{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trip i Australien - Vestkysten


Road trip i Australien - Vestkysten
Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

5-6 uger

Start

Perth

Slut

Broome

Hvornår skal du tage afsted?

Det bedste tidspunkt er mellem oktober & april

Skriv til os
Australiens vestkyst er designet til road trips. Tusinde kilometer af sand, sol, surfing, tilføj små charmerende byer, lækker mad og et overflod af oplevelser. Et road trip på Australiens vestkyst er ikke noget som mange har oplevet, så hvis du har lyst til at "go off the beaten track", så er dette det rette road trip for dig!

Dette road trip giver dig noget af det hele og viset dig nogle af de absolut bedste steder i Vest Australien. Nationalparker, naturlige spa, gamle strukturer, hvide sandstrande og masser af liv i havet - gør dig klar til et episk eventyr!

Vi har inkluderet en campervan i dette road trip, men du kan ændre den til en bil, hvis du vil, valget er dit! Det er også værd at nævne, at når du lejer et køretøj i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Australien og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Perth
 • 3 nætter på Fremantle Prison Hostel YHA
 • Britz Hi-top Campervan i 28 dage
 • Fly hjem fra Broome
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Envejsafgift på 1.000 AUD (Alternativet er at køre 3000 km tilbage til Perth eller fortsætte til Darwin, som ligger 2000 km væk) 
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter / tilføjelser

Ruteforslag Australiens vestkyst

Hjem - Perth - Pinnacles - Kalbarri - Monkey Mia - Coral Bay - Exmouth - Tom Price - Karijini NP - Port Hedland - Broome - Hjem

Husk, at dette road trip kun er et ruteforslag til din store tur. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips.

Perth

Perth er den største by i det vestlige Australien og har en afslappet vibe, lækker mad og masser af sol - What's not to like!? Når du er på road trip i en campervan, er der rigeligt med steder af campe. Faktisk er Perth nærmest lavet til campering og BBQ, og der er mange muligheder for at tage på dagsture i området. Vi anbefaler, at du besøger Freemantle, som er kendt for stedet kreative borgere og hippier...

The Pinnacles

Du finder The Pinnacles i Nambung Nationalpark omkring 200 km nord for Perth. Disse høje kalkstenssøjler, nogle af dem op til 5 meter, kom til overfladen for omrking 30.000 år siden, da vandet trak sig tilbage i området og efterlod en masse skaller. Siden da har vinden fjernet sandet omkring dem og efterladt disse smukke tårne.

Kalbarri Nationalpark

Kystbyen Kalbarri er populær blandt strandelskere, fordi strandene er beskyttet af flere kystindløb. Kun en kort køretur fra byen, og så er du i Kalbarri Nationalpark, som er kendt for sine røde kløfter og fantastiske udsigtsposter. Sæt din alarm til tidligt om morgenen og se pelikanerne spise ved floden. Du kan også tage på en fisketur eller et flodkrydstogt? Hvis du er den eventyrlystne type, bør du prøve at sejle kajak, sandboarding eller quad-cykler.

Monkey Mia & Shark Bay

Vil du helt tæt på delfinerne? Ved Shark Bay bliver de nuttede delfiner fodret tre gange om dagen lige uden for Monkey Mia. Ved Shark Bay kan du også se fossiler i Hamelin Pool, se det røde sand ved Francois Peron Nationalpark og opleve skildpadder, hajer og djævlerokker. Hvis du er mere til en afslappende dag på stranden, kan du bare lægge dit badehåndklæde ud på Shell Beach og nyde livet i disse perfekte omgivelser.

Exmouth, Ningaloo Reef & Coral Bay

Smukke koralrev, hvide sandstrande og en afslappet beliggenhed ved havet. deraf navnet, de bedste aktiviteter her inkluderer at lære at dykke i Ningaloo Marine Park og se de store havdyr; djævlerokker, hvalhajer og pukkelhvaler eller hoppe i en 4x4 buggy til hemmelige strande for at opleve fantastiske snorklingsteder. Der er masser af både vandsport at dyrke her, samt aktiviteter at lave på land. Ningaloo Reef er Australiens mest tilgængelige koralrev og hjemsted for over 500 forskellige arter under havets overflade. Dette er de bedste tidspunkter at se de storslåede dyr på tæt hold:

Djævlerokker: Hele året rundt, men det bedste tidspunkt ville være mellem maj og oktober
Hvalhajer: Du bør sigte efter perioden mellem april og september
Pukkelhvaler: Besøg området mellem august og november

Karijini National Park & Tom price

Karijini Nationalpark, som ligger i hjertet af det vestlige Australien er blevet formet og skåret ud over to milliarder år og er blevet til et magisk miljø med ferskvandsbassiner, massive kløfter, nogle af de ældste sten på planeten, vandfald og naturlige bade. Du bør bruge mindst tre dage her, hvis du vil se alle de vigtigste seværdigheder!

Der er ingen tankstationer i Karijini, så sørg for at have en fuld tank, inden du tager ind i parken.

Port Hedland & Eighty Mile Beach

Eighty Mile Beach ligger halvvejs mellem Broome og Port Hedland. Stranden er omkring 220 kilometer lang, så der er masser af plads! Det er et af de vigtigste områder for vadefugle i hele Australien. Populære aktiviteter her inkluderer strandfiskeri, camping, firehjulskørsel, strandtur, se dyreliv og nyde storslåede solnedgange...

Broome

Broome er ikke den største by, men den har meget at byde på! Kunstgallerier, museer og japansk-og kinesisk arkitektur giver Broome noget særligt. Se dinosaurspor ved Gantheaume Point, og bliv begejstret over de smukkeste solnedgange, du nogensinde har set, hvor solen går ned i det Indiske Ocean.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.