{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates 18 til 24

To kvindelige rejsende i Thailand med drinksspande - KILROY

Grupperejser for unge nordiske rejsende

Er du lige blevet student eller er du en førstegangs-backpacker, der er lidt usikker på at kaste dig ud i rejseverden? Tripmates 18-24 er for dig! Vil du gerne udforske nye destinationer, men har ikke lyst til at opleve verden alene? Eller måske er du ivrig efter at rejse i en gruppe, men gider ikke bruge hele dit budget på sprut og turistfælder? Hvis du svarede ja til nogle af ​​disse, er Tripmates 18-24 noget for dig! Vores skræddersyede grupperejser er designet specifikt til unge nordiske rejsende som dig, og kombinere det at få nye venner med at opleve verden på budget og prøve cool aktiviteter i episke lokationer.

Hvad skal du forvente på en Tripmates rejse

  • Skræddersyede eventyr i backpacking-stil kun for unge nordiske rejsende - Kryds bucketlisten af mens du møder nye rejsekammerater på vores grupperejser. Vores rejser handler om at få nye venner, bringe mennesker sammen og dele rejseoplevelser. Uanset om du udforsker gamle ruiner eller rafter ned ad en flod, vil venskabet med dine medrejsende gøre din oplevelse SÅ MEGET BEDRE!

 

  • Få selvtillid til at rejse alene - Nervøs for at rejse alene? Tripmates-rejser er designet til at give selvtillid til selv de mest tøvende opdagelsesrejsende - det er vores mission at vise dig, hvordan du rejser verden rundt på egen hånd. Sådan gør vi: hver Tripmates-tur starter med et pakket program af aktiviteter og som tiden går, vil vi langsomt introducere mere og mere fritid til at udforske på egen hånd. I sidste ende vil du være klar til at rejse verden rundt helt solo!  

 

  • Fede aktiviteter på episke destinationer - Selvom det er de fantastiske mennesker i gruppen, der definerer en Tripmates-rejse - så lader vi dig ikke hænge på aktivitetssiden. Begyndelsen af ​​din rejse vil være spækket med aktiviteter, der er designet til at udfordre dig, inspirerer dig og skabe et stærkere bånd i gruppen. Mod slutningen af rejsen vil du have mere fritid til selv at planlægge tingene undervejs. Vi har dog masser af forslag til ekstra aktiviteter, hvis du har brug for inspiration!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.