{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Fridykning i Indonesien – re:breathe


Fridykning blandt koraller i Indonesien
Overblik over re:breathe oplevelsen

Dag 1 – Ankomst til Bali

Flyv til Ngurah Rai Internationale lufthavn (DPS) og bliv mødt af de aromatiske dufte af røgelse, solens varme stråler og travlheden blandt lokale og andre rejsende fra hele verden, der bevæger sig gennem byen. Du bliver hentet i lufthavnen af en chauffør der kører dig og dine nye rejsefæller mod Sanur, hvor I skal med båd til Nusa Lembongan. Transporttiden tager omkring to timer i alt, men kan variere afhængig af trafikken.

Så snart I kommer til jeres nye hjemmebase, er der lidt tid til en opfrisker inden alle mødes til velkomstmiddag om aftenen.

Afslapning i hængekøje

Dag 2

Nyd en langsom morgen og vælg om du vil sove længe eller allerede nu dykke ned i at udforske øen. Der er ikke noget planlagt i dag – det er ikke godt at dykke kort efter en flyvetur og vi skal helst have alle med under sikre forhold. Du kan vælge at leje en scooter, slappe af ved poolen eller nyde en dag på stranden med dine nye rejsefæller.

Lær fridykning

Dag 3

I dag begynder spændingen for alvor, når du og dit hold starter jeres fridykningskursus! I starter med nogle teoritimer inden I dykker ned i poolen, hvor du giver slip på vejrtrækningen under overfladen. Instruktøren gennemgår flere øvelser så du bliver komfortabel i takt med du implementerer det, du har lært under teorien. Om aftenen får du den første guidede meditation. Du bliver måske overrasket over, hvordan du kan bruge det, du har lært under dykningen til øvelserne på land. Du og dit hold skal selv sørge for aftensmad, men der er rigelige muligheder i gåafstand fra hvor I bor. Vælg at bruge lidt tid alene eller gå ud sammen som en gruppe – det er op til jer!

Fridykning gruppesession

Dag 4

Efter morgenmaden er du klar til at begynde dagen med en yoga-session med fokus på fleksibilitet, åndedræt og andre metoder der vil komplimentere din fridykning. Om eftermiddagen er det tid til at udskifte land med vand under fødderne til din første session i havet. Din instruktør leder dig og din gruppe genne flere øvelser i vandet for at forbedre jeres færdigheder – og du bliver sikkert overrasket over, hvor hurtigt du bliver bedre!

Nusa Lembongan udsigtspunkt, Indonesien

Dag 5

I dag er din til at udforske øen, afprøve surfing eller dykning med flaske. Du kan også hoppe på en scooter og besøge de magiske mangroveskove på nordsiden af øen, eller nyde en af de mange strande, der ligger spredt ud over kystlinjen. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten kan du tage en færge til en af de nærliggende øer og ændre udsigten lidt. Du kan også vælge at blive på øen og dykke dybere indad med mere yoga, åndedrætsøvelser eller meditation.

Fridykningskursus

Dag 6

Ovenpå en pause (og en langsom morgen), hopper du i poolen efter teori. Denne instruktørledet session hjælper dig med at forbedre din statiske og dynamiske vejrtrækning mens du er under vand. Altsammen noget, der er med til at gøre dig mere komfortabel, når du dykker. Og ja! Der er videnskab bag det! Senere på dagen får du endnu en guidet meditation inden aftenen er din egen. Der er masser gode restauranter, hippe barer og moderigtige butikker få meter væk.

Under overfladen

Dag 7

Øvelse gør mester, og i dag begynder morgenen med en valgfri yoga-time inden kursen går mod havet til en open water-session ledet af jeres instruktør. Få mulighed for at forbedre dine teknikker idet du prøver at dykke dybere. For hver dag der går, begynder det at gå op for dig, hvorfor mange anser fridykning som havets mest meditative sport.

Fridykning med KILROY

Dag 8

I dag fortsætter du med at forbedre dine fridykningsteknikker under endnu en open water-session. Fortsæt med at opbygge dine færdigheder for at overvinde din krop og dit sind, og bevis overfor dig selv, at du kan opnå noget fantastisk. Ånd ind inden du dykker nedad med en linje i hånden. Du får flere evner under hver open water-session, der er med til opbygge og forbedre din teknik.
Om eftermiddagen får du en yoga-session inden du har fri resten af dagen.

Strand i Nusa Lembongan, Indonesien

Dag 9

I dag får du en stille og rolig hviledag efter flere dage fyldt med fridykning og yoga. Nyd poolen, hvor I bor, book flere sessioner i vandet, hvis du ikke kan få nok eller vælg at deltage i nogle af de andre sjove aktiviteter på øen. Om aftenen er der en guidet meditations-session sammen med resten af dit re:breathe-hold.

Freediving with manta rays in Indonesia

Dag 10

Dagens program i dag får din puls til at stige og hjerte til at hamre. Vi starter med et dyk med kæmpe-mantaer, der har hjemme i Nusa øens varme vand. Nusa Lembongan og Nusa Penida huser nogle af Indonesiens sundeste rev-systemer samt utroligt dyreliv, der gør hver tur til et fantastisk eventyr.
Lær, hvordan du på sikker vis interagerer med dyrelivet under overfladen, og få en førstehåndsforståelse for, hvordan fridykning kan ændre disse interaktioner.
Om aftenen er det tid til en en guidet meditations-session med gruppen inden resten af aftenen er fri til at lave det du har lyst til.

Breathing course, yoga and meditation

Dag 11

I dag bliver I mulighed delt ind i to mindre grupper – afhængig af størrelsen på turgruppen. Nu er det tid til at dykke indad under en Conscious Connected Breathing (CCB)-session. Denne øvelse har potentialet til at være transformativ (hvis du lader den), men det er også valgfrit om du har lyst til at deltage. Nogle undrer sig måske over om det er muligt at forbedre dit mentale og fysiske helbred ved blot at ændre måden, du trækker vejret på, og med CCB er svaret: Ja! Dit åndedræt har en stor styrke, og ved at lære at kontrollere og udnytte det, kan du nyde både fysiske og mentale fordele resten af livet, hvis du integrerer det i din daglige rutine.

Freediving in the ocean

Dag 12

Ovenpå en hård dag 11, starter du dagen med mild morgen-yoga inden morgenmaden. Om eftermiddagen kan du slappe af eller prøve en af de andre sjove ø-aktiviteter såsom flaske-dykning, surfing eller flere fridyknings-sessioner. Om aftenen mødes vi til en guidet meditations-session inden det er er tid til aftensmad.

Falaq Lazuardi Drl9dofzsk8 Unsplash

Dag 13

I dag er sidste dag på øen, og afhængig af din flytid (du bør ikke dykke inden for 24 timer af at flyve), kan du vælge at fylde din dag med mere dykning, et besøg til en nærliggende ø-oase eller andre aktiviteter på Nusa Lembongan. Om aftenen er der en sidste fællesmiddag som afsked, hvor du kan reflektere over de seneste ugers aktiviteter. Find en god måde at holde kontakten med dine rejsefæller og vælg de sidste souvenirs du vil have med hjem.

Solnedgang på Nusa Lembongan

Dag 14 – Afrejsedag

Alt godt får en ende, som man siger. I dag er det tid til at sige farvel til jeres ø-paradis og Nusa Lembongang – med mindre du har valgt at blive længere på egen hånd. En båd tager jer tilbage til Bali og derfra kan du vælge at rejse videre eller blive kørt tilbage til lufthavnen.

Hvis du har tid, anbefaler vi på det kraftigste at udvide dit ophold. Besøg Ubud, der er en veganers paradis, tag til Changgu og find glæden ved endnu en vandsport (surfing), eller tag mod billedskønne Uluwatu. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten kan du også tage mod de nærliggende øer såsom Lombok eller Gili-øerne til nogle ekstra dages afslapning.

Luftbillede af dykkerbåd på Nusa Lembongan, Indonesien

Godt at vide

Nogle gange ændrer tingene sig – det inkluderer somme tider også rejseplaner som denne. Det kan skyldes vejrforhold eller uforudsete muligheder, der kan gøre din tur endnu bedre. Blot for at lade dig vide, at planen ikke er hugget i sten, men vil inkludere alle aktiviteter før eller senere.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

14 dage

Hvor?

Nusa Lembongan, Indonesien

Hvad lærer du?

Fridykning og avanceret vejrtrækning

Anbefalet lommepenge

1.500 - 2.500 DKK

Pris fra*

11.215 DKK

Skriv til os
Rejs to uger mod et indonesisk paradis med fokus på at (gen)finde dit sunde åndedræt. Du kan rejse retur med et certifikat i fridykning efter samtidig at have haft masser tid til at nyde ø-livet og udforske andre aktiviteter såsom meditation og yoga.

Dyk under overfladen og find friheden. For mange mennesker er fridykning en af de ultimative former for frihed og meditation. Det er chancen for at rykke til din krops grænser mens det kræver tilstedeværelse i nuet.

På denne re:discover-tur, rejser du mod det indonesiske paradis, Nusa Lembongang, i to uger med fokus på at finde dit sunde åndedrag. Du lærer det fundamentale ved fridykning og bliver måske overrasket over at se, hvordan øvelserne også kan overføres til hverdagen derhjemme.

Du behøver ikke at have prøvet fridykning tidligere for at være med – det er vigtigere at du er ivrig efter at springe i og prøve tingene af.

I løbet er din fritid får du mulighed for at at udforske Nusa Lembongan eller du kan vælge at tage en dagtur til de omkringliggende øer som f.eks. Nusa Penida. Det er nemt at leje en scooter og komme rundt til alle de aktiviteter, du kan opleve i området.

Du dykker ned i aktiviteterne med en gruppe af ligesindede eventyrer, der er ligeså ivrige efter at rykke til deres grænser. Dyk på skibsvrag og koralrev, se mantaer og skildpadder, alt sammen med en gruppe fremmede der snart bliver venner.

 

Hvad er inkluderet?
 •  Fridykningscertificat niveau 1
 •  13 nætters overnatning på Nusa Lembongan
 •  Transfer ved ankomst og afgang med speedbåd og bil
 •  Daglig morgenmad
 •  Velkomstmiddag
 •  Afskedsmiddag
 •  2 teorilektioner i fridykning
 •  2 fridykning pool-sessioner
 •  4-5 fridyknings-sessioner i havet
 •  Fridykningstur med mantaer
 •  Åndedrætssession
 •  5 meditationssessioner
 •  5 yoga-sessioner
 •  Leje af al nødvendig udstyr til fridykningen
 •  Fælleskabsfacilitering
Hvad er ikke inkluderet?
 •  Personlig rejseforsikring
 •  Fritidsaktiviteter
 •  Valgfri aktiviteter ikke angivet i inkluderet
 •  Måltider der ikke er angivet under inkluderet
 •  Transport til og fra Indonesien

Ofte stillede spørgsmål


Bestilling
Vores rejsekonsulenter kan kontaktes for spørgsmål eller bestilling. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt for at sikre den bedst mulige pris. Det er muligt at bestille rejsen i forbindelse med andre grupperejser, eller som en del af en større skræddersyet rejse med Kilroy. Tag fat i vores rejsekonsulenter for vejledning.


Snak med en rejsekonsulent om denne rejse


Hvor mange lommepenge skal jeg regne med?
Lommepenge er meget individuelt. På denne tur er der allerede mange oplevelser, aktiviteter og overnatninger inkluderet. Nogle steder på turen kan du vælge og tilkøbe aktiviteter (udover de allerede inkluderet). Ønsker du at deltage i det hele, bør du regne med lidt ekstra lommepenge. Det samme gør sig gældende hvis du ønsker at shoppe.


Hvornår skal rejsen betales?
Ved bestilling skal du betale et depositum på 1.000 kroner for at sikre din plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder 60 dage før afrejse. 

Tilbage til toppen
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Dag 1 – Ankomst til Bali

Flyv til Ngurah Rai Internationale lufthavn (DPS) og bliv mødt af de aromatiske dufte af røgelse, solens varme stråler og travlheden blandt lokale og andre rejsende fra hele verden, der bevæger sig gennem byen. Du bliver hentet i lufthavnen af en chauffør der kører dig og dine nye rejsefæller mod Sanur, hvor I skal med båd til Nusa Lembongan. Transporttiden tager omkring to timer i alt, men kan variere afhængig af trafikken.

Så snart I kommer til jeres nye hjemmebase, er der lidt tid til en opfrisker inden alle mødes til velkomstmiddag om aftenen.

Dag 2

Nyd en langsom morgen og vælg om du vil sove længe eller allerede nu dykke ned i at udforske øen. Der er ikke noget planlagt i dag – det er ikke godt at dykke kort efter en flyvetur og vi skal helst have alle med under sikre forhold. Du kan vælge at leje en scooter, slappe af ved poolen eller nyde en dag på stranden med dine nye rejsefæller.

Dag 3

I dag begynder spændingen for alvor, når du og dit hold starter jeres fridykningskursus! I starter med nogle teoritimer inden I dykker ned i poolen, hvor du giver slip på vejrtrækningen under overfladen. Instruktøren gennemgår flere øvelser så du bliver komfortabel i takt med du implementerer det, du har lært under teorien. Om aftenen får du den første guidede meditation. Du bliver måske overrasket over, hvordan du kan bruge det, du har lært under dykningen til øvelserne på land. Du og dit hold skal selv sørge for aftensmad, men der er rigelige muligheder i gåafstand fra hvor I bor. Vælg at bruge lidt tid alene eller gå ud sammen som en gruppe – det er op til jer!

Dag 4

Efter morgenmaden er du klar til at begynde dagen med en yoga-session med fokus på fleksibilitet, åndedræt og andre metoder der vil komplimentere din fridykning. Om eftermiddagen er det tid til at udskifte land med vand under fødderne til din første session i havet. Din instruktør leder dig og din gruppe genne flere øvelser i vandet for at forbedre jeres færdigheder – og du bliver sikkert overrasket over, hvor hurtigt du bliver bedre!

Dag 5

I dag er din til at udforske øen, afprøve surfing eller dykning med flaske. Du kan også hoppe på en scooter og besøge de magiske mangroveskove på nordsiden af øen, eller nyde en af de mange strande, der ligger spredt ud over kystlinjen. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten kan du tage en færge til en af de nærliggende øer og ændre udsigten lidt. Du kan også vælge at blive på øen og dykke dybere indad med mere yoga, åndedrætsøvelser eller meditation.

Dag 6

Ovenpå en pause (og en langsom morgen), hopper du i poolen efter teori. Denne instruktørledet session hjælper dig med at forbedre din statiske og dynamiske vejrtrækning mens du er under vand. Altsammen noget, der er med til at gøre dig mere komfortabel, når du dykker. Og ja! Der er videnskab bag det! Senere på dagen får du endnu en guidet meditation inden aftenen er din egen. Der er masser gode restauranter, hippe barer og moderigtige butikker få meter væk.

Dag 7

Øvelse gør mester, og i dag begynder morgenen med en valgfri yoga-time inden kursen går mod havet til en open water-session ledet af jeres instruktør. Få mulighed for at forbedre dine teknikker idet du prøver at dykke dybere. For hver dag der går, begynder det at gå op for dig, hvorfor mange anser fridykning som havets mest meditative sport.

Dag 8

I dag fortsætter du med at forbedre dine fridykningsteknikker under endnu en open water-session. Fortsæt med at opbygge dine færdigheder for at overvinde din krop og dit sind, og bevis overfor dig selv, at du kan opnå noget fantastisk. Ånd ind inden du dykker nedad med en linje i hånden. Du får flere evner under hver open water-session, der er med til opbygge og forbedre din teknik.
Om eftermiddagen får du en yoga-session inden du har fri resten af dagen.

Dag 9

I dag får du en stille og rolig hviledag efter flere dage fyldt med fridykning og yoga. Nyd poolen, hvor I bor, book flere sessioner i vandet, hvis du ikke kan få nok eller vælg at deltage i nogle af de andre sjove aktiviteter på øen. Om aftenen er der en guidet meditations-session sammen med resten af dit re:breathe-hold.

Dag 10

Dagens program i dag får din puls til at stige og hjerte til at hamre. Vi starter med et dyk med kæmpe-mantaer, der har hjemme i Nusa øens varme vand. Nusa Lembongan og Nusa Penida huser nogle af Indonesiens sundeste rev-systemer samt utroligt dyreliv, der gør hver tur til et fantastisk eventyr.
Lær, hvordan du på sikker vis interagerer med dyrelivet under overfladen, og få en førstehåndsforståelse for, hvordan fridykning kan ændre disse interaktioner.
Om aftenen er det tid til en en guidet meditations-session med gruppen inden resten af aftenen er fri til at lave det du har lyst til.

Dag 11

I dag bliver I mulighed delt ind i to mindre grupper – afhængig af størrelsen på turgruppen. Nu er det tid til at dykke indad under en Conscious Connected Breathing (CCB)-session. Denne øvelse har potentialet til at være transformativ (hvis du lader den), men det er også valgfrit om du har lyst til at deltage. Nogle undrer sig måske over om det er muligt at forbedre dit mentale og fysiske helbred ved blot at ændre måden, du trækker vejret på, og med CCB er svaret: Ja! Dit åndedræt har en stor styrke, og ved at lære at kontrollere og udnytte det, kan du nyde både fysiske og mentale fordele resten af livet, hvis du integrerer det i din daglige rutine.

Dag 12

Ovenpå en hård dag 11, starter du dagen med mild morgen-yoga inden morgenmaden. Om eftermiddagen kan du slappe af eller prøve en af de andre sjove ø-aktiviteter såsom flaske-dykning, surfing eller flere fridyknings-sessioner. Om aftenen mødes vi til en guidet meditations-session inden det er er tid til aftensmad.

Dag 13

I dag er sidste dag på øen, og afhængig af din flytid (du bør ikke dykke inden for 24 timer af at flyve), kan du vælge at fylde din dag med mere dykning, et besøg til en nærliggende ø-oase eller andre aktiviteter på Nusa Lembongan. Om aftenen er der en sidste fællesmiddag som afsked, hvor du kan reflektere over de seneste ugers aktiviteter. Find en god måde at holde kontakten med dine rejsefæller og vælg de sidste souvenirs du vil have med hjem.

Dag 14 – Afrejsedag

Alt godt får en ende, som man siger. I dag er det tid til at sige farvel til jeres ø-paradis og Nusa Lembongang – med mindre du har valgt at blive længere på egen hånd. En båd tager jer tilbage til Bali og derfra kan du vælge at rejse videre eller blive kørt tilbage til lufthavnen.

Hvis du har tid, anbefaler vi på det kraftigste at udvide dit ophold. Besøg Ubud, der er en veganers paradis, tag til Changgu og find glæden ved endnu en vandsport (surfing), eller tag mod billedskønne Uluwatu. Hvis du føler dig ekstra eventyrlysten kan du også tage mod de nærliggende øer såsom Lombok eller Gili-øerne til nogle ekstra dages afslapning.

Godt at vide

Nogle gange ændrer tingene sig – det inkluderer somme tider også rejseplaner som denne. Det kan skyldes vejrforhold eller uforudsete muligheder, der kan gøre din tur endnu bedre. Blot for at lade dig vide, at planen ikke er hugget i sten, men vil inkludere alle aktiviteter før eller senere.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse.!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.