{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Oplevelsesrejser

De vildeste oplevelsesrejser | KILROY

Sammensatte oplevelsesrejser

Her finder du en masse fede oplevelsesrejser, som vi har sammensat, og som ofte består af både flybilletter og oplevelsesture undervejs på rejsen. Du kan altid se præcis, hvad den enkelte rejse indeholder, og så er der naturligvis altid blot tale om inspiration. Det betyder, at du kan vælge oplevelsesrejsen som den er, eller du kan vælge at skræddersy den, så den passer til dine drømme.

Skriv til os og hør om oplevelsesrejserne!

Hvad består en oplevelsesrejse af?

En oplevelsesrejse er en rejse, der er sammensat af fly og en eller flere oplevelser. Det kan f.eks. være fly til Bali sammensat med en surfcamp og et dykkercertifikat. Fælles for dem alle er, at oplevelsesrejserne er sammensat ud fra præmissen om at skabe de bedste rejser med absolut bedst value for money for dig. Nogle er sammensat fordi de er billige, og andre er sammensat fordi der er mulighed for at kombinere nogle virkelig fede oplevelser.

Det betyder også, at der ikke er tale om specifikke ture med specifikke afgange, men derimod forslag til oplevelsesrejser, du kan tilpasse fuldkommen til dit behov eller dit budget. 

Hvor kan man komme på oplevelsesrejse?

Vi laver oplevelsesrejser i hele verden, og idet sektionen blot består af forslag til rejsesammensætninger, så kan vi sagtens sammensætte helt andre oplevelser, end dem du finder her. Det er en inspirationssektion, der forhåbentlig kan få det til at kilde lidt i maven.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.