{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Magiske Malaysia


borneo-longhouse
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3-4 uger

Antal lande

1

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og aktiviteter

Skriv til os
Er du klar til at udforske et af de mest anderledes lande i Asien? Selvfølgelig er du det! Specielt hvis du er klar til en masse strandoplevelser, storbyer, jungleoplevelser og eksostiske dyr. Så tag afsted på en fantastisk rejse rundt i Malaysia!

Udforsk nogle af de fedeste steder i Malaysia samtidig med at du får en samling uforglemmelige oplevelser. Din rejse starter i Kota Kinabalu, hvorfra du bevæger dig ind i regnskoven på Borneo, for at udforske den lokale levevis samt utrolig dyreliv. Efter 8 magiske dage er det blevet tid til at bevæge dig videre til næste stop på rejseplanen: de unikke paradis øer - Perhentian Islands, hvor du skal tage et 5 dages dykkercertifikat! 

Som det sidste stop på rejsen, går turen forbi det kaotiske og livlige Kuala Lumpur. Udforsk alt hvad den malaysiske hovedstad byder på og brug et par dage i denne by fuld af liv før du hopper ombord på flyet hjem. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Kota Kinabalu
 • 8 dages grupperejse
 • Fly til Kota Bharu
 • Dykkerkursus på Perhentian Islands 
 • Fly hjem fra Kuala Lumpur 
 • Booking gebyrer
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem inkluderet)
 • Øvrige aktiviteter

Rejserute Magiske Malaysia

Hjem - Kota Kinabalu - Kuching - Kota Bharu - Perhentian Islands - Kota Bharu - Kuala Lumpur - Hjem


Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersye drømmerejser og give dig insider tips.

Borneo Start dit eventyr & udforsk dyrelivet

Du lander i Kota Kinabalu, hvorfra du starter dit magiske malaysiske eventyr. Det perfekte startsted for at udforske resten af Borneo. Du har de første 8 dages tur i den nordlige del af Borneo med - et sandt paradis for naturelskere!

Denne rejse er fyldt med fantastiske oplevelser, som tager dig tættere på den lokale måde at leve op, den frodige natur og dets dyreliv. Dine dage vil blive brugt sammen med de lokale landsbyboer, hvor du skal lære at lave mad, tage på river-safari, besøge et orangutang rehabiliteringscenter or turtle conservation program og meget mere! Turen slutter tilbage i Kota Kinabalu, hvor der er afsat lidt tid på egen hånd til at udforske byen inden dit eventyr fortsætter.

Perhentian Islands Tag et dykkercertifikat og nyd livet på de smukke øer

Din rejse fortsætter fra Kuching, hvor du selv skal finde vej til fra Kota Kinabalu, men bare rolig vi er klar til at hjælpe dig! Herfra hopper du ombord på et fly til Kota Bharu, hvorfra du fortsætter rejsen mod de smukke Perhentian Islands, der er beliggende ikke så langt fra kysten. Her kan du bruge tid på at tage et dykkercertifikat, som indeholder både teori samt praktisk undervisning og viden i forhold til at dykke. Efter 5 dages kursus, kan du falde dig certificeret med et PADI Open Water certifikat!

Vi kan også anbefale, at du bruger noget ekstra tid på øerne for bare at slappe af, nyde livet og måske bruge noget tid på at vandre ind i junglen. Øerne er et af de mest perfekte steder for bare at slappe af og koble lidt af.

Kuala Lumpur Udforsk den travle og livlige hovedstad

Sidste stop i vores rejseforslag omfatter en tur til den malaysiske hovedstad, Kuala Lumpur. Vi anbefaler at du bruger minimum et par dage på at udforske byen og dets highlights: smag på lokalt streetfood, læn dig tilbage ved synet af Petronas Towers skryskrabere og tag forbi Batu Caves, der ikke ligger langt væk!

Det er op til dig, hvor længe du gerne vi bruge i Kuala Lumpur inden du enten hopper på et fly hjemad eller fortsætter din rejse, hvis du ikke er færdig med at være på eventyr endnu.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.