{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplev det farverige Indien & Nepal


nepal-chitwan-national-park
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5-6 uger

Antal lande

2

Rejseform

Backpacking

Inkluderet i prisen

Fly og rundrejser

Pris fra*

26.587 DKK

Skriv til os
Glæd dig til denne rejse, der tager dig fra Nepal hele vejen igennem de vanvittige landskaber i det bjergrige land og til Indien med alle sine farver, smage og forskellige indtryk!

Nepal er én af de destinationer, som du aldrig vil glemme efter du har besøgt landet. Naturen er helt majestætisk, og med de inkluderede rundrejser har vi sørget for, at du kommer til at opleve alt det bedste landet har at byde på. Forbered dig på lokale, autentiske oplevelser hele vejen og omfavn det uforventede, når du bevæger dig igennem de fantastiske omgivelser.

Fra Nepal går turen til nabolandet, Indien, hvor kultur, farver og smagsindtryk er ligeså forskellige som dagen er lang. Denne del af rejsen giver masser af forskellige indtryk, pulserende storbyer og autentiske oplevelser! 

Husk: Dette er ikke et rejseforslag med fast afrejsedato. Du kan skræddersy den som du vil, og vi skal nok hjælpe dig med at sammensætte din drømmerejse.

*Fra-pris per person, baseret på 2 personer der rejser sammen

Hvad er inkluderet i prisen?
 • Fly til Kathmandu
 • Fly fra Kathmandu til Kochi
 • Fly hjem fra Kochi
 • 4-dages ophold i Kathmandu
 • 6-dages trek i Nepal
 • 4-dages tur i Chitwan National Park
 • 7-dages tur i det sydlige Indien
 • All bookinggebyrer
 • Din egen rejsekonsulent
 • ISIC-kort
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Vaccinationer
 • Lommepenge
 • Måltider (udover dem der er inkluderet i rundrejserne)
 • Valgfrie aktiviteter
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Rejseforslag Oplev det farverige Indien & Nepal

Rejserute: ✈️ Kathmandu - Pokhara - Chitwan National Park - Kochi - Hjem

Husk at dette rejseforslag blot er til inspiration. Hvis du vil skræddersy den, så den passer præcis til dine drømme, skal du blot tage fat i os. Så får vi det fikset!

Kathmandu Nepal

Start dit eventyr i Kathmandu så bekvemt som muligt. Vi har arrangeret de første 4 dage, og du bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til dit hostel, hvor der er flere sjove aktiviteter planlagt. Du får mulighed for at opleve et mix af den buddhistiske og hinduistiske livsstil helt tæt på. Kathmandu er en by fuld af historie, religion og kultur. Glæd dig til at opleve Bagmati-floden og de lokale Sadhus (hellige mænd) og måske endda en begravelse ved floden. Det er intenst, men noget af en oplevelse. Nå ja, og når du er ude for at få dig et måltid mad, kan vi anbefale at du kigger forbi Le Sherpa eller Bhojan Griha - to glimrende spisesteder, der begge tilbyder traditionel nepalesisk mad.

Ghorepani Poonhill Tea House Trek Kathmandu til Pokhara

Dit første eventyr venter! Du skal på et 6 dages trek fra Kathmandu til Pokhara, og du kan godt glæde dig. Vi ved godt, at det er en kliché, men rismarkerne, floderne i dalene og de charmerende landsbyer beliggende i bjergene er virkelig noget for sig! I løbet af de 6 dage vil der være omkring 25 timers vandring, men vi kan garantere dig, at det er alle minutterne (og anstrengelserne) værd! Du afslutter din 6 dages rejse i Pokhara, hvor det er tid til at forkæle dine fødder i et par dage, inden turen går videre.

Tid på egen hånd Pokhara

Tiden i Pokhara er på egen hånd, så du kan egentlig gøre, hvad du har lyst til. Vi kan anbefale, at du lejer en scooter og cruiser rundt i byens nabolag - tjek f.eks. solnedgangen ud fra Sarangkot Viewpoint. En anden oplevelse kunne være at leje et SUP-board og bruge tiden på søerne. Det er en anderledes måde at opleve Pokhara på.

Adventure gennem Chitwan National Park Fra Kathmandu og tilbage

Find selv vej tilbage til Kathmandu, hvor du skal på en 4 dages grupperejse gennem Chitwan National Park. Glæd dig til frodig jungle og vildt dyreliv, hvor du, hvis du er utrolig heldig, kan spotte både næsehorn og tigere.

Tid på egen hånd Kochi

Hop ombord på flyet, der tager dig til Kochi i Kerala-provinsen i Indien. Her har du ingenting planlagt, men vi har selvfølgelig et par forslag. Vi anbefaler, at du bruger 3-4 dage her, hvor du blandt andet bare nyder byens chill vibe. Tjek byens havnefront ud, og oplev de unikke kinesiske fiskenet, som de lokale bruge til at sikre dagens fangst. Byen har desuden masser af flot arkitektur fra kolonitiden, og hvis du gerne vil shoppe i de små lokale butikker, skal du besøge Jew Town.

Melodier fra bjergene 7 dages adventure fra Kochi og tilbage

Denne 7 dages adventurerejse tager dig forbi nogle af de mest cool steder i det sydlige Indien. Første stop er Munnar, hvor der findes masser forskellige og unikke oplevelser. Blandt andet smukke te-plantager, små hyggelige landsbyer, snoede veje og vandfald som eksempelvis Nyayamakad.

Fra Munnar tager du videre til Thekkady og så til Gavi, der er beliggende i et tigerreservat. Du vil få nogle vilde naturoplevelser her.

Sidste stop inden turen går tilbage til Kochi er Alleppy, hvor der blandt andet er mulighed for at sejle kajak gennem nogle af de store kanaler. Rejsen slutter i Kochi, og herfra går turen hjem.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.