Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Oplev det farverige Indien & Nepalnepal-chitwan-national-park
Colorful India & Nepal

Rejseforslag Oplev det farverige Indien & Nepal

Rejserute: ✈️ Kathmandu - Pokhara - Chitwan National Park - Kochi - Goa - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

kathmandu-monkey-at-swayambhunath-cover

Kathmandu Nepal

Start dit eventyr i Kathmandu så bekvemt som muligt. Vi har arrangeret de første 4 dage, og du bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel, hvor der er flere sjove aktiviteter planlagt. Du får mulighed for at opleve et mix af den buddhistiske og hinduistiske livsstil helt tæt på. Kathmandu er en by fuld af historie, religion og kultur. Glæd dig til at opleve Bagmati-floden og de lokale Sadhus (hellige mænd) og måske endda en begravelse ved floden. Det er intenst, men noget af en oplevelse. Nå ja, og når du er ude for at få dig et måltid mad, kan vi anbefale at du kigger forbi Le Sherpa eller Bhojan Griha - to glimrende spisesteder, der begge tilbyder traditionel nepalesisk mad.

nepal-pokhara-view-over-mountains

Ghorepani Poonhill Tea House Trek Kathmandu til Pokhara

Dit første eventyr venter! Du skal på et 6 dages trek fra Kathmandu til Pokhara, og du kan godt glæde dig. Vi ved godt, at det er en kliché, men rismarkerne, floderne i dalene og de charmerende landsbyer beliggende i bjergene er virkelig noget for sig! I løbet af de 6 dage vil der være omkring 25 timers vandring, men vi kan garantere dig, at det er alle minutterne (og anstrengelserne) værd! Du afslutter din 6 dages rejse i Pokhara, hvor det er tid til at forkæle dine fødder i et par dage, inden turen går videre.

Nepal Pokhara Boats

Tid på egen hånd Pokhara

Tiden i Pokhara er på egen hånd, så du kan egentlig gøre, hvad du har lyst til. Vi kan anbefale, at du lejer en scooter og cruiser rundt i byens nabolag - tjek f.eks. solnedgangen ud fra Sarangkot Viewpoint. En anden oplevelse kunne være at leje et SUP-board og bruge tiden på søerne. Det er en anderledes måde at opleve Pokhara på.

India House In Chitwan National Park

Adventure gennem Chitwan National Park Fra Kathmandu og tilbage

Find selv vej tilbage til Kathmandu, hvor du skal på en 4 dages grupperejse gennem Chitwan National Park. Glæd dig til frodig jungle og vildt dyreliv, hvor du, hvis du er utrolig heldig, kan spotte både næsehorn og tigere.

India Kerala Sunset Kochi

Tid på egen hånd Kochi

Hop ombord på flyet, der tager dig til Kochi i Kerala-provinsen i Indien. Her har du ingenting planlagt, men vi har selvfølgelig et par forslag. Vi anbefaler, at du bruger 3-4 dage her, hvor du blandt andet bare nyder byens chill vibe. Tjek byens havnefront ud, og oplev de unikke kinesiske fiskenet, som de lokale bruge til at sikre dagens fangst. Byen har desuden masser af flot arkitektur fra kolonitiden, og hvis du gerne vil shoppe i de små lokale butikker, skal du besøge Jew Town.

India Kerala Backwaters Traditional House Boat

Melodier fra bjergene 7 dages adventure fra Kochi og tilbage

Denne 7 dages adventurerejse tager dig forbi nogle af de mest cool steder i det sydlige Indien. Første stop er Munnar, hvor der findes masser forskellige og unikke oplevelser. Blandt andet smukke te-plantager, små hyggelige landsbyer, snoede veje og vandfald som eksempelvis Nyayamakad.

Fra Munnar tager du videre til Thekkady og så til Gavi, der er beliggende i et tigerreservat. Du vil få nogle vilde naturoplevelser her.

Sidste stop inden turen går tilbage til Kochi er Alleppy, hvor der blandt andet er mulighed for at sejle kajak gennem nogle af de store kanaler. Rejsen slutter i Kochi, hvor vi anbefaler, at du tager et nattog videre til Goa.

sunset-at-beach-goa-india

Tid på egen hånd Goa, Indien

Du slutter rejsen i Nepal og Indien af med at bruge de sidste dage i strandbyen, Goa. Byen er et backpackerparadis, og man forstår godt hvorfor. Byen er noget mere pulserende, end resten af rejsen har budt på, og det handler hovedsageligt om strandlivet om dagen og en drink på barerne om aftenen. Tjek de hippe loppemarkeder ud eller kast dig ud i en af de mange wellnessmuligheder. Hvor længe du vil blive, er op til dig. - men vi har inkluderet flyet hjem fra Goa i prisen. Uanset hvordan du gerne vil skræddersy rejsen, så hjælper vi dig i mål.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5-6 uger

Antal lande

2

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og rundrejser

Pris fra*
19.499 DKK
Glæd dig til denne rejse, der tager dig fra Nepal hele vejen igennem de vanvittige landskaber i det bjergrige land og til Indien med alle sine farver, smage og forskellige indtryk!

Nepal er én af de destinationer, som du aldrig vil glemme efter du har besøgt landet. Naturen er helt majestætisk, og med de inkluderede rundrejser har vi sørget for, at du kommer til at opleve alt det bedste landet har at byde på. Forbered dig på lokale, autentiske oplevelser hele vejen og omfavn det uforventede, når du bevæger dig igennem de fantastiske omgivelser.

Fra Nepal går turen til nabolandet, Indien, hvor kultur, farver og smagsindtryk er ligeså forskellige som dagen er lang. Denne del af rejsen giver masser af forskellige indtryk, pulserende storbyer og strand-vibes i Goa! 

Husk: Dette er ikke et rejseforslag med fast afrejsedato. Du kan skræddersy den som du vil, og vi skal nok hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Kathmandu
 • Fly fra Kathmandu til Kochi
 • Fly hjem fra Goa
 • 4 dages ophold i Kathmandu
 • 6 dages trek i Nepal
 • 4 dages tur i Chitwan National Park
 • 7 dages tur i det sydlige Indien
 • All bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent
 • ISIC-kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem der er inkluderet i rundrejserne)
 • Valgfrie aktiviteter

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Er denne rejse lige noget for dig?

Hvis du drømmer om en kombination af Nepal og Indien, så lad os hjælpe dig med at sammensætte rejsen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Asien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Rejseforslag Oplev det farverige Indien & Nepal

Colorful India & Nepal

Rejserute: ✈️ Kathmandu - Pokhara - Chitwan National Park - Kochi - Goa - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Kathmandu Nepal

kathmandu-monkey-at-swayambhunath-cover

Start dit eventyr i Kathmandu så bekvemt som muligt. Vi har arrangeret de første 4 dage, og du bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel, hvor der er flere sjove aktiviteter planlagt. Du får mulighed for at opleve et mix af den buddhistiske og hinduistiske livsstil helt tæt på. Kathmandu er en by fuld af historie, religion og kultur. Glæd dig til at opleve Bagmati-floden og de lokale Sadhus (hellige mænd) og måske endda en begravelse ved floden. Det er intenst, men noget af en oplevelse. Nå ja, og når du er ude for at få dig et måltid mad, kan vi anbefale at du kigger forbi Le Sherpa eller Bhojan Griha - to glimrende spisesteder, der begge tilbyder traditionel nepalesisk mad.

Ghorepani Poonhill Tea House Trek Kathmandu til Pokhara

nepal-pokhara-view-over-mountains

Dit første eventyr venter! Du skal på et 6 dages trek fra Kathmandu til Pokhara, og du kan godt glæde dig. Vi ved godt, at det er en kliché, men rismarkerne, floderne i dalene og de charmerende landsbyer beliggende i bjergene er virkelig noget for sig! I løbet af de 6 dage vil der være omkring 25 timers vandring, men vi kan garantere dig, at det er alle minutterne (og anstrengelserne) værd! Du afslutter din 6 dages rejse i Pokhara, hvor det er tid til at forkæle dine fødder i et par dage, inden turen går videre.

Tid på egen hånd Pokhara

Nepal Pokhara Boats

Tiden i Pokhara er på egen hånd, så du kan egentlig gøre, hvad du har lyst til. Vi kan anbefale, at du lejer en scooter og cruiser rundt i byens nabolag - tjek f.eks. solnedgangen ud fra Sarangkot Viewpoint. En anden oplevelse kunne være at leje et SUP-board og bruge tiden på søerne. Det er en anderledes måde at opleve Pokhara på.

Adventure gennem Chitwan National Park Fra Kathmandu og tilbage

India House In Chitwan National Park

Find selv vej tilbage til Kathmandu, hvor du skal på en 4 dages grupperejse gennem Chitwan National Park. Glæd dig til frodig jungle og vildt dyreliv, hvor du, hvis du er utrolig heldig, kan spotte både næsehorn og tigere.

Tid på egen hånd Kochi

India Kerala Sunset Kochi

Hop ombord på flyet, der tager dig til Kochi i Kerala-provinsen i Indien. Her har du ingenting planlagt, men vi har selvfølgelig et par forslag. Vi anbefaler, at du bruger 3-4 dage her, hvor du blandt andet bare nyder byens chill vibe. Tjek byens havnefront ud, og oplev de unikke kinesiske fiskenet, som de lokale bruge til at sikre dagens fangst. Byen har desuden masser af flot arkitektur fra kolonitiden, og hvis du gerne vil shoppe i de små lokale butikker, skal du besøge Jew Town.

Melodier fra bjergene 7 dages adventure fra Kochi og tilbage

India Kerala Backwaters Traditional House Boat

Denne 7 dages adventurerejse tager dig forbi nogle af de mest cool steder i det sydlige Indien. Første stop er Munnar, hvor der findes masser forskellige og unikke oplevelser. Blandt andet smukke te-plantager, små hyggelige landsbyer, snoede veje og vandfald som eksempelvis Nyayamakad.

Fra Munnar tager du videre til Thekkady og så til Gavi, der er beliggende i et tigerreservat. Du vil få nogle vilde naturoplevelser her.

Sidste stop inden turen går tilbage til Kochi er Alleppy, hvor der blandt andet er mulighed for at sejle kajak gennem nogle af de store kanaler. Rejsen slutter i Kochi, hvor vi anbefaler, at du tager et nattog videre til Goa.

Tid på egen hånd Goa, Indien

sunset-at-beach-goa-india

Du slutter rejsen i Nepal og Indien af med at bruge de sidste dage i strandbyen, Goa. Byen er et backpackerparadis, og man forstår godt hvorfor. Byen er noget mere pulserende, end resten af rejsen har budt på, og det handler hovedsageligt om strandlivet om dagen og en drink på barerne om aftenen. Tjek de hippe loppemarkeder ud eller kast dig ud i en af de mange wellnessmuligheder. Hvor længe du vil blive, er op til dig. - men vi har inkluderet flyet hjem fra Goa i prisen. Uanset hvordan du gerne vil skræddersy rejsen, så hjælper vi dig i mål.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.