{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates 23 til 31

Billede af en gruppe unge mennesker rundt om et bål - KILROY

Natur-baserede eventyr i små grupper

Leder du efter en pause fra dit travle liv, men har du brug for mere end blot den typiske ferie? Tripmates 23-31 er designet til dig! Træt af at koordinere kalendere med dine venner, der ikke kan rejse på samme tid eller som ikke vil opleve de samme ting som dig? Vi har dig! Tripmates 23-31 er skræddersyede små gruppeeventyr designet med dit budget og hungren efter nye oplevelser i tankerne. Få nye rejsekammerater fra hele Europa på ture fyldt med natur, eventyr og afslapning - spring de sædvanlige turiststeder over til fordel for unikke oplevelser, du aldrig vil glemme.

Hvad kan du forvente på en Tripmates rejse

 

  • Ekstraordinære oplevelser og destinationer - Træt af kun at opleve alle de turistede steder?Med Tripmates er der tid til at fordybe dig i kulturen og naturen på de destinationer, du besøger. Rejs mindre, men oplev mere - interager med lokalbefolkningen og få dybere perspektiver på livet, uanset om du vandrer gennem Himalaya eller klatrer i de albanske alper.


  • En masse værdi for pengene - gratis rejsekammerater inkluderet! - Vores ture inkluderer masser af forskellige fede aktiviteter til en pris, der er svær at slå. Uden de fantastiske mennesker, du rejser med, ville vi ikke være i stand til at få dette til at ske. Vores Tripmates 23-31 rejser er spækket med oplevelser, der kan være for udfordrende eller dyre til at lave solo, så vi er overbeviste om, at godt selskab giver en meget bedre rejseoplevelse!


  • Udfordr dig selv og reflekter - En af nøgleelementerne i Tripmates 23-31 er at booste krop og sind, styrke dit velvære og give dig en reel pause fra fuldtidsjobbet! Tripmates er ikke bare en ferie; det er en mulighed for at udfordre dig selv, opdage nye ting og vokse som person med aktiviteter og oplevelser, der hjælper dig med at udvikle nye færdigheder, øve dig i mindfulness og finde en bedre balance i dit daglige liv.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.