{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejseforslag til Syd- & Mellemamerika

amazon-rainforest-ecuador-cuyabeno-national-park-boat-cover

Drømmer du om at rejse til Syd- & Mellemamerika?

Her kan du finde de mest populære af vores sammensatte oplevelsesrejser i det tropiske og naturskønne Syd- & Mellemamerika. Her får du de mest fantastiske strande, lækker mad, den vildeste natur og et helt utroligt dyreliv. 

Jeg vil vide mere!

Rejser til Sydamerika

Vi har sammensat nogle, synes vi selv, vanvittig fede rejseforslag i Sydamerika, hvor du både kan komme til at opleve alle de store højdepunkter som Machu Picchu, Galapagos & Iguazu Falls, men også alle de små lokale og autentiske steder, som du måske ikke vidste fandtes. Vi har i vores rejsesammensætninger lagt vægt på, at oplevelsen i lige så høj grad skal være en rejse til det ukendte og det eksotiske - det er oftest her, de gode historier starter. 

Hvad venter dig i Mellemamerika?

Forestil dig aktive vulkaner, dovendyr i træerne, episke surfstrande, lækkert klima og så naturligvis muligheden for at forbedre dit spanske på dagligt basis. Mellemamerika er et af de mest populære områder for backpackere fra hele verden.

Husk at alle vores oplevelsesrejser i både Syd- & Mellemamerika er til inspiration, og du kan vælge enten at booke dem som de er, eller tilpasse dem til præcis dit behov - så er du sikker på, at du kommer til at opleve præcis dét, som du går og drømmer om. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.