Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trip på ØstkystenTag på road trip langs østkysten i Australien
Kort over dit road trip langs østkysten i australien

Få overblik over ruten

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Sydney som del af dit road trip i Australien

Sydney

I Sydney skal du selvfølgelig dase på de lækre strande. Bondi, Manly, Narrabeen og Congee er vores favoritter. Vi samarbejder med nogle af de bedste, billigste, mest renlige og centralt beliggende hostels i Sydney, så du får det bedste ud af dit ophold. Du kan også bestille en ankomstpakke i Sydney. Det er en fed måde at lande på efter en, sandsynligvis, lang flyvetur, og inden du begiver dig ud på dit livs road trip.

Oplev Byron Bay på dit road trip i Australien

Byron Bay

Når du først ankommer til Byron Bay, vil du helt sikkert ikke herfra igen - og vi mener det! Byron Bay er bare et af de fedeste spots, hvor alle typer af mennesker hænger ud side om side, danser på bordene, surfer og generelt bare nyder livet. Husk et par dage på surf camp som prikken over i'et i Byron Bay.

Besøg Gold Coast på dit road trip i Australien

Gold Coast

Australiens Gold Coast har adventure, temaparker, natur og vilde strande. Vi kan anbefale Surfers Paradise (oplev fx Beachfront Market), Broadbeach (fantastiske restauranter og natklubber), Burleigh Heads (tiltrækker nogle af Australiens bedste surfere), Currumbin (perfekt til vandsport som f.eks. SUP eller kajak), Palm Beach (mange australieres foretrukne feriedestination) og Lamington National Park, der har mere end 500 vandfald.

Besøg Brisbane på dit road trip i Australien

Brisbane

Shop i Queens Street Mall, besøg koalaerne i Lone Pine Sanctuary, slap af ved South Bank, der er en kunstig strand med hyggelige caféer og afslappet stemning, se hvaler og delfiner ved Moreton Bay og kravl op på Story Bridge.

Tjek de magiske strande ved Fraser Island på østkysten i Australien

Fraser Island

Verdens største sandø! Vi har flere ture og oplevelser på Fraser Island, hvor du kører i jeep på stranden med andre backpackere, camperer i naturen, ser dingoer og måske hajfinner fra toppen af Indian Head. Du skal også bade i Lake Mckenzie, der er helt lyseblå og ren. Husk at passe på dine madvarer for ikke at tiltrække de vilde dingoer.

Besøg de flotte nationalparker i Australien

Kroombit

Besøg Kroombit Tops National Park og smag på ægte australsk outback. Kør på quadbikes, bo på en farm, rid på heste, lær at kaste med lasso og lev livet som cowgirl eller cowboy.

Bestig Mt. Archer på dit road trip langs den australske østkyst

Rockhampton

I Rockhampton skal du besøge Capricorn Caves, som er underjordiske grotter, besøg smukke Kershaw Gardens og kør op til toppen af Mt. Archer National Park, hvor du kan nyde udsigten over byen. Hvis du er i Rockhampton på en varm dag, er det lækkert at blive kølet af i Rock Pool Water Park.

Airlie Beach bør være en del af dit road trip i Australien

Airlie Beach

Airlie Beach er et hyggelig backpackerspot med gode muligheder for videre rejse og sejlads til Whitsunday Islands. Airlie Beach er fyldt med solbrændte backpackere og fede vibes. Brug en dag her, inden du tager videre til Whitsundays, bare for at slappe af og drikke en kold øl.

Whitsundays er et af de mest fantastiske steder på dit road trip i Australien

Whitsundays

Tag på sejltur ved Whitsundays i et par dage. Se havskildpadder fra båden, snorkel, slap af på dækket, tab pusten ved synet af Whitehaven Beach og få en af dit livs oplevelser. Whitsunday Islands må ikke misses på dit road trip på den australske østkyst.

Rejser til Cairns i Australien

Cairns

Tag dit dykkercertifikat ved Great Barrier Reef lige udenfor Cairns. Her er der mulighed for både fundives, advanced certificate og mulighed for liveaboard, hvor du bor på en båd i et par dage, mens du tager dit dykkerbevis sammen med andre rejsende.

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

Mindst 3 uger

Antal kilometer

Ca. 2900

Antal stater

2

Autocamper eller billeje?

Få tips til dit road trip!

Pris fra*
14.463 DKK
Road trip på Østkysten i Australien er fantastisk - intet mindre. Du vil opleve ikke-trafikerede veje, wallabies (små kænguruer), nationalparker, venlige lokale og strande i verdensklasse. Uanset om du kører fra syd til nord eller nord til syd, så kan du godt glæde dig.

Ruteforslag til road trip:

Sydney - Byron Bay - Gold Coast - Brisbane - Fraser Island - Kroombit - Rockhampton - Airlie Beach - Whitsundays Island - Cairns

Antal kilometer: Ca. 2.900
Anbefalet varighed: Min. 3 uger

Bemærk, at dette road trip forslag tager udgangspunkt i 2 personer, der lejer en campervan i 3 uger. Der er selvfølgelig mulighed for at leje campervans i mere end 3 uger, og I kan ligeledes vælge mellem mange forskellige autocampere og tilpasse pick-up og drop-off lokationen som det passer jer. 

Hvad er inkluderet?
 • Flybillet: Danmark - Sydney
 • Flybillet: Cairns - Danmark
 • Campervan leje: 3 ugers leje af Jucy crib med 2 chauffører, forsikring & selvrisiko
 • Skatter og afgifter 
 • Bookinggebyr

 

Hvad er ikke inkluderet?
 • Lommepenge
 • Vacciner
 • Måltider

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Gør dette road trip til dit eget

Dette road trip er blot et eksempel. Du kan vælge at køre ruten, som den er, eller du kan tilpasse den nøjagtig til dine ønsker. Vi hjælper med at skræddersy rejsen, så den passer til de øvrige steder på din bucketlist - og så hjælper vi naturligvis med både flybilletter og billeje også.

Skriv til os

Andre rejseforslag

Se alle road trips i Australien

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Få overblik over ruten

Kort over dit road trip langs østkysten i australien

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Sydney

Sydney som del af dit road trip i Australien

I Sydney skal du selvfølgelig dase på de lækre strande. Bondi, Manly, Narrabeen og Congee er vores favoritter. Vi samarbejder med nogle af de bedste, billigste, mest renlige og centralt beliggende hostels i Sydney, så du får det bedste ud af dit ophold. Du kan også bestille en ankomstpakke i Sydney. Det er en fed måde at lande på efter en, sandsynligvis, lang flyvetur, og inden du begiver dig ud på dit livs road trip.

Byron Bay

Oplev Byron Bay på dit road trip i Australien

Når du først ankommer til Byron Bay, vil du helt sikkert ikke herfra igen - og vi mener det! Byron Bay er bare et af de fedeste spots, hvor alle typer af mennesker hænger ud side om side, danser på bordene, surfer og generelt bare nyder livet. Husk et par dage på surf camp som prikken over i'et i Byron Bay.

Gold Coast

Besøg Gold Coast på dit road trip i Australien

Australiens Gold Coast har adventure, temaparker, natur og vilde strande. Vi kan anbefale Surfers Paradise (oplev fx Beachfront Market), Broadbeach (fantastiske restauranter og natklubber), Burleigh Heads (tiltrækker nogle af Australiens bedste surfere), Currumbin (perfekt til vandsport som f.eks. SUP eller kajak), Palm Beach (mange australieres foretrukne feriedestination) og Lamington National Park, der har mere end 500 vandfald.

Brisbane

Besøg Brisbane på dit road trip i Australien

Shop i Queens Street Mall, besøg koalaerne i Lone Pine Sanctuary, slap af ved South Bank, der er en kunstig strand med hyggelige caféer og afslappet stemning, se hvaler og delfiner ved Moreton Bay og kravl op på Story Bridge.

Fraser Island

Tjek de magiske strande ved Fraser Island på østkysten i Australien

Verdens største sandø! Vi har flere ture og oplevelser på Fraser Island, hvor du kører i jeep på stranden med andre backpackere, camperer i naturen, ser dingoer og måske hajfinner fra toppen af Indian Head. Du skal også bade i Lake Mckenzie, der er helt lyseblå og ren. Husk at passe på dine madvarer for ikke at tiltrække de vilde dingoer.

Kroombit

Besøg de flotte nationalparker i Australien

Besøg Kroombit Tops National Park og smag på ægte australsk outback. Kør på quadbikes, bo på en farm, rid på heste, lær at kaste med lasso og lev livet som cowgirl eller cowboy.

Rockhampton

Bestig Mt. Archer på dit road trip langs den australske østkyst

I Rockhampton skal du besøge Capricorn Caves, som er underjordiske grotter, besøg smukke Kershaw Gardens og kør op til toppen af Mt. Archer National Park, hvor du kan nyde udsigten over byen. Hvis du er i Rockhampton på en varm dag, er det lækkert at blive kølet af i Rock Pool Water Park.

Airlie Beach

Airlie Beach bør være en del af dit road trip i Australien

Airlie Beach er et hyggelig backpackerspot med gode muligheder for videre rejse og sejlads til Whitsunday Islands. Airlie Beach er fyldt med solbrændte backpackere og fede vibes. Brug en dag her, inden du tager videre til Whitsundays, bare for at slappe af og drikke en kold øl.

Whitsundays

Whitsundays er et af de mest fantastiske steder på dit road trip i Australien

Tag på sejltur ved Whitsundays i et par dage. Se havskildpadder fra båden, snorkel, slap af på dækket, tab pusten ved synet af Whitehaven Beach og få en af dit livs oplevelser. Whitsunday Islands må ikke misses på dit road trip på den australske østkyst.

Cairns

Rejser til Cairns i Australien

Tag dit dykkercertifikat ved Great Barrier Reef lige udenfor Cairns. Her er der mulighed for både fundives, advanced certificate og mulighed for liveaboard, hvor du bor på en båd i et par dage, mens du tager dit dykkerbevis sammen med andre rejsende.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.