Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Surfing i Marokko – re:balance


Surf-time i Marokko
Microsoftteams Image (67)

Dag 1: Ankomst i Sidi Kouki

Velkommen til Marokko! I dag bliver du hentet ved Essaouira busstationen og kørt til dit nye hjem: Et rullende hotel. I begynder dagen med at blive introduceret til de kommende to uger, og bliver derefter vist rundt i byen Sidi Kouki. Måske er der endda tid til et dyb i havet – afhængig af hvad tid du ankommer. Om aftenen samles du og dit surf-crew til en fælles velkomst-grillaften.

BF4DF97B 3390 4981 8AB1 F59DE08FA84D (1)

Dag 2: Sidi Kouki & Essaouira

Start dagen ved morgenmadsbuffetten sammen med dine nye rejsefæller, inden du er klar til turens første surflektion på nogle af Marokkos bedste bølger. Der er frokost på stranden om eftermiddagen inden I rejser videre mod Essaouiras Medina. Om aftenen er der gruppemiddag i Medina på en restaurant med lækker mad, livlig kunst og levende musik.

4B83F8D8 1D73 44B1 A083 5C96DEB3B52D

Dag 3: Sidi Kouki

Stå op til morgen-yoga (ikke alt for tidligt)! Efter morgenmaden er det til til turens anden surf-lektion. Om eftermiddagen er der tid til at udforske de nærliggende grotter og klipper ved Cap Sim. Aftensmaden kan I finde på en lokal restaurant i Sidi Kaouki.

DSCF2969

Dag 4: Sidi Kouki til Imsouane

Hop ombord i minibussen og udforsk kysten på jagt efter de bedste bølger mens dit rullende hotel bevæger sig videre til jeres næste base. I har omkring to timers surf-undervisning og kan bruge resten af eftermiddagen på stranden. Du kan vælge at fortsætte jagten på den bedste bølge eller prøve andre balance-øvelser såsom slacklining.

20E52869 F7CD 4DF5 93F2 188AD7E77364

Dag 5: Imsouane

Ovenpå endnu en surf-lektion om morgenen er det oplagt at tage en tur hen på det lokale fiskemarked. I dag handler mest om at slappe af på Imsouanes smukke strande. Du kan godt bruge tid på at slentre rundt i byen, øve din balance på slack-linjen eller på vandet. Efter aftensmadstid, starter I med video-analyserne, hvor du får gode råd fra jeres ekspert-undervisere i, hvordan du kan forbedre dine surf-evner.

09459540 DB5E 4B81 BA0F 66DCFD1C0B9D

Dag 6: Imsouane

Ovenpå gårsdagens afslapning, starter du dagen med endnu en surf-lektion efter morgenmaden. Spis frokost på stranden inden I tager mod Imsouanes klipper til en yoga-session. Om aftenen kan du vælge mellem at spise middag på en lokal restaurant eller nyde en fiske-grillaften til solnedgangen ved jeres mobile hotel.

DSC05495

Dag 7: Imsouane til Desert Point (Taghazout)

Efter jeres daglige morgen-lektion, rejser I mod jeres tredje base: Surfer-destinationen Desert Point (Taghazout). På vejen stopper I ved en lille ørken, Tamri, hvor du får mulighed for at afprøve dine surf-evner på sand, når du sand-boarder på ørkenens klitter! Når I ankommer til Desert Point kan I nyde synet af jeres mobile hotel, der bliver transformeret fra en lastbil tilbage til et hotel med en stranden i baggrunden. I finder aftensmaden i en nærliggende traditionel Berber-landsby.

623C79D2 953A 4D11 85A9 8D8CE097D735

Dag 8: Desert Point (Taghazout)

Endnu en dag, endnu en morgenmadsbuffet. Tag på jagt efter dagens bedste bølger i løbet af dagens surfer-lektion. Om eftermiddagen besøger I Taghazout, hvor der er tid til udforskning inden endnu en gruppemiddag og måske en tur i byen?

DSC 1703

Dag 9: Desert Point (Taghazout)

Stå op til endnu en omgang morgen-yoga, hvor du øver nogle af de evner du kan bruge på land og på vand. Om eftermiddagen er der tid til at fange nogle flere bølger og få gode råd af jeres instruktører. Du kan også bruge tiden på at nyde stranden på andre måder og blog slappe af eller gå en lang tur. Måske har du mest lyst til at nyde den lokale landsby. Om aftenen er det tid til turens anden video-analyse, hvor du uden tvivl vil se, hvordan du har forbedret dig som dagene er gået. Det skal dog ikke stå i vejen for at du får flere gode råd med i rygsækken.

BE23276C 3A50 4418 B1EB 2FDA1E1F1DF7

Dag 10: Desert Point (Taghazout) & Aourir

Fang nogle tidlige morgenbølger mens dit rullende hotel bevæger sig mod jeres sidste base – Aourir. Efter jeres surf, hopper I ombord i minibussen og tager mod den travle souk i Agadir. Her finder I alverdens marokkanske specialiteter såsom krydderier, keramik, håndlavede varer, tøj... – Du kan sikkert se det for dig! I finder også dagens frokost på markedet, mens der er aftensmad hjemme på det mobile hotel.

DSC 0824

Dag 11: Aourir

Ovenpå morgenmaden og jeres morgen-surf, er I klar til en tur mod Paradise Valley for at besøge de naturlige pools og vandfald i bjergene. Denne svømmedestination er fodret af floder og indlejret mellem klipperne og giver nogle fantastiske udsigter. Der er mulighed for frokost i Paradise Valley og eftermiddagen er fri til at slappe af med resten af gruppen, tage en svømmetur eller springe ud fra de mange klipper.

0C303720 B856 4581 B515 E10371B8F1FD

Dag 12: Aourir

Nyd en rolig morgen inden afgang. Der er stadig tid til at fange de sidste bølger og fortsætte med at perfektionere dine nye evner. Du kan også vælge at tage tilbage til de naturlige pools ved Paradise Valley, hvis du foretrækker det. Om aftenen samles I til en sidste gruppemiddag på en lokal restaurant.

1BF40BD1 F851 4B1B B799 7845AA4DE63A

Dag 13: Afgangsdag – Agadir

I dag er jeres sidste dag, så nyd den! Efter morgenmaden, samles I for at se videoer og billeder fra jeres rejse. Om eftermiddagen bliver I kørt til Agadir lufthavn eller busstation, hvorfra du kan vælge at rejse videre eller tage hjem. Vink farvel til dine nye rejsevenner og de minder, I har skabt sammen på et surfer-eventyr, der forhåbentlig vil vare i mange år frem.

Se hele rejseforslaget her

Varighed?

14 dage

Hvor?

Essaouira, Sidi Kaouki, Imsouane, Taghazout, Aourir & Agadir

Hvad lærer du?

Surfing & balance

Anbefalet lommepenge

2500-3500 DKK

Pris fra*

13.499 DKK

Skriv til os
Find balance på en surfer-rejse gennem magiske Marokko. Hop ombord jeres rullende hotel mens I udforsker regionens skjulte skatte.

Fællesskab møder eventyr på denne to-ugers surfer-rejse gennem Marokko. I løbet af denne re:balance-tur, rejser du langs kysten, hvor du både finder uspolerede strande og nogle af verdens bedste bølger. Mit jeres rullende hotel er der ingen grænser for, hvor I kan tage hen og hvad I kan finde undervejs. Dyk ind i dit indre mens du finder balance på land gennem yoga-sessioner, slacklining, sandboarding, og vandreture langs Marokkos kurvede kystlinje.

Dette eventyr lader dig desuden finde balance gennem vandaktiviteter såsom surfing. Du får dagligt mulighed for at forbedre dine evner på surfbrættet med dine instruktører, der rejser med hele vejen. Bevæg dig ud på bølgerne med en gruppe af ligesindede rejsende. Sammen fordyber I jer i Marokkansk kultur og udforsker alle de vidundere, destinationen byder på.

Det er tid til at give slip på den stressede hverdag og begynde på en ny i balance! Tag en velfortjent pause fra hamsterhjulet med denne to-ugers rejse langs Marokkos kyst.

Vil du vide mere om denne oplevelse? Så lær mere og book direkte HER!

Hvad er inkluderet?
 •  13 overnatninger
 •  Daglige surf-lektioner
 •  Daglig morgenmad
 •  2 videoanalyser af surf
 •  Wifi
 •  Lokale aktiviteter ifølge rejseplanen
 •  Besøg til historiske seværdigheder
 •  Surfudstyr
 •  Valgfrie vandreture
 • Velkomst- og afskedsmiddag
 •  Transfer til og fra lokal busstation ved ankomst og afgang
 •  KILROY overraskelse
 •  Fælleskabsfacilitering
Hvad er ikke inkluderet?
 •  Personlig rejseforsikring
 •  Transport til og fra Marokko
 •  Måltider der ikke er inkluderet i rejseplanen
 •  Andre aktiviteter der ikke er inkluderet i rejseplanen

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Dag 1: Ankomst i Sidi Kouki

Velkommen til Marokko! I dag bliver du hentet ved Essaouira busstationen og kørt til dit nye hjem: Et rullende hotel. I begynder dagen med at blive introduceret til de kommende to uger, og bliver derefter vist rundt i byen Sidi Kouki. Måske er der endda tid til et dyb i havet – afhængig af hvad tid du ankommer. Om aftenen samles du og dit surf-crew til en fælles velkomst-grillaften.

Dag 2: Sidi Kouki & Essaouira

Start dagen ved morgenmadsbuffetten sammen med dine nye rejsefæller, inden du er klar til turens første surflektion på nogle af Marokkos bedste bølger. Der er frokost på stranden om eftermiddagen inden I rejser videre mod Essaouiras Medina. Om aftenen er der gruppemiddag i Medina på en restaurant med lækker mad, livlig kunst og levende musik.

Dag 3: Sidi Kouki

Stå op til morgen-yoga (ikke alt for tidligt)! Efter morgenmaden er det til til turens anden surf-lektion. Om eftermiddagen er der tid til at udforske de nærliggende grotter og klipper ved Cap Sim. Aftensmaden kan I finde på en lokal restaurant i Sidi Kaouki.

Dag 4: Sidi Kouki til Imsouane

Hop ombord i minibussen og udforsk kysten på jagt efter de bedste bølger mens dit rullende hotel bevæger sig videre til jeres næste base. I har omkring to timers surf-undervisning og kan bruge resten af eftermiddagen på stranden. Du kan vælge at fortsætte jagten på den bedste bølge eller prøve andre balance-øvelser såsom slacklining.

Dag 5: Imsouane

Ovenpå endnu en surf-lektion om morgenen er det oplagt at tage en tur hen på det lokale fiskemarked. I dag handler mest om at slappe af på Imsouanes smukke strande. Du kan godt bruge tid på at slentre rundt i byen, øve din balance på slack-linjen eller på vandet. Efter aftensmadstid, starter I med video-analyserne, hvor du får gode råd fra jeres ekspert-undervisere i, hvordan du kan forbedre dine surf-evner.

Dag 6: Imsouane

Ovenpå gårsdagens afslapning, starter du dagen med endnu en surf-lektion efter morgenmaden. Spis frokost på stranden inden I tager mod Imsouanes klipper til en yoga-session. Om aftenen kan du vælge mellem at spise middag på en lokal restaurant eller nyde en fiske-grillaften til solnedgangen ved jeres mobile hotel.

Dag 7: Imsouane til Desert Point (Taghazout)

Efter jeres daglige morgen-lektion, rejser I mod jeres tredje base: Surfer-destinationen Desert Point (Taghazout). På vejen stopper I ved en lille ørken, Tamri, hvor du får mulighed for at afprøve dine surf-evner på sand, når du sand-boarder på ørkenens klitter! Når I ankommer til Desert Point kan I nyde synet af jeres mobile hotel, der bliver transformeret fra en lastbil tilbage til et hotel med en stranden i baggrunden. I finder aftensmaden i en nærliggende traditionel Berber-landsby.

Dag 8: Desert Point (Taghazout)

Endnu en dag, endnu en morgenmadsbuffet. Tag på jagt efter dagens bedste bølger i løbet af dagens surfer-lektion. Om eftermiddagen besøger I Taghazout, hvor der er tid til udforskning inden endnu en gruppemiddag og måske en tur i byen?

Dag 9: Desert Point (Taghazout)

Stå op til endnu en omgang morgen-yoga, hvor du øver nogle af de evner du kan bruge på land og på vand. Om eftermiddagen er der tid til at fange nogle flere bølger og få gode råd af jeres instruktører. Du kan også bruge tiden på at nyde stranden på andre måder og blog slappe af eller gå en lang tur. Måske har du mest lyst til at nyde den lokale landsby. Om aftenen er det tid til turens anden video-analyse, hvor du uden tvivl vil se, hvordan du har forbedret dig som dagene er gået. Det skal dog ikke stå i vejen for at du får flere gode råd med i rygsækken.

Dag 10: Desert Point (Taghazout) & Aourir

Fang nogle tidlige morgenbølger mens dit rullende hotel bevæger sig mod jeres sidste base – Aourir. Efter jeres surf, hopper I ombord i minibussen og tager mod den travle souk i Agadir. Her finder I alverdens marokkanske specialiteter såsom krydderier, keramik, håndlavede varer, tøj... – Du kan sikkert se det for dig! I finder også dagens frokost på markedet, mens der er aftensmad hjemme på det mobile hotel.

Dag 11: Aourir

Ovenpå morgenmaden og jeres morgen-surf, er I klar til en tur mod Paradise Valley for at besøge de naturlige pools og vandfald i bjergene. Denne svømmedestination er fodret af floder og indlejret mellem klipperne og giver nogle fantastiske udsigter. Der er mulighed for frokost i Paradise Valley og eftermiddagen er fri til at slappe af med resten af gruppen, tage en svømmetur eller springe ud fra de mange klipper.

Dag 12: Aourir

Nyd en rolig morgen inden afgang. Der er stadig tid til at fange de sidste bølger og fortsætte med at perfektionere dine nye evner. Du kan også vælge at tage tilbage til de naturlige pools ved Paradise Valley, hvis du foretrækker det. Om aftenen samles I til en sidste gruppemiddag på en lokal restaurant.

Dag 13: Afgangsdag – Agadir

I dag er jeres sidste dag, så nyd den! Efter morgenmaden, samles I for at se videoer og billeder fra jeres rejse. Om eftermiddagen bliver I kørt til Agadir lufthavn eller busstation, hvorfra du kan vælge at rejse videre eller tage hjem. Vink farvel til dine nye rejsevenner og de minder, I har skabt sammen på et surfer-eventyr, der forhåbentlig vil vare i mange år frem.

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.