Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Vildt eventyr gennem 7 lande i MellemamerikaOplev Caye Caulker på din rundrejse i Mellemamerika
central america-mexico_campaign-map_JUL-AUG19_1380x776px_EN

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Playa del carmen er det første stop på rundrejsen

Dag 1-3 - Mexico

Rejsen starter i Mexico og smukke Playa del Carmen. Tjek de historiske ruiner i Tulum ud eller giv dig i kast med enten dykning eller snorkeling omkring Cozumel. Sørg for at gemme noget energi til en stor aften i byen sammen med resten af gruppen! Fra Mexico rejser I på dag 3 videre til Belize, hvor Caye Caulker er første stop.

Belize om aftenen er et smukt syn

Dag 3-8 - Belize

Første stop i Belize er Caye Caulker, hvor du kommer til at bruge de næste 3,5 dag. Her kan du vælge at snorkle med pilrokker og nursehajer ved Hol Chan Marine Reservat. Belize er ét af de mest afslappede backpackerlande i Mellemamerika, og hvis du ikke kan slappe af her, kan du ikke slappe af nogle steder. Caye Caulker er lig med krystalklart vand og et fantastisk marineliv, hvilket gør, at dagene her går utrolig hurtigt, og før du ved af det, er du på vej til San Ignacio, en lille skønhed. Tjek lokalområdet ud til enten fods eller til hest, og sørg for, at du ikke misser den hellige Maya-grotte, Actun Tunichil Mukna.

Besøg Tikal-ruinerne i Guatemala

Dag 8-17 - Guatemala

Guatemala er det næste stop på rejsen. Du har næsten 10 dage i dette kulturmekka, fra Flores og de majestætiske Tikal-ruiner til Rio Dulce, der er beliggende tæt på Guatemalas største sø, Lake Izabal. Efter et par dage her, fortsætter turen til Antigua - en smuk og historisk gammel, farverig koloniby. Det vil være basen for de næste par dage, hvor der vil være masser af cool ekskursioner - blandt andet Panajachel og San Juan La Laguna for at nævne et par stykker.

Naturen i Honduras byder på helt fantastisk natur

Dag 17-19 - Honduras

Honduras bliver kort, men nice! Fra Guatemala rejser I ind i Guatemala hvor I skal bo i Copan de næste par dage. Byen har en rig historie som koloniby, og er omringet virkelig smukke omgivelser. Dette er iøvrigt stedet, hvor du kommer til at opleve nogle af de mindre kendte Maya-ruiner, men glæd dig, for de absolut et besøg værd. Du er kun i Honduras i et par dage, så sørg for at få det hele med!

Nyd El Salvador på din rundrejse i Mellemamerika

Dag 19-22 - El Salvador

Første stop i El Salvador er den gamle Koloniby, Suchitoto. En charmerende by, der ligger ved siden af en smuk sø. Her lægger I ud med en dag på egen hånd, hvor du kan gå på opdagelse i lige præcis det tempo, der passer dig. Sørg for at prøve den lokale anretning, Pupusas! Fra Suchitoto fortsætter I langs Blomsterruten til Ataco de Concepcion, hvor du vil blive belønnet med fantastiske hikes, kaffeture og dukkerter i naturskabte pools. Sidste stop i El Salvador er Playa el Palmarcito, der er en lille surfby, hvor du kan lære at mestre surfbrættet - hvis du da ikke allerede kan det i forvejen!

Nicaragua på din rundrejse i Mellemamerika

Dag 22-27 - Nicaragua

Du ankommer til León i Nicaragua, som det første stop. Det er en lille hyggelig fiskerlandsby, og dagen efter går turen til Granada, der er en autentisk og charmerende gammel koloniby. Nyd de små snævre brostensbelagte gader og gå på opdagelse på de travle markedspladser. Fra Granada går turen til Isla de Ometepe, der er en vanvittig smuk lille vulkan-ø.

Glæd dig til at opleve naturen i Costa Rica

Dag 27 - 32 - Costa Rica

Fra El Salvador tager I færgen til fastlandet hvorefter I krydser grænsen til Costa Rica, der er det sidste land på denne fede rundrejse. Her rejser I direkte til Monteverde, er er beliggende 1400 meter over havets overflade - og du vil hurtigt finde ud af, at Monteverde bogstaveligt talt er en by i skyerne. Her er der mange forskellige slags aktiviteter, og du kan vælge at kaste dig ud i en omgang ziplining, besøge et tågeskovsreservat eller tage på rundvisning på en kaffeplantage. Fra Monteverde fortsætter I til La Fortuna, hvor den store vulkan, Arenal, er et af højdepunkterne på vejen. La Fortuna er fyldt med adventureoplevelser, og det er glimrende sted at få sit adrenalinfix. Herfra går turen til San Carlos, hvor du kan opleve den lo...

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Ca. 1 måned

Antal lande

7

Rejseform

Grupperejse med andre

Inkluderet i prisen

Fly & rundrejse

Pris fra*
20.686 DKK
Hvis du har en måned, du ikke ved, hvad du skal bruge til, så har vi et glimrende forslag til dig! Hvorfor ikke besøge 7 forskelle lande i Mellemamerika på én tur sammen med andre backpackere?

Værsgo! Den perfekte måned i de perfekte omgivelser. Denne lækre rundrejse tager dig hele vejen fra Playa del Carmen i Mexico til San José i Costa Rica. Undervejs besøger du Mexico, Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua og Costa Rica. Et par af stederne bliver for en kort bemærkning, men rejsen er sat sammen på en måde, der sikrer, at du ser de mest populære steder i de forskellige lande.

Start rejsen sammen med en gruppe af andre eventyrlystne backpackere i Playa del Carmen, hvor du får mulighed for at nyde de hvide sandstrande lige så vel som nogle lækre lokale burritoer. Fra Mexico rejser du ind i smukke Belize, hvor den fantastiske ø, Caye Caulker, venter.

Guatemala er næste stop - og det er hér, hvor de oldgamle Maya-ruiner er blandt højdepunkterne. Især Tikal, en af de mest populære Maya-ruiner i hele Mellemamerika, er en vild oplevelse. Turen fortsætter ind i Honduras for en kort stund, inden næste land på rejsen er El Salvador, der er kendt for sine farverige kolonibyer. Herefter følger et ophold i Nicaragua, hvilket er land nummer 6 på rejsen. Særligt Ometepe Island er et fantastisk højdepunkt på turen.

Sidste stop på rundrejsen er Costa Rica - og hvilket sted at slutte af! Vild jungle, fede hikes og vulkaner er blandt de ting, du kommer til at opleve her. Alt i alt er dette en drømmerejse, hvis du vil nå at opleve rigtig meget af Mellemamerika på blot én måned. 

Hvad er inkluderet:
 • Fly tur/retur
 • 31 overnatninger
 • 2 x morgenmad, 2 x frokost, 3 x aftensmad
 • Al lokal transport
 • Bookinggebyr
 • Masser af fede aktiviteter med gruppen
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med)
 • Lommepenge
 • Måltider, der ikke er nævnt (afsæt mellem 5 og 7.000 kr). 
 • Masser af valgfrie aktiviteter på rejsen

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Er du klar til at opleve Mellemamerika?

Denne rundrejse sikrer dig, at du oplever alt det bedste i Mellemamerika. Er det uoverskueligt? No problem, vi hjælper dig med at planlægge rejsen!

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
guatamala-antigua-colorful-wall

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

guatamala-antigua-colorful-wall

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

central america-mexico_campaign-map_JUL-AUG19_1380x776px_EN

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Dag 1-3 - Mexico

Playa del carmen er det første stop på rundrejsen

Rejsen starter i Mexico og smukke Playa del Carmen. Tjek de historiske ruiner i Tulum ud eller giv dig i kast med enten dykning eller snorkeling omkring Cozumel. Sørg for at gemme noget energi til en stor aften i byen sammen med resten af gruppen! Fra Mexico rejser I på dag 3 videre til Belize, hvor Caye Caulker er første stop.

Dag 3-8 - Belize

Belize om aftenen er et smukt syn

Første stop i Belize er Caye Caulker, hvor du kommer til at bruge de næste 3,5 dag. Her kan du vælge at snorkle med pilrokker og nursehajer ved Hol Chan Marine Reservat. Belize er ét af de mest afslappede backpackerlande i Mellemamerika, og hvis du ikke kan slappe af her, kan du ikke slappe af nogle steder. Caye Caulker er lig med krystalklart vand og et fantastisk marineliv, hvilket gør, at dagene her går utrolig hurtigt, og før du ved af det, er du på vej til San Ignacio, en lille skønhed. Tjek lokalområdet ud til enten fods eller til hest, og sørg for, at du ikke misser den hellige Maya-grotte, Actun Tunichil Mukna.

Dag 8-17 - Guatemala

Besøg Tikal-ruinerne i Guatemala

Guatemala er det næste stop på rejsen. Du har næsten 10 dage i dette kulturmekka, fra Flores og de majestætiske Tikal-ruiner til Rio Dulce, der er beliggende tæt på Guatemalas største sø, Lake Izabal. Efter et par dage her, fortsætter turen til Antigua - en smuk og historisk gammel, farverig koloniby. Det vil være basen for de næste par dage, hvor der vil være masser af cool ekskursioner - blandt andet Panajachel og San Juan La Laguna for at nævne et par stykker.

Dag 17-19 - Honduras

Naturen i Honduras byder på helt fantastisk natur

Honduras bliver kort, men nice! Fra Guatemala rejser I ind i Guatemala hvor I skal bo i Copan de næste par dage. Byen har en rig historie som koloniby, og er omringet virkelig smukke omgivelser. Dette er iøvrigt stedet, hvor du kommer til at opleve nogle af de mindre kendte Maya-ruiner, men glæd dig, for de absolut et besøg værd. Du er kun i Honduras i et par dage, så sørg for at få det hele med!

Dag 19-22 - El Salvador

Nyd El Salvador på din rundrejse i Mellemamerika

Første stop i El Salvador er den gamle Koloniby, Suchitoto. En charmerende by, der ligger ved siden af en smuk sø. Her lægger I ud med en dag på egen hånd, hvor du kan gå på opdagelse i lige præcis det tempo, der passer dig. Sørg for at prøve den lokale anretning, Pupusas! Fra Suchitoto fortsætter I langs Blomsterruten til Ataco de Concepcion, hvor du vil blive belønnet med fantastiske hikes, kaffeture og dukkerter i naturskabte pools. Sidste stop i El Salvador er Playa el Palmarcito, der er en lille surfby, hvor du kan lære at mestre surfbrættet - hvis du da ikke allerede kan det i forvejen!

Dag 22-27 - Nicaragua

Nicaragua på din rundrejse i Mellemamerika

Du ankommer til León i Nicaragua, som det første stop. Det er en lille hyggelig fiskerlandsby, og dagen efter går turen til Granada, der er en autentisk og charmerende gammel koloniby. Nyd de små snævre brostensbelagte gader og gå på opdagelse på de travle markedspladser. Fra Granada går turen til Isla de Ometepe, der er en vanvittig smuk lille vulkan-ø.

Dag 27 - 32 - Costa Rica

Glæd dig til at opleve naturen i Costa Rica

Fra El Salvador tager I færgen til fastlandet hvorefter I krydser grænsen til Costa Rica, der er det sidste land på denne fede rundrejse. Her rejser I direkte til Monteverde, er er beliggende 1400 meter over havets overflade - og du vil hurtigt finde ud af, at Monteverde bogstaveligt talt er en by i skyerne. Her er der mange forskellige slags aktiviteter, og du kan vælge at kaste dig ud i en omgang ziplining, besøge et tågeskovsreservat eller tage på rundvisning på en kaffeplantage.

Fra Monteverde fortsætter I til La Fortuna, hvor den store vulkan, Arenal, er et af højdepunkterne på vejen. La Fortuna er fyldt med adventureoplevelser, og det er glimrende sted at få sit adrenalinfix. Herfra går turen til San Carlos, hvor du kan opleve den lokale og autentiske costaricanske livsstil, når I skal bo på et traditionelt homestay. Desværre er dette også den sidste by på rundrejsen, inden I enten flyver hjem fra San José eller fortsætter rejsen videre til en ny spændende destination!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.