{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Nordvietnam & magiske Bali


halong-bay-vietnam-sunny-boats
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

1 måned

Bedste tidspunkt at rejse dertil

Maj til Oktober

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly, trekking, surfing & grupperejser

Skriv til os
Leder du efter en kombination af rismarker, kalkstens klippeformationer eller cool strand vibes? Dette rejseforslag tager dig fra den nordlige del af Vietnam, hvor du skal oplevel alt fra lokal kultur til fortryllende landskaber og fantastisk mad! Fortsæt rejsen til Bali og få udlevet dine strand drømme til fulde - det er hvad vi kalder en helt fantastisk kombination.

Flyv til Hanoi, hvor din rejse starter. Vi har sørget for overnatning de første 4 dage så du lige kan komme dig over dit jetlag, samtidig med at du oplever hovedstaden i Vietnam. Herefter er det tid til en smuk sejltur i den flotte Bai Tu Long bugt, som er søsterbugten til Halong Bay, der nærmest ikke består af andet end øer der var fyldt med kalksten over det hele. 

Når du er retur fra sejlturen og inde på land igen, har vi planlagt en 4 dages trekkingtur i Sapa regionen, hvor du kommer forbi små lokale landsbyer og du vil blive mødt af rismarker så langt øjet rækker. Landskabet bliver ikke flottere end dette! 

Herfra fortsætter du til Bali, hvor vi har planlagt et ophold på et af øens mest populære surf camps. Her kan du lære at surfe i løbet af dagen og slappe af i campen om aftenen. 

Næste ting på programmet er en 9 dages grupperejse med andre backpackere, hvor du skal se alle de highlights Bali kan byde på inden du ender ude på den afslappede paradisø, Gili Trawangan. Bliv her så længe du føler for det inden du flyver hjem efter en rejse fyldt med uforglemmelige minder. 

 

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, så skal du blot tage fat i os. 

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Hanoi (Vietnam) 
 • 4 nætter på et hostel i Hanoi 
 • 2 dages sejltur i Bai Tu Lon 
 • 4 dages village trek i Sapa 
 • Fly fra Hanoi til Denpasar (Bali) 
 • 3 dage på surfcamp på Bali 
 • 12-dages adventure tour
 • Alle bookingsgebyrer 
 • Din egen rejsekonsulent 
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Måltider (udover dem inkluderet)
 • Øvrige aktiviteter
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Nordvietnam og udforsk magiske Bali

Hjem - Hanoi - Bai Tu Long - Sapa - Denpasar - Canggu - Kubutambahan - Gili Trawangan - Ubud - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er en ruteforslag til din store rejse. Hvis du vil have personlig vejledning til at skræddersye din rundrejse, så skal du blot tage fat i en af vores eventyrlystne rejsekonsulenter. De elsker at skræddersye drømmerejser og komme med insider rejsetips.

Hanoi Start din rejse med 4 dage i storbyen

Du lander i Hanoi, hvor din rejse starter med 4 dage på et af vores favorit hostels i byen. Du vil blive hentet i lufthavnen, så du ikke skal stresse med en taxa lige når du lander. Udover dette, er der en halv dags walking tour inkluderet, men udover det har du tid på egen hånd til selv at udforske. Tag forbi markederne eller hvis du er i humør til sjov så brug din aften på enten Bird Cage eller Sidewalk - begge to gode muligheder, hvor du gerne vil hænge ud på en cool bar.

Bai Tu Long Sejl rundt i de smukkeste omgivelser

Så er det til at sætte sejlene. Du kan se frem til nogel fantastiske dag ombord på en båd i den flotte Bai Tu Long bugt. Den er mindre turistet og overfyldt end nabobugten Halong Bay, men hvad du skal opleve er ligeså fantastisk. Vandet er helt roligt, og de eneste lyde du vil opleve er lyden fra det vilde dyreliv, som lever på de små kalkstensklipper, som du kan se hvorendt du kigger hen. Det er en sand oplevelse i verdensklasse, det kan du roligt regne med.

Sapa 4 dages village trek

Fra nogle dages afslapning i stemningsfyldte Bai Tu Long, er det nu tid til at bevæge sig lidt mere. Vi har planlagt en cool 4 dages trekking tur i Sapa regionen, hvor du kommer til at rejse igennem små bjerg landsbyer, oplev den lokale kultur helt tæt på of vandre på nogle af de mest fantastiske stier og ruter i Vietnam. Landskabet er mere end bare smukt, så hvis du virkelig vil gøre vennerne derhjemme misundelige med et par Instagram posts, så er det rette øjeblik opstået. På denne rejse vil du rejse i en mindre gruppe med andre ligesindede backpackere.

Canggu, Bali Nu er det tid til at surfe!

Du flyver fra Hanoi til Denpasar, hvor det næste på din rejseplan er 3 dage på en episk surf camp i Canggu. Du kommer til at møde masser af andre backpackere her, da Bali er kendt for sine fantatiske surf bølger. Vi samarbejder med en virkelig nice partner som tilfældigvis har nogle af de bedste surfinstruktører på hele øen, så der er ingen tvivl om at du kan lære at surfe på ingen tid. Når solen er gået ned kan du se frem til stemningen i campen om aftenen. Det er afslappet, chill og der er gode muligheder for at drikke øl side om side med de andre surferer.

Bali 12-dages grupperejse

Klar på at få noget på opleveren? Det er nemlig blevet tid til en 12-dages grupperejse rundt på Bali. Turen starter i Canggu, hvor du har et par dage inden du fortsætter til den nordlige del af øen til Lovina. Brug tiden på at lære at surfe, se templerne og slap af på stranden. Fra Lovina tager du til en rigtig backpacker favorit: bounty øen Gili Trawangan. Ny stranden og de mange fede snorkl spots. Efter Gili T tager du til hjertet af Bali, Ubud. Her er du omgivet af frodige regnskov og jungle, og her er mange nysgerrige aber. Din 12-dages adventure tour ender her, og hvad du gør efter, er op til dig!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.