{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Kultur & Surfing i Portugal


Surf på den portugisiske vestkyst
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

3 uger

Rejseform

Aktiv

Krav for surfniveau?

Ingen (for alle)

Inkluderer

Flybilletter, 2 nætter i Lissabon, 1 uge på surf camp & 10 dages rundrejse

Skriv til os
Med denne oplevelsesrejse får du alt det bedste fra Spanien og Portugal. Nyd grupperejsen fra Barcelona til Lissabon. Slentr gennem de bakkede gader med en kop kappe. Udforsk. Find de små skjulte perler rundt i krogene og spis en god frokost. Forsæt til Ericeira hvor du lærer at surfe på bølgerne. Snup en cocktail om aftenen på surf campen og nyd livet i Sydeuropa.

Dette rejseforslag starter i Barcelona, hvor du kommer på en 10-dages grupperejse på tværs af den Iberiske Halvø med andre backpackere. Når du kommer til Lissabon, har vi arrangeret de første nætter på et hostel. Lær hvert et gadehjørne at kende og vær med når andre backpackere hygger sig og skaber minder for livet i den portugisiske hovestand.

Efter et par nætter i Lissabon tager du 45 minutters kørsel nordpå til en surf camp i Ericeira, hvor du har 1 uge med andre surfere fra hele verdenen. Bliv venner med bølgerne og de mange andre mennesker. Dagene går med at surfe, aftenerne går med afslapning. Nyd en forfriskende drink i baren. Og gentag så dette dagen efter.

Uanset dit niveau, er en uges surf camp i Ericeira en episk oplevelse. Du får undervisning til dit niveau, så frygt ikke hvis det er første gang du afprøver livsstilen og aktiviteten. Faktisk, hvis det er din første gang, så er det helt sikkert ikke din sidste.

Når du er færdig med at surfe i Atlanterhavet, er det tid til at tage på oplevelse. Pak rygsækken og tag på en fed rute langs kysten i Portugal. På 8 dage rejser du fra Lissabon i nord til Sagres i syd og tilbage til Lissabon igen. Gør dig klar til en vild oplevelse med alt lige fra fed gadekunst til smukke vandreture og cool aktiviteter såsom surf og SUP.

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Barcelona
 • 2 nætter på et hostel i Lissabon
 • 1 uge på surfcamp i Ericeira inkl. udstyr, overnatning og morgenmad.
 • 10-dages rundrejse fra Barcelona til Lissabon
 • Fly hjem fra Lissabon
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Transfer til surfcamp fra Lissabon (men vi kan hjælpe dig med det)
 • Måltider (udover morgenmad på surfcampen og rundrejsen)
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Overblik over oplevelsesrejsen

Her får du et overblik over din oplevelsesrejse i Portugal. Du starter ud i Lissabon, og rykker derefter godt 45 minutter nordpå til Ericeira, hvor surfcampen er beliggende. Efter en uge her, kan du selv vælge om du er klar til at tage hjem eller fortsætte rejsen på egen hånd.

Lissabon

Vi har sikret dig dine første 3 overnatninger, når du ankommer i Lissabon. Du kommer til at bo på Selina Hostel, der er beliggende centralt i byen, med masser af lækre restauranter og hippe barer lige rundt om hjørnet - hvilket bedre sted at kickstarte dit eventyr i Portugal?

I Lissabon bevæger man sig meget til fods eller bruger den lokale sporvogn. Vælger du førstnævnte, kan du se frem til at få lidt god motion (hvem har ikke brug for det?), og hvis du bevæger dig til toppen af de omkringliggende bakker, får du en helt spektakulær udsigt over storbyen.

Lissabon er en utrolig smuk og afslappet by, og så har byen desuden en fantastisk madscene - så hvis du er til god mad, kan du godt glæde dig.

Surf camp in Ericeira

I prisen er der inkluderet en hel uge fyldt med alt det fede, der hører med, når man er på surfcamp med andre unge surfere- det er i øvrigt kun tilladt at medbringe gode vibes. Nyd den autentiske surferlivsstil og glæd dig til at dele oplevelsen med en masse surfere fra hele verden. Der er overnatning, morgenmad, surfundervisning og leje af surfgear med i prisen, så du er klar til at nedlægge bølgerne i Atlanterhavet, når du med stor sandsynlighed bruger det meste af dagen i selskab med surfbrættet. Om aftenen kan du enten vælge at chille med de andre i campen, eller du kan udforske nattelivet langs Ericeiras strandpromenade. Her finder du masser af barer og den legendariske Ourico natklub.

8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres

Afslut eventyret med 8 dages rundrejse fra Lissabon til Sagres. Sammen med ligesindede backpackere, får du en unik oplevelse med den lokale kultur i et langsomt tempo. Tjek gadekunsten ud i Lissabon, prøv SUP i Mira floden og vandre Fishcerman's Trail i Vila do Bispo. Benyt muligheden for at lære en masse spændende mennesker at kende fra hele verden i fantastiske omgivelser i Portigal. Kan det blive bedre?

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.