Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Nordvietnam & magiske Bali


halong-bay-vietnam-sunny-boats
Customized North Vietnam And Bali Explorer

Rejseforslag Nordvietnam og udforsk magiske Bali

Hjem - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Ubud - Gili Trawangan - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er en ruteforslag til din store rejse. Hvis du vil have personlig vejledning til at skræddersye din rundrejse, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersye drømmerejser og komme med insider rejsetips.

vietnam-hanoi-flower-vendor

Hanoi Start din rejse med 4 dage i storbyen

Du lander i Hanoi, hvor din rejse starter med 5 dage på et af vores favorit hostels i byen. Du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke skal stresse med en taxa lige når du lander. Udover dette, er der en halv dags walking tour inkluderet, men udover det har du tid på egen hånd til selv at udforske. Tag forbi markederne eller hvis du er i humør til sjov så brug din aften på enten Bird Cage eller Sidewalk - begge to gode muligheder, hvor du gerne vil hænge ud på en cool bar.

asia-vietnam-ha-long-bay-drone-shot-boats-cover

Bai Tu Long Sejl rundt i de smukkeste omgivelser

Så er det til at sætte sejlene. Du kan se frem til nogel fantastiske dag ombord på en båd i den flotte Bai Tu Long bugt. Den er mindre turistet og overfyldt end nabobugten Halong Bay, men hvad du skal opleve er ligeså fantastisk. Vandet er helt roligt, og de eneste lyde du vil opleve er lyden fra det vilde dyreliv, som lever på de små kalkstensklipper, som du kan se hvorendt du kigger hen. Det er en sand oplevelse i verdensklasse, det kan du roligt regne med.

sapa-vietnam-trekking-girl

Sapa 4 dages village trek

Fra nogle dages afslapning i stemningsfyldte Bai Tu Long, er det nu tid til at bevæge sig lidt mere. Vi har planlagt en cool 4 dages trekking tur i Sapa regionen, hvor du kommer til at rejse igennem små bjerg landsbyer, oplev den lokale kultur helt tæt på of vandre på nogle af de mest fantastiske stier og ruter i Vietnam. Landskabet er mere end bare smukt, så hvis du virkelig vil gøre vennerne derhjemme misundelige med et par Instagram posts, så er det rette øjeblik opstået. På denne rejse vil du rejse i en mindre gruppe med andre ligesindede backpackere.

surfing-woman-sitting-on-beach-sunset-cover

Canggu, Bali Nu er det tid til at surfe!

Du flyver fra Hanoi til Denpasar, hvor det næste på din rejseplan er 3 dage på en episk surf camp i Canggu. Du kommer til at møde masser af andre backpackere her, da Bali er kendt for sine fantatiske surf bølger. Vi samarbejder med en virkelig nice partner som tilfældigvis har nogle af de bedste surfinstruktører på hele øen, så der er ingen tvivl om at du kan lære at surfe på ingen tid. Når solen er gået ned kan du se frem til stemningen i campen om aftenen. Det er afslappet, chill og der er gode muligheder for at drikke øl side om side med de andre surferer.

ubud-bali-monkey-forest-cover

Bali 9 dages grupperejse

Klar på at få noget på opleveren? Det er nemlig blevet tid til en 9 dages grupperejse rundt på Bali. Turen starter i Kuta, hvor du har et par dage inden du fortsætter til den nordlige del af øen til den lille landsby ved navn Kubutambahan. Her kan du nyde den smukke udsigt opleve lidt jungle vibes på at charmernede guesthouse i den balinesiske landsby. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og tage på et lokale cooking class er dette inkluderet og hvis du føler for det kan du vandre til et nærliggende vandfald og hoppe ind under det naturligt vand fra bjerget. Fra Kubutambahan fortsætte rejsen mod øens samlingspunkt, nemlig Ubud. Frodig jungle så langt øje rækker og du vi være omgivet af nysgerrige aber. Denne 9 dages rejse har sin ende ...

gili-indonesia-sunset-cover

Gili Trawangan Slap af på stranden

Sidste stop på denne rejse er på den lille ø Gili Trawangan. Lad dig ikke snyde af dens størrelse! Øen har et væld af fede aktiviteter. Her får du alle de bounty vibes du har behov for, perfekt dykker og snorkle muligheder, en strand så hvid og flot at man skulle tro den var lavet på Photoshop - uh, og som en ekstra bonus er øen også kendt for at være et fantastisk sted at feste. En god måde af afslutte de sidste mange uger inden rejsen går hjemad. Hvis hjem selvfølgelig er næste stop for dig. Ønsker du at fortsætte med at rejse, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1 måned

Bedste tidspunkt at rejse dertil

Maj til Oktober

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly, trekking, surfing & grupperejser

Pris fra*

26.455 DKK

Skriv til os
Leder du efter en kombination af rismarker, kalkstens klippeformationer eller cool strand vibes? Dette rejseforslag tager dig fra den nordlige del af Vietnam, hvor du skal oplevel alt fra lokal kultur til fortryllende landskaber og fantastisk mad! Fortsæt rejsen til Bali og få udlevet dine strand drømme til fulde - det er hvad vi kalder en helt fantastisk kombination.

Flyv til Hanoi, hvor din rejse starter. Vi har sørget for overnatning de første 4 dage så du lige kan komme dig over dit jetlag, samtidig med at du oplever hovedstaden i Vietnam. Herefter er det tid til en smuk sejltur i den flotte Bai Tu Long bugt, som er søsterbugten til Halong Bay, der nærmest ikke består af andet end øer der var fyldt med kalksten over det hele. 

Når du er retur fra sejlturen og inde på land igen, har vi planlagt en 4 dages trekkingtur i Sapa regionen, hvor du kommer forbi små lokale landsbyer og du vil blive mødt af rismarker så langt øjet rækker. Landskabet bliver ikke flottere end dette! 

Herfra fortsætter du til Bali, hvor vi har planlagt et ophold på et af øens mest populærer surf camps. Her kan du lære at surfe i løbet af dagen og slappe af i campen om aftenen. 

Næste ting på programmet er en 9 dages grupperejse med andre backpackere, hvor du skal se alle de highlights Bali kan byde på inden du ender ude på den afslappede paradisø, Gili Trawangan. Bliv her så længe du føler for det inden du flyver hjem efter en rejse fyldt med uforglemmelige minder. 

 

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i os. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Hanoi (Vietnam) 
 • 4 nætter på et hostel i Hanoi 
 • 2 dages sejltur i Bai Tu Lon 
 • 4 dages village trek i Sapa 
 • Fly fra Hanoi til Denpasar (Bali) 
 • 3 dage på surfcamp på Bali 
 • 9 dages grupperejse 
 • Alle bookingsgebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem inkluderet)
 • Øvrige aktiviteter

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Nordvietnam og udforsk magiske Bali

Hjem - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Ubud - Gili Trawangan - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er en ruteforslag til din store rejse. Hvis du vil have personlig vejledning til at skræddersye din rundrejse, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersye drømmerejser og komme med insider rejsetips.

Hanoi Start din rejse med 4 dage i storbyen

Du lander i Hanoi, hvor din rejse starter med 5 dage på et af vores favorit hostels i byen. Du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke skal stresse med en taxa lige når du lander. Udover dette, er der en halv dags walking tour inkluderet, men udover det har du tid på egen hånd til selv at udforske. Tag forbi markederne eller hvis du er i humør til sjov så brug din aften på enten Bird Cage eller Sidewalk - begge to gode muligheder, hvor du gerne vil hænge ud på en cool bar.

Bai Tu Long Sejl rundt i de smukkeste omgivelser

Så er det til at sætte sejlene. Du kan se frem til nogel fantastiske dag ombord på en båd i den flotte Bai Tu Long bugt. Den er mindre turistet og overfyldt end nabobugten Halong Bay, men hvad du skal opleve er ligeså fantastisk. Vandet er helt roligt, og de eneste lyde du vil opleve er lyden fra det vilde dyreliv, som lever på de små kalkstensklipper, som du kan se hvorendt du kigger hen. Det er en sand oplevelse i verdensklasse, det kan du roligt regne med.

Sapa 4 dages village trek

Fra nogle dages afslapning i stemningsfyldte Bai Tu Long, er det nu tid til at bevæge sig lidt mere. Vi har planlagt en cool 4 dages trekking tur i Sapa regionen, hvor du kommer til at rejse igennem små bjerg landsbyer, oplev den lokale kultur helt tæt på of vandre på nogle af de mest fantastiske stier og ruter i Vietnam. Landskabet er mere end bare smukt, så hvis du virkelig vil gøre vennerne derhjemme misundelige med et par Instagram posts, så er det rette øjeblik opstået. På denne rejse vil du rejse i en mindre gruppe med andre ligesindede backpackere.

Canggu, Bali Nu er det tid til at surfe!

Du flyver fra Hanoi til Denpasar, hvor det næste på din rejseplan er 3 dage på en episk surf camp i Canggu. Du kommer til at møde masser af andre backpackere her, da Bali er kendt for sine fantatiske surf bølger. Vi samarbejder med en virkelig nice partner som tilfældigvis har nogle af de bedste surfinstruktører på hele øen, så der er ingen tvivl om at du kan lære at surfe på ingen tid. Når solen er gået ned kan du se frem til stemningen i campen om aftenen. Det er afslappet, chill og der er gode muligheder for at drikke øl side om side med de andre surferer.

Bali 9 dages grupperejse

Klar på at få noget på opleveren? Det er nemlig blevet tid til en 9 dages grupperejse rundt på Bali. Turen starter i Kuta, hvor du har et par dage inden du fortsætter til den nordlige del af øen til den lille landsby ved navn Kubutambahan. Her kan du nyde den smukke udsigt opleve lidt jungle vibes på at charmernede guesthouse i den balinesiske landsby. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og tage på et lokale cooking class er dette inkluderet og hvis du føler for det kan du vandre til et nærliggende vandfald og hoppe ind under det naturligt vand fra bjerget. Fra Kubutambahan fortsætte rejsen mod øens samlingspunkt, nemlig Ubud. Frodig jungle så langt øje rækker og du vi være omgivet af nysgerrige aber. Denne 9 dages rejse har sin ende på smukke Gili Trawanga, som er en lille ø øst for Balis kyst.

Gili Trawangan Slap af på stranden

Sidste stop på denne rejse er på den lille ø Gili Trawangan. Lad dig ikke snyde af dens størrelse! Øen har et væld af fede aktiviteter. Her får du alle de bounty vibes du har behov for, perfekt dykker og snorkle muligheder, en strand så hvid og flot at man skulle tro den var lavet på Photoshop - uh, og som en ekstra bonus er øen også kendt for at være et fantastisk sted at feste. En god måde af afslutte de sidste mange uger inden rejsen går hjemad. Hvis hjem selvfølgelig er næste stop for dig. Ønsker du at fortsætte med at rejse, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.