Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Vandring & klatring i Balkan – re:connect


Rejsegruppe på vandretur i Balkan
Oversigt over re:connect turen i Balkan

Dag 1 – Ankomst til Beograd – Serbien

Er du klar til et eventyr for livet?

Du bliver enten hentet i lufthavnen eller i Beograd by, hvis du ankommer tidligere. Ikke længe derefter bliver du kørt tre timer op i bjergene til den første base på Zlatibor. Efter at være kommet lidt på plads er der en introduktion til programmet, dine nye rejsefæller og de instruktører der er med i Serbien.

Om aftenen er der velkomstmiddag, hvor du har chancen for at lære dine nye mennesker bedre at kende.

Teambuilding i Serbien

Dag 2 – Teambuilding – Serbien

I løbet af de første par dage bliver I introduceret til hinanden, instruktørerne, og denne rejses program. Der vil være fokus på at I lærer hinanden at kende og på at opbygge tillid mellem jer. Det er et vigtigt aspekt af at tilbringe så meget tid sammen i naturen.

Dette vil skabe fundamentet til de venskaber, der vil vokse over de næste par uger, og jo mere du giver af dig selv på dette tidspunkt, desto mere vil du få retur på resten af din rejse, så på med ja-hatten og den positive indstilling.

Vilde bær i naturen

Dag 3 – Basale overlevelsesevner – Serbien

Efter at være blevet bekendt med dine medrejsende, er det tid til at lære nogle basale overlevelsesevner i naturen. Du lærer, hvad du skal gøre i uforudsete situationer såsom hvilke planter der (ikke) er sikre at spise, hvordan og hvor du bedst slår lejr, basal førstehjælp, hvordan du tænder bål (uden tændstikker) osv. Du kan sikkert allerede se det for dig.

I løbet af de første dage er det vigtigste mål at opbygge din selvtillid i naturen og sikre at du kan overleve – også uden dit hold af medrejsende. Senere får du mere avanceret undervisning i overlevelse i naturen. Allerede nu, vil du begynde at værdsætte skønheden i naturen på en helt ny måde, og det vil vokse idet du udforsker bjerge, vandfald og grotter med dine nye rejsevenner.

Vandretur i Balkan

Dag 4 – Vandrefærdigheder – Serbien

Inden vi begiver os ud i marken med en vandretur til toppen af Kobija Glava, lærer du f.eks. hvordan du skal pakke din rygsæk ordentlig, hvad du skal pakke, hvilken type udstyr du har brug for og hvad du skal lede efter. Vi repeterer dine nye færdigheder fra de seneste par dage omkring næring og førstehjælp undervejs på vandreturen. Samtidig lærer du nye ting undervejs såsom vigtigheden af at drikke vand, og hvordan du finder vej i naturen.

Stopića-grotte i Serbien

Dag 5 – Besøg til grotte og vandfald – Serbien

På vores sidste dag i Serbien får du en tur til Stopića-grotten og Gostilje vandfaldet om morgenen, men du har resten af dagen fri til at få opdateret din dagbog, lære dine rejsefæller bedre at kende og forme nye venskaber. Det er din tid til at reflektere over, hvad du har lært indtil videre og genfinde nye sider af dig selv efter et par aktivitetsfyldte dage.

Instruktion i klatreteknik

Dag 6 – Basale klatreteknikker – Bosnien

Ovenpå et par dage med at blive mere komfortabel i naturen, sætter vi nu kurs mod Bosnien, hvor du starter opholdet med at lære nogle basale klatreteknikker for at sikre din sikkerhed når vi skal ud på klipperne. Du bliver bekendt med bjergknob, klatreudstyr, rebpakning og sikkerhedsinstruktioner. Du lærer om abseiling og topreb-klatreteknikker.

Husk: Vi gennemgår flere forskellige klatreformer i løbet af denne tur, så forbered dig på ømme muskler og større selvtillid inden din tur er omme.

klatring

Dag 7 – Klatrefærdigheder – Bosnien

Nu hvor du er blevet introduceret til det basale, er det på tide at sætte teori til praksis. Derfor tager vi nu afsted mod Mt. Romanijas klipper, hvor du får lov at teste dine nye færdigheder af i virkeligheden. Hvis du går i stå, så tænk på teorien fra tidligere, observer dine medrejsendes teknikker eller prøv at aktivere andre muskelgrupper. Mange mennesker får ondt i armene i begyndelsen, men det bør egentlig være dine ben, der bærer og løfter dig op. Prøv at huske på det, når du sidder på klippevæggen.

Top reb klatring

Dag 8 – Avancerede klatreteknikker – Bosnien

I dag tager vi dine klatreevner endnu et hak op, når vi udfordrer dig til at anvende det du har lært indtil videre på det, de kalder Red Rocks. Mens det ikke er din tur kan du med fordel heppe på dine medrejsende og lure deres teknikker af – du kan lære meget af at observerer hvordan andre får succes på klipperne. Du vil også begynde at genkende dine egne særlige fordele – uanset om det er at have ekstra lange arme eller være super smidig.

Navigationsfærdigheder

Dag 9 – Avancerede overlevelsesevner – Bosnien

I dag får dine muskler en pause mens vi tager ud i naturen og lærer om, hvordan du sporer dyreliv, og hvordan du forbereder holdbart ly ved et længere ophold i vildnisset. Du lærer, hvordan du renser vand, finder vilde, spiselige og medicinske planter, og forskellige fiskemetoder afhængig af de tilgængelige elementer på dagen. Du lærer alt du har behov for at vide for at overleve i skoven, skulle det komme dertil.
Vi forbereder og spiser frokost sammen i naturen.

To personer klatrer Via Ferrata

Dag 10 – Via Ferrata-klatring – Bosnien

I dag er vi tilbage på bjergvæggene. Det er dog nogle lidt andre færdigheder vi har fokus på i dag, da du lærer via Ferrata-klatring. Vi starter dagen med en introduktion til udstyr og teknikker inden vi tager ud på klipperne. Her klatrer vi via Ferrata på "Falcon måden".

Mt. Durmitor in Montenegro

Dag 11 – Durmitor Mt. & Lake – Montenegro

I dag tager vi videre mod Montenegro! Mere præcist, til Mt. Durmitor. Efter vores transfer kan du vælge mellem at tage noget tid for dig selv, spille et spil med dine medrejsende eller tage med på en vandretur omkring Black Lake. Brug tiden på at tænke over hvad du har fået ud af turen indtil videre eller på at få noget dybde i kendskabet til dine rejsefæller. Hvad vil du gerne vide om dem inden turen er ovre?

En re:discover-gruppe klatrer op på toppen af Bobotov Kuk i Montenegro

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk – Montenegro

Forbered dig på en hel dags vandring baseret op alt, du har lært indtil videre. Det ville være en skam ikke at afslutte vores tur med det højeste punkt i Montenegro: Bobotov Kuk (2523m). Med bjergtagende udsigter hele vejen rundt, bliver hele oplevelsen noget du kan huske tilbage på i mange år fremad.

Stranden i old town Bar Montenegro

Dag 13 – Old town Bar – Montenegro

Ovenpå vores store vandre- og klatretur i går, handler i dag om at komme ned i tempo og nyde lidt af Balkans strandliv. Derfor tager vi her til morgen til Bar, der ligger ved kysten. Her kan du hoppe i vandet, købe frokost når du er sulten og udforske den gamle by. Vi kan også organisere en valgfri vandretur til et af de udsigtspunkter der ligger omkring byen. I dag handler ganske enkelt om at nyde den omkringliggende natur og havet.

Old town Bars charmerende gader i Montenegro

Dag 14 – Tid til reflektion – Montenegro

Igen i dag har du masser af tid til at vandre frit rundt og nyde det montenegrinske hav. For dem af jer, der stadig har lyst til at tage på en sidste vandretur, kan vi organisere en valgfri vandretur ligesom i går.
Brug fritiden på at opdatere din dagbog, tag ordentlig afsked med dine rejsefæller eller nyd de sidste timer på stranden inden vi har fælles afskedsmiddag om aftenen.

Udsigt i Dubrovnik

Dag 15 – Departure Day – Kroatien

Vi starter dagen med et sidste fælles måltid sammen inden vi begiver os mod det fjerde Balkan-land på denne tur: Kroatien! Du bliver sat af i lufthavnen, men kan vælge at tage en flyver direkte hjem igen, forlænge dit ophold og fange en bus ind til centrum af Dubrovnik, eller sænke farten yderligere ved at tage toget hjem.
Uanset hvad, er i dag dagen hvor vi siger farvel, så vær sikker på at I har delt kontaktoplysninger så I kan holde forbindelsen i fremtiden!

Woman reconnecting with nature in Balkan

Godt at vide

Nogle gange ændrer tingene sig – det inkluderer somme tider også rejseplaner som denne. Det kan skyldes vejrforhold eller uforudsete muligheder, der kan gøre din tur endnu bedre. Blot for at lade dig vide, at planen ikke er hugget i sten, men vil inkludere alle aktiviteter før eller senere.

Se hele rejseforslaget her

Varighed

15 dage

Hvor?

Serbien, Bosnien, Montenegro & Kroatien

Hvad lærer du?

Overlevelse i naturen, vandring og klating

Anbefalet lommepenge

500 - 1000 DKK

Pris fra*

9.339 DKK

Skriv til os
Giv slip på hverdagen og omgiv dig af naturen og giv dig hen til noget der er større end dig selv. Alt imens du rejser gennem Serbien, Bosnien, Montenegro og Kroatien i Balkan.

Oplev hvad det vil sige at være ægte i live ved at udfordre dig selv til at vende retur til det mest basale. Du får meget mere end du forventer retur! Slut dig til en lille gruppe ligesindede rejsende til de nærliggende og eksotiske dele af Europa, hvor du både kan komme væk fra mængderne og tæt på naturen.

Denne tur giver dig en legesyg påskønnelse til naturen tilbage. Den form for påskønnelse der kommer af at føle sig tryg i ødemarken. Du får færdigheder til at overleve i naturen – og skulle du nogensinde fare vild, alene i ødemarken, ved du hvordan du klarer dig! Disse basale færdigheder giver dig den uafhængighed og sindsro til at slappe af på en helt ny måde.

Du lærer blandt andet, hvordan du renser vand, slår lejr i forskellige omstændigheder og navigerer uden din telefon. Du får en ordentlig introduktion til hvad og hvordan du bedst pakker din rygsæk, orientering, hydrering og ernæring, og hvordan du finde spiselige planter i naturen, osv.

Naturen kan lære os en masse. Ikke kun om den naturlige verden, men også om det, vi laver og gør til hverdag – uanset om det er at arbejde med computersystemer eller tager vare på andre mennesker og alt derimellem. Alt omkring os er inspireret af naturen. Ved at genskabe forbindelsen til naturen genfinder du nye evner hos dig selv og giver dig mulighed for at se dig selv i et helt nyt lys.

Vil du vide mere om denne oplevelse? Så lær mere og book direkte HER.

Hvad er inkluderet?
 •  14 overnatninger i en bjerghytter eller telt
 •  Transfer til og fra lufthavnen
 •  Transfer til og fra lokationen med alle program aktiviteter
 •  Alle måltider undtaget frokost på dag 13 + 14
 • Certificerede instruktører til alle aktiviteter på programmet
 • Udstyr til alle aktiviteter på programmet (medbring egen sovepose, hvis du vælger telt)
 • Alle billetter & skatter til nationalparker, grotter og vandfald
 •  KILROY overraskelse
 •  Fælleskabsfacilitering
Hvad er ikke inkluderet?
 •  Personlig rejseforsikring
 •  Transport til Beograd og fra Dubrovnik
 •  Frokost dag 13 +14
 •  Drinks og snacks
 •  Sovepose hvis du vælger telt
 •  Personlige udgifter og udstyr.
alt

Genfind forbindelsen til naturen i Balkan

Giv slip på hverdagen og omgiv dig af naturen og giv dig hen til noget der er større end dig selv. Alt imens du rejser gennem Serbien, Bosnien, Montenegro og Kroatien i Balkan. Lær at overleve, klatre og vandre i naturen sammen med en lille gruppe ligesindede rejsende.

Dag 1 – Ankomst til Beograd – Serbien

Er du klar til et eventyr for livet?

Du bliver enten hentet i lufthavnen eller i Beograd by, hvis du ankommer tidligere. Ikke længe derefter bliver du kørt tre timer op i bjergene til den første base på Zlatibor. Efter at være kommet lidt på plads er der en introduktion til programmet, dine nye rejsefæller og de instruktører der er med i Serbien.

Om aftenen er der velkomstmiddag, hvor du har chancen for at lære dine nye mennesker bedre at kende.

Dag 2 – Teambuilding – Serbien

I løbet af de første par dage bliver I introduceret til hinanden, instruktørerne, og denne rejses program. Der vil være fokus på at I lærer hinanden at kende og på at opbygge tillid mellem jer. Det er et vigtigt aspekt af at tilbringe så meget tid sammen i naturen.

Dette vil skabe fundamentet til de venskaber, der vil vokse over de næste par uger, og jo mere du giver af dig selv på dette tidspunkt, desto mere vil du få retur på resten af din rejse, så på med ja-hatten og den positive indstilling.

Dag 3 – Basale overlevelsesevner – Serbien

Efter at være blevet bekendt med dine medrejsende, er det tid til at lære nogle basale overlevelsesevner i naturen. Du lærer, hvad du skal gøre i uforudsete situationer såsom hvilke planter der (ikke) er sikre at spise, hvordan og hvor du bedst slår lejr, basal førstehjælp, hvordan du tænder bål (uden tændstikker) osv. Du kan sikkert allerede se det for dig.

I løbet af de første dage er det vigtigste mål at opbygge din selvtillid i naturen og sikre at du kan overleve – også uden dit hold af medrejsende. Senere får du mere avanceret undervisning i overlevelse i naturen. Allerede nu, vil du begynde at værdsætte skønheden i naturen på en helt ny måde, og det vil vokse idet du udforsker bjerge, vandfald og grotter med dine nye rejsevenner.

Dag 4 – Vandrefærdigheder – Serbien

Inden vi begiver os ud i marken med en vandretur til toppen af Kobija Glava, lærer du f.eks. hvordan du skal pakke din rygsæk ordentlig, hvad du skal pakke, hvilken type udstyr du har brug for og hvad du skal lede efter. Vi repeterer dine nye færdigheder fra de seneste par dage omkring næring og førstehjælp undervejs på vandreturen. Samtidig lærer du nye ting undervejs såsom vigtigheden af at drikke vand, og hvordan du finder vej i naturen.

Dag 5 – Besøg til grotte og vandfald – Serbien

På vores sidste dag i Serbien får du en tur til Stopića-grotten og Gostilje vandfaldet om morgenen, men du har resten af dagen fri til at få opdateret din dagbog, lære dine rejsefæller bedre at kende og forme nye venskaber. Det er din tid til at reflektere over, hvad du har lært indtil videre og genfinde nye sider af dig selv efter et par aktivitetsfyldte dage.

Dag 6 – Basale klatreteknikker – Bosnien

Ovenpå et par dage med at blive mere komfortabel i naturen, sætter vi nu kurs mod Bosnien, hvor du starter opholdet med at lære nogle basale klatreteknikker for at sikre din sikkerhed når vi skal ud på klipperne. Du bliver bekendt med bjergknob, klatreudstyr, rebpakning og sikkerhedsinstruktioner. Du lærer om abseiling og topreb-klatreteknikker.

Husk: Vi gennemgår flere forskellige klatreformer i løbet af denne tur, så forbered dig på ømme muskler og større selvtillid inden din tur er omme.

Dag 7 – Klatrefærdigheder – Bosnien

Nu hvor du er blevet introduceret til det basale, er det på tide at sætte teori til praksis. Derfor tager vi nu afsted mod Mt. Romanijas klipper, hvor du får lov at teste dine nye færdigheder af i virkeligheden. Hvis du går i stå, så tænk på teorien fra tidligere, observer dine medrejsendes teknikker eller prøv at aktivere andre muskelgrupper. Mange mennesker får ondt i armene i begyndelsen, men det bør egentlig være dine ben, der bærer og løfter dig op. Prøv at huske på det, når du sidder på klippevæggen.

Dag 8 – Avancerede klatreteknikker – Bosnien

I dag tager vi dine klatreevner endnu et hak op, når vi udfordrer dig til at anvende det du har lært indtil videre på det, de kalder Red Rocks. Mens det ikke er din tur kan du med fordel heppe på dine medrejsende og lure deres teknikker af – du kan lære meget af at observerer hvordan andre får succes på klipperne. Du vil også begynde at genkende dine egne særlige fordele – uanset om det er at have ekstra lange arme eller være super smidig.

Dag 9 – Avancerede overlevelsesevner – Bosnien

I dag får dine muskler en pause mens vi tager ud i naturen og lærer om, hvordan du sporer dyreliv, og hvordan du forbereder holdbart ly ved et længere ophold i vildnisset. Du lærer, hvordan du renser vand, finder vilde, spiselige og medicinske planter, og forskellige fiskemetoder afhængig af de tilgængelige elementer på dagen. Du lærer alt du har behov for at vide for at overleve i skoven, skulle det komme dertil.
Vi forbereder og spiser frokost sammen i naturen.

Dag 10 – Via Ferrata-klatring – Bosnien

I dag er vi tilbage på bjergvæggene. Det er dog nogle lidt andre færdigheder vi har fokus på i dag, da du lærer via Ferrata-klatring. Vi starter dagen med en introduktion til udstyr og teknikker inden vi tager ud på klipperne. Her klatrer vi via Ferrata på "Falcon måden".

Dag 11 – Durmitor Mt. & Lake – Montenegro

I dag tager vi videre mod Montenegro! Mere præcist, til Mt. Durmitor. Efter vores transfer kan du vælge mellem at tage noget tid for dig selv, spille et spil med dine medrejsende eller tage med på en vandretur omkring Black Lake. Brug tiden på at tænke over hvad du har fået ud af turen indtil videre eller på at få noget dybde i kendskabet til dine rejsefæller. Hvad vil du gerne vide om dem inden turen er ovre?

Dag 12 – Mt. Bobotov Kuk – Montenegro

Forbered dig på en hel dags vandring baseret op alt, du har lært indtil videre. Det ville være en skam ikke at afslutte vores tur med det højeste punkt i Montenegro: Bobotov Kuk (2523m). Med bjergtagende udsigter hele vejen rundt, bliver hele oplevelsen noget du kan huske tilbage på i mange år fremad.

Dag 13 – Old town Bar – Montenegro

Ovenpå vores store vandre- og klatretur i går, handler i dag om at komme ned i tempo og nyde lidt af Balkans strandliv. Derfor tager vi her til morgen til Bar, der ligger ved kysten. Her kan du hoppe i vandet, købe frokost når du er sulten og udforske den gamle by. Vi kan også organisere en valgfri vandretur til et af de udsigtspunkter der ligger omkring byen. I dag handler ganske enkelt om at nyde den omkringliggende natur og havet.

Dag 14 – Tid til reflektion – Montenegro

Igen i dag har du masser af tid til at vandre frit rundt og nyde det montenegrinske hav. For dem af jer, der stadig har lyst til at tage på en sidste vandretur, kan vi organisere en valgfri vandretur ligesom i går.
Brug fritiden på at opdatere din dagbog, tag ordentlig afsked med dine rejsefæller eller nyd de sidste timer på stranden inden vi har fælles afskedsmiddag om aftenen.

Dag 15 – Departure Day – Kroatien

Vi starter dagen med et sidste fælles måltid sammen inden vi begiver os mod det fjerde Balkan-land på denne tur: Kroatien! Du bliver sat af i lufthavnen, men kan vælge at tage en flyver direkte hjem igen, forlænge dit ophold og fange en bus ind til centrum af Dubrovnik, eller sænke farten yderligere ved at tage toget hjem.
Uanset hvad, er i dag dagen hvor vi siger farvel, så vær sikker på at I har delt kontaktoplysninger så I kan holde forbindelsen i fremtiden!

Godt at vide

Nogle gange ændrer tingene sig – det inkluderer somme tider også rejseplaner som denne. Det kan skyldes vejrforhold eller uforudsete muligheder, der kan gøre din tur endnu bedre. Blot for at lade dig vide, at planen ikke er hugget i sten, men vil inkludere alle aktiviteter før eller senere.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.