Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Kultur & Surfing i Portugal


Surf på den portugisiske vestkyst
Kort over oplevelsen i Portugal

Overblik over oplevelsesrejsen

Her får du et overblik over din oplevelsesrejse i Portugal. Du starter ud i Lissabon, og rykker derefter godt 45 minutter nordpå til Ericeira, hvor surfcampen er beliggende. Efter en uge her, kan du selv vælge om du er klar til at tage hjem eller fortsætte rejsen på egen hånd.

Nyd dit ophold i fantastiske Lissabon

Lissabon

Vi har sikret dig dine første 3 overnatninger, når du ankommer i Lissabon. Du kommer til at bo på Selina Hostel, der er beliggende centralt i byen, med masser af lækre restauranter og hippe barer lige rundt om hjørnet - hvilket bedre sted at kickstarte dit eventyr i Portugal?

I Lissabon bevæger man sig meget til fods eller bruger den lokale sporvogn. Vælger du førstnævnte, kan du se frem til at få lidt god motion (hvem har ikke brug for det?), og hvis du bevæger dig til toppen af de omkringliggende bakker, får du en helt spektakulær udsigt over storbyen.

Lissabon er en utrolig smuk og afslappet by, og så har byen desuden en fantastisk madscene - så hvis du er til god mad, kan du godt glæde dig.

Tag på surfcamp i ericeira i portugal

Surf camp in Ericeira

I prisen er der inkluderet en hel uge fyldt med alt det fede, der hører med, når man er på surfcamp med andre unge surfere- det er i øvrigt kun tilladt at medbringe gode vibes. Nyd den autentiske surferlivsstil og glæd dig til at dele oplevelsen med en masse surfere fra hele verden. Der er overnatning, morgenmad, surfundervisning og leje af surfgear med i prisen, så du er klar til at nedlægge bølgerne i Atlanterhavet, når du med stor sandsynlighed bruger det meste af dagen i selskab med surfbrættet. Om aftenen kan du enten vælge at chille med de andre i campen, eller du kan udforske nattelivet langs Ericeiras strandpromenade. Her finder du masser af barer og den legendariske Ourico natklub.

Portugal Bonfire

8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres

Afslut eventyret med 8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres. Sammen med ligesindede backpackere, får du en unik oplevelse med den lokale kultur i et langsomt tempo. Tjek gadekunsten ud i Lissabon, prøv SUP i Mira floden og vandre Fishcerman's Trail i Vila do Bispo. Benyt muligheden for at lære en masse spændende mennesker at kende fra hele verden i fantastiske omgivelser i Portigal. Kan det blive bedre?

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

18 dage

Rejseform

Aktiv

Krav for surfniveau?

Ingen (for alle)

Inkluderer

Flybilletter, 3 nætter i Lissabon, 1 uge på surf camp & 8 dages rundrejse

Pris fra*
15.595 DKK
Denne oplevelsesrejse starter i Lissabon, hvor vi har arrangeret de første 3 nætter på det centralt beliggende Selina Hostel, som har ungdommelig og hip vibe. Efter 3 dage i Portugals hovedstad, skal du rejse godt 45 minutter nordpå til surfcampen i Ericeira, hvor du har en uges surf camp sammen med surfere fra hele verden. Nyd en cocktail i baren og glæd dig til de 8 dages eventyr, der venter dig bagefterm, hvor du rejser fra Lissabon i nord til Sagres i syd.

Dette rejseforslag starter i Lissabon, hvor vi har planlagt de første aftener centralt på et Selina hosten, der både er fyldt med unge mennesker og en fed vibe. Lær hvert et gadehjørne at kende og vær med når andre backpackere hygger sig og skaber minder for livet i den portugisiske hovestand.

Efter et par nætter i Lissabon tager du 45 minutters kørsel nordpå til en surf camp i Ericeira, hvor du har 1 uge med andre surfere fra hele verdenen. Bliv venner med bølgerne og de mange andre mennesker. Dagene går med at surfe, aftenerne går med afslapning. Nyd en forfriskende drink i baren. Og gentag så dette dagen efter.

Uanset dit niveau, er en uges surf camp i Ericeira en episk oplevelse. Du får undervisning til dit niveau, så frygt ikke hvis det er første gang du afprøver livsstilen og aktiviteten. Faktisk, hvis det er din første gang, så er det helt sikkert ikke din sidste.

Når du er færdig med at surfe i Atlanterhavet, er det tid til at tage på oplevelse. Pak rygsækken og tag på en fed rute langs kysten i Portugal. På 8 dage rejser du fra Lissabon i nord til Sagres i syd og tilbage til Lissabon igen. Gør dig klar til en vild oplevelse med alt lige fra fed gadekunst til smukke vandreture og cool aktiviteter såsom surf og SUP.

Hvad er inkluderet?
 • Fly t/r til Portugal
 • 3 nætter på Selina Hostel
 • 1 uge på surfcamp i Ericeira inkl. udstyr, overnatning og morgenmad.
 • 8 dages rundrejse langs kysten fra Lissabon til Sagres inkl. al kørsel, overnatning, surfundervisning, hiking, cykling, morgenmad og aftensmad på første og sidste aften.
 • Alle bookinggebyrer
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Transfer til surfcamp fra Lissabon (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Måltider (udover morgenmad på surfcampen og rundrejsen)

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Overblik over oplevelsesrejsen

Her får du et overblik over din oplevelsesrejse i Portugal. Du starter ud i Lissabon, og rykker derefter godt 45 minutter nordpå til Ericeira, hvor surfcampen er beliggende. Efter en uge her, kan du selv vælge om du er klar til at tage hjem eller fortsætte rejsen på egen hånd.

Lissabon

Vi har sikret dig dine første 3 overnatninger, når du ankommer i Lissabon. Du kommer til at bo på Selina Hostel, der er beliggende centralt i byen, med masser af lækre restauranter og hippe barer lige rundt om hjørnet - hvilket bedre sted at kickstarte dit eventyr i Portugal?

I Lissabon bevæger man sig meget til fods eller bruger den lokale sporvogn. Vælger du førstnævnte, kan du se frem til at få lidt god motion (hvem har ikke brug for det?), og hvis du bevæger dig til toppen af de omkringliggende bakker, får du en helt spektakulær udsigt over storbyen.

Lissabon er en utrolig smuk og afslappet by, og så har byen desuden en fantastisk madscene - så hvis du er til god mad, kan du godt glæde dig.

Surf camp in Ericeira

I prisen er der inkluderet en hel uge fyldt med alt det fede, der hører med, når man er på surfcamp med andre unge surfere- det er i øvrigt kun tilladt at medbringe gode vibes. Nyd den autentiske surferlivsstil og glæd dig til at dele oplevelsen med en masse surfere fra hele verden. Der er overnatning, morgenmad, surfundervisning og leje af surfgear med i prisen, så du er klar til at nedlægge bølgerne i Atlanterhavet, når du med stor sandsynlighed bruger det meste af dagen i selskab med surfbrættet. Om aftenen kan du enten vælge at chille med de andre i campen, eller du kan udforske nattelivet langs Ericeiras strandpromenade. Her finder du masser af barer og den legendariske Ourico natklub.

8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres

Afslut eventyret med 8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres. Sammen med ligesindede backpackere, får du en unik oplevelse med den lokale kultur i et langsomt tempo. Tjek gadekunsten ud i Lissabon, prøv SUP i Mira floden og vandre Fishcerman's Trail i Vila do Bispo. Benyt muligheden for at lære en masse spændende mennesker at kende fra hele verden i fantastiske omgivelser i Portigal. Kan det blive bedre?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.