Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Mads og Emils sabbatårsrejse i LatinamerikaOplev Bogota på din rundrejse i Sydamerika
Syd Og Mellemamerika

Få overblik over rejsen

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

oplev cuba på rundrejsen i latinamerika

#1: Cuba

Første stop på rundrejsen er lækre Cuba. Her kan du glæde dig til at nyde de cubanske rytmer, mojitos og den mest afslappede stemning, du kan forestille dig. Mens du er her, venter der dig en 8-dags rundrejse sammen med andre, hvor du får mulighed for at opleve de allerfedeste steder, landet har at byde på. Glæd dig særligt til at besøge Vinales, Trinidad og Playa Larga.

Emil i junglen i costa rica

#2: Costa Rica

Efter Cuba, står den på Costa Rica, der, med sine mange adventuremuligheder, giver dig mulighed for at få brugt kroppen! Kast dig ud i ziplining, jungletrekking, hikes til vulkaner eller surfing. Der er adventuremuligheder for alle i Costa Rica, det gælder bare om at spore sig ind på det, man er på jagt efter. Monteverde er byen for adrenalinjunkies, mens Santa Teresa er paradis for surfere. Nå ja, og så bør du også lige bruge et par dage i hovedstaden San José, når du alligevel er her.

Colombia er et højdepunkt på din rejse rundt i sydamerika

#3: Colombia

Fra Costa Rica går turen til Colombia, der er et af de helt store højdepunkter på denne rejse. Du skal blandt andet på Lost City Trek, hvor du starter fra Santa Marta i den nordlige del af landet. Trekket er et 5-dags trek ind i den dybe jungle, hvor du kommer helt tæt på den colombianske natur. Derudover bør du besøge Cartagena, Medellin og selvfølgelig Bogota, inden du sætter kursen mod Peru sydpå.

besøg huacachina i Peru

#4: Peru

Peru er næste stop på denne oplevelsesrejse. Et land fyldt med inka-kultur og smukke naturomgivelser, og du skal især glæde dig til det inkluderede Inka-trek til Machu Picchu. Efter en dag eller to i legendariske Cuzco, skal du sammen med andre eventyrere på en 5-dags vandretur langs det ikoniske Inka-trail indtil I rammer den oldgamle ruinby, Machu Picchu. Hvis ikke udsigten fra toppen af Andesbjergene får det til at kilde alle de rigtige steder, så er der ikke meget der gør. Derudover bør du også tage en tur forbi den lille hyggelige oase i ørkenen, Huacachina, hvor du blandt andet kan chille ved den lille sø eller kaste dig ud i en omgang sandboarding. Slut rejsen i Peru af med nogle dage i hovedstaden, Lima, hvorfra dit næste fly til Br...

Besøg Ilha Grande når du rejser rundt i Brasilien

#5: Brasilien

Brasilien er sidst stop på denne rundrejse. Her lander du i Rio de Janeiro, der selvfølgelig skal udforskes som det første. Besøg Copacabana-stranden, tag på opdagelse i favelaerne og tag op for at nyde udsigten over byen fra statuen Christ the Redeemer, der står på toppen af bjerget Mount Corcovado. Besøg desuden den fantastiske Ilha Grande og sørg for at opleve det majestætiske Iguazu Falls på grænsen mellem Brasilien og Argentina, inden du sætter kursen mod Danmark igen.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

Ca. 3 måneder

Antal lande

5

Billettype

Gyldig for alle

Anbefalet lommepenge

25-30.000 kroner

Pris fra*
34.999 DKK
Mads og Emil tog i 2019 afsted på deres livs største oplevelse, da de rejste til Latinamerika for at tilbringe de næste 3 måneder. Rejsen tog dem forbi Cuba, Costa Rica, Colombia, Peru og Brasilien.

Flyrute:
✈️ Hjem - Havana – San José - Bogota //* Lima – Rio de Janeiro - Hjem

*// = Disse rejser er på egen hånd, og er ikke inkluderet i flybilletten. Husk på, at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp til dette af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din egen rute gennem vores ruteplanlægger.

Denne legendariske rundrejse tager dig med forbi nogle af de fedeste steder i Syd- og Mellemamerika. Rejsen begynder i evigt lækre Cuba, hvor blandet andet står en 8-dages rundrejse på programmet. En perfekt måde at opleve landets fedeste højdepunkter, hvis du ikke har så meget tid.

Fra Cuba rejser du videre til Costa Rica, der byder på adventure, surfing og lækre jungletreks. Oplev f.eks. både hovedstaden San José, adventurebyen Monteverde og surfingparadiset, Santa Teresa. Tjek drengenes mini-dokumentar ud fra Costa Rica her.

Efter Costa Rica står den på Colombia. Der er inkluderet et cool trek til The Lost City i den nordlige del af landet, og ellers er resten af det colombianske eventyr op til dig selv. Du kan få inspiration til, hvad du kan opleve i landet i Mads og Emils videoer fra Colombia her.

Du rejser selv videre fra Colombia og ind i Peru, hvor der er inkluderet et 5-dags Inca Trek til ruinbyen Machu Picchu. Derudover er resten af Peru på egen hånd, og vi kan anbefale, at du besøger den lille oase Huacachina. En lille landsby, der omringer en sø midt i ørkenen. Her kan du, som Mads og Emil, vælge at prøve kræfter med sandboarding, der er en populær aktivitet. Tjek deres videoer fra Peru ud her.

Sidst stop på rejsen er Brasilien, hvor du lander i Rio de Janeiro som det første. Brug nogle dage på at opleve en af de mest farverige byer i Sydamerika, inklusiv den verdenskendte Copacabana Beach, Christ The Redeemer-statuen og selvfølgelig en tur i favelaerne. Brug desuden et par dage på at rejse til det legendariske vandfald på grænsen mellem Argentina og Brasilien, Iguazu Falls. Du kan se videoerne fra Mads og Emils brasillianske eventyr her.

Hvad er inkluderet?
 • Følgende flybilletter: DK - Havana / Havana - San José / San José - Bogota / Lima - Rio de Janeiro / Rio de Janeiro - DK
 • 8 dages rundrejse i Cuba (inkl. overnatninger)
 • 5 dages trek til Lost City i Colombia (inkl. overnatninger)
 • 5 dages Inka-trek til Machu Picchu i Peru (inkl. overnatninger)
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Din egen rejsekonsulent
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vaccinationer
 • Visum
 • Overnatning (udover dem der er inkluderet i rundrejserne)
 • Måltider (udover dem der er inkluderet i rundrejserne)
 • Valgfrie aktiviteter undervejs

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om en sabbatårsrejse som denne?

Hvis du drømmer om en rundrejse som Mads og Emil, så lad os hjælpe dig med planlægningen. 

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle oplevelsesrejser

Vil du have mere inspiration?

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over rejsen

Syd Og Mellemamerika

Her får du et overblik over rejsen, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om nogle af de ting, du kan glæde dig til. Husk at denne rejse blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

#1: Cuba

oplev cuba på rundrejsen i latinamerika

Første stop på rundrejsen er lækre Cuba. Her kan du glæde dig til at nyde de cubanske rytmer, mojitos og den mest afslappede stemning, du kan forestille dig. Mens du er her, venter der dig en 8-dags rundrejse sammen med andre, hvor du får mulighed for at opleve de allerfedeste steder, landet har at byde på. Glæd dig særligt til at besøge Vinales, Trinidad og Playa Larga.

#2: Costa Rica

Emil i junglen i costa rica

Efter Cuba, står den på Costa Rica, der, med sine mange adventuremuligheder, giver dig mulighed for at få brugt kroppen! Kast dig ud i ziplining, jungletrekking, hikes til vulkaner eller surfing. Der er adventuremuligheder for alle i Costa Rica, det gælder bare om at spore sig ind på det, man er på jagt efter. Monteverde er byen for adrenalinjunkies, mens Santa Teresa er paradis for surfere. Nå ja, og så bør du også lige bruge et par dage i hovedstaden San José, når du alligevel er her.

#3: Colombia

Colombia er et højdepunkt på din rejse rundt i sydamerika

Fra Costa Rica går turen til Colombia, der er et af de helt store højdepunkter på denne rejse. Du skal blandt andet på Lost City Trek, hvor du starter fra Santa Marta i den nordlige del af landet. Trekket er et 5-dags trek ind i den dybe jungle, hvor du kommer helt tæt på den colombianske natur. Derudover bør du besøge Cartagena, Medellin og selvfølgelig Bogota, inden du sætter kursen mod Peru sydpå.

#4: Peru

besøg huacachina i Peru

Peru er næste stop på denne oplevelsesrejse. Et land fyldt med inka-kultur og smukke naturomgivelser, og du skal især glæde dig til det inkluderede Inka-trek til Machu Picchu. Efter en dag eller to i legendariske Cuzco, skal du sammen med andre eventyrere på en 5-dags vandretur langs det ikoniske Inka-trail indtil I rammer den oldgamle ruinby, Machu Picchu. Hvis ikke udsigten fra toppen af Andesbjergene får det til at kilde alle de rigtige steder, så er der ikke meget der gør. Derudover bør du også tage en tur forbi den lille hyggelige oase i ørkenen, Huacachina, hvor du blandt andet kan chille ved den lille sø eller kaste dig ud i en omgang sandboarding. Slut rejsen i Peru af med nogle dage i hovedstaden, Lima, hvorfra dit næste fly til Brasilien afgår.

#5: Brasilien

Besøg Ilha Grande når du rejser rundt i Brasilien

Brasilien er sidst stop på denne rundrejse. Her lander du i Rio de Janeiro, der selvfølgelig skal udforskes som det første. Besøg Copacabana-stranden, tag på opdagelse i favelaerne og tag op for at nyde udsigten over byen fra statuen Christ the Redeemer, der står på toppen af bjerget Mount Corcovado. Besøg desuden den fantastiske Ilha Grande og sørg for at opleve det majestætiske Iguazu Falls på grænsen mellem Brasilien og Argentina, inden du sætter kursen mod Danmark igen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.