstol, omfavn byens baggrundsstøj og bestil en lækker omgang aftensmad og en kold Saigon-øl - og nyd så livet, der passerer forbi!

Vil du gerne lidt ud af byen efterfølgende? Du kan eventuelt tilføje endnu et par dage på en hvid sandstrand, og bevæge dig med enten fly eller bus/båd til Phu Quoc Island.

Cambodja Siem Reap

Du rejser selv fra Ho Chi Minh City (eller Phu Quoc, hvis du vælger den løsning) til Phnom Penh. Vi anbefaler en lokal bus, og så har vi sørget for de første par nætter i Cambodjas hovedstad, inden du fortsætter rejsen længere ind i landet mod Siem Reap.

Tag dig al den tid, du har lyst til i bestræbelserne på at komme til Siem Reap. Check in på det hostel, vi har arrangeret, og slå benene op. Næste dag skal du nemlig ud og se det majestætiske tempelkompleks, Angkor Wat. Hele templets park strækker sig over 400 km2, så du kan godt bruge lang tid på at gå på opdagelse i ruinerne fra det gamle Khmer-imperie.
På turen kommer du forbi nogle lidt mere skjulte jungletempler som Ta Prohm, Bayon og Baphuon. Efter en hel dag blandt ruiner, slutter du af med en tur til Tonlé Sap, der er den største ferskvandssø i hele Sydøstasien. Slap af og nyd et cruise til synet af solnedgangen med en kold øl i hånden. Brug de øvrige dage i Siem Reap på at møde andre backpackere, slappe af i poolen, få en lokal massage eller tjek byen ud på egen hånd.

Cambodja Frivilligt arbejde i Samraong

Hvis du virkelig drømmer om at dykke ned i den lokale kultur, og i øvrigt vil gøre en forskel undervejs på dn rejse, så har vi inkluderet et 2-ugers ophold som frivillig på en skole tæt på Siem Reap. The Greenway School i landsbyen Pul i Samraong underviser børnene i engelsk. Denne skole er børnenes eneste chance for at få en uddannelse, da de kommer fra meget fattige kår. Hvis ikke du har undervist før, så don't worry. Du vil få et program tilrettelagt fra den lokale underviser, og der er primært brug for hjælp til assistance i klassen. Kreative idéer er altid velkomne, så hvis der er noget, du er særligt god til, er det bare helt perfekt. Dette program handler om at udveksle viden og kultur, og du kommer til at bo i et hus med andre frivillige på stedet. Dermed kommer du ikke kun til at møde lokale børn, men også frivillige fra andre steder i verden. Efter 2 uger har du sikkert ikke engang lyst til at forlade stedet igen (bare rolig, hvis det er tilfældet, skal vi nok finde ud af det).

Thailand Bangkok

Fra Siem Reap hopper du på flyet til Bangkok, hvor du skal bo et par nætter. Vi har sørget for dit hostel i Siam-området, så du kan tage det roligt, når du ankommer. Vi tænkte det ville være fedt med en lille storbytur inden rejsen sluttede, og hvor ellers end Bangkok? Besøg et af de mange store og airconditionerede shoppingcentre, eller besøg små lokale markedspladser. Du er selvfølgelig også nødt til at tage en aften på den legendariske Khao San Road. Vores rejseforslag slutter med et fly hjem fra Bangkok, men om det virkelig skal være enden på din rejse, eller om du drømmer om mere, vil vi lade være helt op til dig. Vi hjælper selvfølgelig med planlægningen uanset hvad.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.