Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat
Oplev de små lokale restauranter i de japanske sidegader
Highlights Of Japan

Rejseforslag i Japan

Rejseforslag: ✈️ Tokyo - Hiroshima – Okinawa - Home

Husk at denne rejse blot er et rejseforslag til inspiration til din rejse i Japan. Hvis du gerne vil skræddersy den, så den matcher præcis din drømmerejse, skal du blot tage fat i os - så hjælper vi dig med planlægningen.

Start dit eventyr i Japan i pulserende Tokyo

Tokyo: Udforsk byen på egen hånd

Ankom til smukke, men travle Tokyo. Hvis du synes de europæiske hovedstæder er store byer, så vent til du har brugt nogle dage i Tokyo! Det er nemt at finde vej fra lufthavnen til byen, og så har vi har sørget for overnatningen de første par dage på et cool hostel i det fede Subaya-distrikt. Byen har vanvittig mange ting at byde på, og det er nærmest umuligt at opleve det hele. Glæd dig til at blive blæst bagover af landets hovedstad!

tokyo-japan-shinjuku-neon-lights-traffic-night-cover

Tokyo: Mød dine nye rejsebuddies og oplev mere af byen

Efter et par dage på egen hånd, skal du mødes med resten af din gruppe på den kommende 14 dages rejse igennem landet. Nogle af de ting du kan opleve med de øvrige backpackere er; Asakusa for at besøge Senso-ji, der er et sprog og kulturcenter. Derudover kan I se Harajuku, Yoyogi Park og Meiji-skrinet, Akihabara (der er Tokyos "electric city")m Tsukiji Fish Market og endda en robotrestaurant, der, for de fleste, vil være en førstegangsoplevelse med dét koncept.

japan-mount-fuji-view-pagoda-cover

Hakone: Rejs fra Tokyo for at se Mt. Fuji i Hakone

I forlader Tokyo med tog, og sætter kursen mod Hakone, hvor I kan se det legendariske bjerg, Mount Fuji. I Hakone kommer I til at opleve byen både ombord på en sporvogn og endda et piratskib. Og hvis er heldige at være der på en flot solskinsdag, får I den mest fantastiske udsigt over bjerget! Glæd jer til at sætte tænder i et traditionelt Nabe-måltid, og nyd solnedgangen over denne lille smukke perle af en by. Hvis du har lyst, kan I vælge at tage en afslappende dukkert i et af de traditionelle "Onsen" i byen, der er en form for varm kilde.

Takayama er en idyllisk by der vil charmere dig

Takayama Nyd en nat i et tempel

Næste morgen hopper I på det ikoniske højhastighedstog gennem landskabet og til Nagoya, hvor I skal skifte tog. Herfra går turen gennem en af landets smukkere strækninger indtil I lander i Takayama, en by der er at finde på UNESCO's verdensarvsliste. Her skal I overnatte i et tempel. Takayama er en gammel smuk by der vil charmere sig ind under huden på dig. Den gamle bydel er et must see, og her vil du få et glimt af hvordan livet var i Edo-perioden (1603-1868). Smag den lokale Sake og glæd dig til at prøve den kendte Hida-bøf.

Rejs til Kyoto på dit japanske eventyr

Kyoto: Udforsk de mange seværdigheder i byen

Fra Takayama går turen til Nagoya igen, hvor I atter skal ombord på højhastighedstoget - denne gang til Kyoto. Kyoto er ét af de steder, der øjeblikkeligt stjæler dit hjerte. Her får du bare en stemning, som er svær at beskrive. I kommer til at bruge de næste par dage her, hvilket giver jer mulighed for at udforske Gion-distriktet, der er kendt for sine Geishaer. Besøg Fushimi-Inari-skrinet og oplev Kiyomizu-dera, der er et af landets ældste templer. Når I har tid på egen hånd, kan du også vælge at lægge at tjekke Nishiki Markedet ud. Vi anbefaler, at du enten vælger at gå eller cykle rundt i byen, så du kan opleve mest muligt. Der er også mulighed for at tage med den lokale bus, hvis du har lyst til at prøve kræfter med det. Dit besøg i Ky...

osaka-japan-streetfood-cover

Osaka: Mad, karaoke og slotte

Fra Kyoto rejser I til Arashiyama. Her skal I gå en tur gennem Bamboo Forest (hvilket nok skal give din Instagramkonto er pænt boost), inden I skal besejre trapperne op til Monkey Mountain. Efterfølgende går turen til Osaka - igen med tog. Her venter der dig et besøg i Dotonbori-området, der er kendt som værende "Japans køkken". Og findes der i virkeligheden en bedre måde at opleve en by på, end ved at smage sig vej igennem den? I slutter aftenen af på traditionel japansk vis. You guessed it; Karaoke! Næste morgen kan du bruge på hvad du vil, måske pleje tømmermænd? Du kan også vælge at besøge AmericaTown, vandre rundt i Shinsaibashi shopping-distrikt eller hoppe i en omgang Spa i Spa World. Hele gruppen mødes senere på dagen, hvor I skal b...

Nara Japan Deer Cherry Blossom

Koyasan: Besøg Nara Park og nyd et tempelbesøg i Koyasan

I forlader Osaka for en stund for at besøge smukke Nara. Byen er kendt for at leve i fred med områdets mange rådyr, og så er byen utrolig smuk. I vender kort tilbage til Osaka for at få jeres ting med, inden I bevæger jer mod Koyasan. I skal både med bus og sporvogne inden I ankommer til hjertet af områdets mest kendt bjerg. Koyasan er en skøn lille tempelby, og dette er jeres mulighed for at bo i et ægte, funktionelt tempel. I får mulighed for at smage en lokal vegetarisk ret bestående af ingredienser, som munkene udelukkende opdriver fra lokalområdet. Næste dag har I mulighed for at suge masser af smukke indtryk til jer, inden I rejser videre til Hiroshima.

Hiroshima City Japan

Hiroshima: Oplev byens historie

Højhastighedstoget tager jer fra Osaka til Hiroshima. Efter I er kommet på plads, skal I vandre en tur til Hiroshima Peace Memorial, hvor I vil lære alt om byens historie. Besøg Atomic Dome, ring med fredsklokken og bed en lille bøn ved den evindelige flamme. Denne vigtige by vil for altid have en plads i historien.

japan-floating-red-torii-gate

Hiroshima: Besøg Miyajima Island

Fra Hiroshima skal I besøge den smukke ø, Miyajima, der er beliggende godt en times tid fra Hiroshima. Gå en tur igennem de vilde skove, besøg de oldgamle templer, besøg det fantastiske Great Torii-monument og brug eftermiddagen, som du har lyst til - f.eks. kan du udforske resten af dette ø-paradis. Dagen efter er gruppeturen slut, men vi har inkluderet et smut forbi bounty-øen Okinawa i dette rejseforslag.

Ishigaki Island Okinawa Japan

Okinawa: Beach vibes når det er bedst

Board flyet fra Hiroshima til Okinawa. Her er tiden på helt egen hånd, og du kan gøre, hvad du har lyst til. Beach vibes er der rigeligt af, så det er en perfekt måde af slutte dit eventyr i Japan af på. Du bestemmer selv, om din rejse skal slutte her, eller om du har lyst til at rejse videre på egen hånd. Måske vil du besøge en ny destination eller måske har du ikke fået nok af det magiske Japan? Hvis du vil fortsætte rundt i Japan, kan du købe et Rail Pass, og besøge nogle af de steder, I ikke fik oplevet på gruppeturen. Du kan også tage toget hele vejen til Fukuoka, hvorfra du kan sejle med færgen til den sydkoreanske by, Busan. Besøg evt. Jeju Island eller rejs nordpå til Seoul og rejs hjem herfra. Uanset hvad du vælger, skal vi nok hjæ...

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 uger

Antal byer

8

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og adventurerejse

Pris fra*
26.349 DKK
Drømmer du om at opleve det magiske Japan? Så læs videre på dette rejseforslag.

Det her er den perfekte rejse for dig, der både vil se og opleve alt det bedste Japan har at tilbyde, men ikke har en hel måned (eller mere), du kan bruge på rejsen. Der er lagt op til stimuli overload, når du sætter dig til rette i flyet på vej hjemad. 

Først går turen til de neonbelagte gader i Tokyo, herefter rejser du videre med Mount Fuji som baggrund, oplev det afslappende liv i Takayama, oplev Kyotos smukke arkitektur og vilde historie, fyld maven med lækkerier i Osaka inden du skal bo i et tempel i Koyasan. Som du nok fornemmer, er der masser af indtryk at fordøje, og derfor skal du fra Hiroshima, der er sidste stop på adventurerejsen, videre til den smukke bounty-ø, Okinawa, hvor du kan fordøje de mange indtryk, de første par uger har efterladt. Japan er den perfekte kombination af nyt og gammelt, tradition og innovation, skøn natur og pulserende storbyer. Og du får det hele med på dette rejseforslag. 

Join en gruppe ligesindede backpackere, tag dybe indåndinger og dyk ned i det kulturrige paradis, som Japan er. Du kan booke rejsen som den er, eller du kan vælge at gøre den til en del af en større rejse. Det er helt op til dig.

Hvis du ikke har lyst til at rejse sammen med andre backpackere, kan du i stedet vælge at købe et 2-ugers togpas, og opleve landet på egen hånd. I så fald anbefaler vi en rute á la nedenstående:

Tokyo - Takayama (bedste Wagyubøf - nydes på et Ryokan) - Kanazawa (lækker frisk seafood) - Kyoto - Hiroshima - Osaka.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly: CPH - Tokyo
 • Fly: Hiroshima - Okinawa
 • Fly: Okinawa - CPH
 • De første 3 dage på hostel i Tokyo
 • 14 dages adventurerejse i Japan
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent
 • ISIC-kort
Hvad er ikke inkluderet i prisen?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe med det!)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem, der er inkluderet i adventurerejsen)
 • Valgfrie/tilkøbsaktiviteter på rejsen

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du også opleve det bedste af Japan?

Hvis du drømme om at rejse rundt i Japan, så lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Rejseforslag i Japan

Highlights Of Japan

Rejseforslag: ✈️ Tokyo - Hiroshima – Okinawa - Home

Husk at denne rejse blot er et rejseforslag til inspiration til din rejse i Japan. Hvis du gerne vil skræddersy den, så den matcher præcis din drømmerejse, skal du blot tage fat i os - så hjælper vi dig med planlægningen.

Tokyo: Udforsk byen på egen hånd

Start dit eventyr i Japan i pulserende Tokyo

Ankom til smukke, men travle Tokyo. Hvis du synes de europæiske hovedstæder er store byer, så vent til du har brugt nogle dage i Tokyo! Det er nemt at finde vej fra lufthavnen til byen, og så har vi har sørget for overnatningen de første par dage på et cool hostel i det fede Subaya-distrikt. Byen har vanvittig mange ting at byde på, og det er nærmest umuligt at opleve det hele. Glæd dig til at blive blæst bagover af landets hovedstad!

Tokyo: Mød dine nye rejsebuddies og oplev mere af byen

tokyo-japan-shinjuku-neon-lights-traffic-night-cover

Efter et par dage på egen hånd, skal du mødes med resten af din gruppe på den kommende 14 dages rejse igennem landet. Nogle af de ting du kan opleve med de øvrige backpackere er; Asakusa for at besøge Senso-ji, der er et sprog og kulturcenter. Derudover kan I se Harajuku, Yoyogi Park og Meiji-skrinet, Akihabara (der er Tokyos "electric city")m Tsukiji Fish Market og endda en robotrestaurant, der, for de fleste, vil være en førstegangsoplevelse med dét koncept.

Hakone: Rejs fra Tokyo for at se Mt. Fuji i Hakone

japan-mount-fuji-view-pagoda-cover

I forlader Tokyo med tog, og sætter kursen mod Hakone, hvor I kan se det legendariske bjerg, Mount Fuji. I Hakone kommer I til at opleve byen både ombord på en sporvogn og endda et piratskib. Og hvis er heldige at være der på en flot solskinsdag, får I den mest fantastiske udsigt over bjerget! Glæd jer til at sætte tænder i et traditionelt Nabe-måltid, og nyd solnedgangen over denne lille smukke perle af en by. Hvis du har lyst, kan I vælge at tage en afslappende dukkert i et af de traditionelle "Onsen" i byen, der er en form for varm kilde.

Takayama Nyd en nat i et tempel

Takayama er en idyllisk by der vil charmere dig

Næste morgen hopper I på det ikoniske højhastighedstog gennem landskabet og til Nagoya, hvor I skal skifte tog. Herfra går turen gennem en af landets smukkere strækninger indtil I lander i Takayama, en by der er at finde på UNESCO's verdensarvsliste. Her skal I overnatte i et tempel. Takayama er en gammel smuk by der vil charmere sig ind under huden på dig. Den gamle bydel er et must see, og her vil du få et glimt af hvordan livet var i Edo-perioden (1603-1868). Smag den lokale Sake og glæd dig til at prøve den kendte Hida-bøf.

Kyoto: Udforsk de mange seværdigheder i byen

Rejs til Kyoto på dit japanske eventyr

Fra Takayama går turen til Nagoya igen, hvor I atter skal ombord på højhastighedstoget - denne gang til Kyoto. Kyoto er ét af de steder, der øjeblikkeligt stjæler dit hjerte. Her får du bare en stemning, som er svær at beskrive. I kommer til at bruge de næste par dage her, hvilket giver jer mulighed for at udforske Gion-distriktet, der er kendt for sine Geishaer. Besøg Fushimi-Inari-skrinet og oplev Kiyomizu-dera, der er et af landets ældste templer. Når I har tid på egen hånd, kan du også vælge at lægge at tjekke Nishiki Markedet ud. Vi anbefaler, at du enten vælger at gå eller cykle rundt i byen, så du kan opleve mest muligt. Der er også mulighed for at tage med den lokale bus, hvis du har lyst til at prøve kræfter med det. Dit besøg i Kyoto er dog langt fra overstået. I skal også besøge the Golden Pavilion, der er placeret i de smukkeste omgivelser. Derudover er der planlagt at I skal prøve kræfter med traditionel Kendo (duel med ægte samuraisværd). Du får lært de mest elementære sværdkamsptekniker af en japansk Samurai. Det bliver ikke meget mere autentisk end dette.

Osaka: Mad, karaoke og slotte

osaka-japan-streetfood-cover

Fra Kyoto rejser I til Arashiyama. Her skal I gå en tur gennem Bamboo Forest (hvilket nok skal give din Instagramkonto er pænt boost), inden I skal besejre trapperne op til Monkey Mountain. Efterfølgende går turen til Osaka - igen med tog. Her venter der dig et besøg i Dotonbori-området, der er kendt som værende "Japans køkken". Og findes der i virkeligheden en bedre måde at opleve en by på, end ved at smage sig vej igennem den? I slutter aftenen af på traditionel japansk vis. You guessed it; Karaoke! Næste morgen kan du bruge på hvad du vil, måske pleje tømmermænd? Du kan også vælge at besøge AmericaTown, vandre rundt i Shinsaibashi shopping-distrikt eller hoppe i en omgang Spa i Spa World. Hele gruppen mødes senere på dagen, hvor I skal besøge Osaka Castle og nyde solnedgangen inden den står på middag i Shinsekai-distriktet.

Koyasan: Besøg Nara Park og nyd et tempelbesøg i Koyasan

Nara Japan Deer Cherry Blossom

I forlader Osaka for en stund for at besøge smukke Nara. Byen er kendt for at leve i fred med områdets mange rådyr, og så er byen utrolig smuk. I vender kort tilbage til Osaka for at få jeres ting med, inden I bevæger jer mod Koyasan. I skal både med bus og sporvogne inden I ankommer til hjertet af områdets mest kendt bjerg. Koyasan er en skøn lille tempelby, og dette er jeres mulighed for at bo i et ægte, funktionelt tempel. I får mulighed for at smage en lokal vegetarisk ret bestående af ingredienser, som munkene udelukkende opdriver fra lokalområdet. Næste dag har I mulighed for at suge masser af smukke indtryk til jer, inden I rejser videre til Hiroshima.

Hiroshima: Oplev byens historie

Hiroshima City Japan

Højhastighedstoget tager jer fra Osaka til Hiroshima. Efter I er kommet på plads, skal I vandre en tur til Hiroshima Peace Memorial, hvor I vil lære alt om byens historie. Besøg Atomic Dome, ring med fredsklokken og bed en lille bøn ved den evindelige flamme. Denne vigtige by vil for altid have en plads i historien.

Hiroshima: Besøg Miyajima Island

japan-floating-red-torii-gate

Fra Hiroshima skal I besøge den smukke ø, Miyajima, der er beliggende godt en times tid fra Hiroshima. Gå en tur igennem de vilde skove, besøg de oldgamle templer, besøg det fantastiske Great Torii-monument og brug eftermiddagen, som du har lyst til - f.eks. kan du udforske resten af dette ø-paradis. Dagen efter er gruppeturen slut, men vi har inkluderet et smut forbi bounty-øen Okinawa i dette rejseforslag.

Okinawa: Beach vibes når det er bedst

Ishigaki Island Okinawa Japan

Board flyet fra Hiroshima til Okinawa. Her er tiden på helt egen hånd, og du kan gøre, hvad du har lyst til. Beach vibes er der rigeligt af, så det er en perfekt måde af slutte dit eventyr i Japan af på. Du bestemmer selv, om din rejse skal slutte her, eller om du har lyst til at rejse videre på egen hånd. Måske vil du besøge en ny destination eller måske har du ikke fået nok af det magiske Japan? Hvis du vil fortsætte rundt i Japan, kan du købe et Rail Pass, og besøge nogle af de steder, I ikke fik oplevet på gruppeturen. Du kan også tage toget hele vejen til Fukuoka, hvorfra du kan sejle med færgen til den sydkoreanske by, Busan. Besøg evt. Jeju Island eller rejs nordpå til Seoul og rejs hjem herfra. Uanset hvad du vælger, skal vi nok hjælpe dig med at planlægge rejsen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.