{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rejse gennem central Australien


australia-flinders-ranges-roadtrip-the-explorers-way-cover
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

2-3 uger

Kilometer

1600 km

Antal territorier

2

Rejsetype

Backpacking

Skriv til os
Er du klar til en rigtig Outback oplevelse? Stig ombord på bussen i Adelaide og kør gennem Australiens Outback. Denne rejse vil tage dig gennem nogle fantastiske landskaber og nogle af de bedste nationalparker som Australien har at byde på!

Selvom du har fundet denne rejseplan i vores road trip sektion, er det ikke et road trip, som du normalt ville tro. Outbacken kan være meget barsk at køre igennem, så vi har lavet rejseplanen med en buspas for at få dig til at fokusere på det, der er vigtigt her - at tage de betagende landskaber ind uden at skulle fokusere på at køre.

Start din tur i Adelaide og nyd komforten ved at læne dig tilbage i dit bussæde. Stop i nogle af de gamle seje byer undervejs, såsom Coober Pedy, Flinders Range og Alice Springs, hvor din bustur slutter. Tjek nogle af de fantastiske nationalparker ud og glæd dig til et af de absolutte højdepunkter langs ruten, Uluru.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Australien og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

 

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Adelaide
 • 2 overnatninger på hostel i Adelaide
 • 6-dages buspas
 • 1 overnatning i Coober Pedy
 • 2 overnatninger i Alice Springs
 • Fly hjem fra Alice Springs
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag The Explorers Way

Hjem - Adelaide - Flinders Range - Coober Pedy - Alice Springs - Uluru & Kings Canyon - Alice Springs - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Adelaide

For et par år tilbage, nævnte Lonely Planet Adelaide som en af de fedeste byer i verden og South Australia som den femte bedste region at besøge. Vi har inkluderet 2 nætter på et fedt hostel, så du har en god base for at udforske.

Adelaide er en fantastisk by, hvor du nemt kan tilbringe et par dage. Den hedder Festivalbyen - så hvis du er i byen, så sørg for at tjekke eventkalenderen ud! For shopping og god mad kan du tjekke Adelaide Central Market ud. Adelaide er en pulserende by med gode kaffesteder, en fantastisk kunstscene og en meget afslappet livsstil. Du vil helt sikkert elske det her, og vi foreslår, at du bruger et par dage, før du finder din plads i bussen og fortsætter op gennem landet.

Flinders Ranges

I Flinders Ranges Nationalpark kan du finde de ældste landskaber i verden. På vejen kan du stoppe i Melrose og Quorn for at køre med Pichi Richi jernbanen (fra april Oktober). Det er omkring 6 timer fra Adelaide, så et prefekt sted til at strække benene for en dag før du drager videre.

Tag ud at vandre eller prøv en 4WD tur gennem denne storslåede nationalpark. Wilpena Pound er et naturligt amfiteater, og det er virkelig besværet værd at klatre op for at få en fantastisk udsigt. For at få en endnu bedre udsigt kan du tage et fly for at se Wilpena Pound, som er en 100 km gammel eroderet bjergkæde.

Coober Pedy

Vi har inkluderet 1 nat i Coober Pedy på et fedt underjordisk hostel. Faktisk handler det meste om underjordisk liv her! Lokalbefolkningen slipper for varmen ved at bo under jorden, da det kan blive op til 50 grader i løbet af den australske sommer. Coober Pedy ligner en øde by på overfladen, men mange mennesker bor her på grund af minerne. I Coober Pedy handler det om opal. 75% af al verdens opal kommer fra Coober Pedy. Tag ud at udforsk minerne i området, så finder du måske den mest perfekte opal at tage med hjem. Tag en dagstur og udforsk det underjordiske liv i denne mineby eller besøg The Breakaways Conservation Park.

Alice Springs

Bliv og slap af i Alice Springs. Kan du lide kunst? Så er du heldig! Dette sted er fuld af aboriginsk kunst af alle slags, og selvom du ikke er til kunst som sådan, er dette en fantastisk kulturel oplevelse. Alice Springs er også omgivet af MacDonnell Ranges, hvilket betyder masser af muligheder for fantastiske vandreture, udsigter og adrenalinfyldte aktiviteter.

Vi har også inkluderet 2 nætter i Alice Springs for at afslutte din rejsen på en god måde. Herfra kan du tilmelde dig dagsture til enten Uluru eller King's Canyon eller måske begge dele.

Uluru Nationalpark

Vi anbefaler virkelig, at du besøger Uluru, mens du er i området. Den massive sten har så mange forskellige røde farver i sig - den er så smuk. Den største del af klippen er under jorden og blev skabt for mere end 600 millioner år siden. Det tager dig omkring 3 en halv time at gå rundt om stenen - så tag nogle gode sko på! Solopgange og solnedgange er fantastiske her, solen giver de flotteste røde nuancer.

Kings Canyon

En anden god mulighed i Alice Springs området er Kings Canyon, som er perfekt til vandreture tidligt om morgenen! Den mest populære er Kings Canyon Rim Walk. Du kan tage flere ruter til Edens Have og Den Forsvundne By. Fuldstændig fantastisk! Vi anbefaler på det varmeste, at du omfavner muligheden for at lære om den aboriginalhistorie og se de smukke omgivelser.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.