{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i Canada

Road trip i Canada | Rejs til Canada og tag på road trip

Road trip i Canada - Den vildeste naturoplevelse

Et road trip i Canada er perfekt for dig, som elsker udendørs oplevelser, at være aktiv og som bare drømmer om at se spektakulær natur. Derudover byder Canada både på hyggelige små lands- og kystbyer med en imødekommende og gæstfri lokalbefolkning. Lej en bil eller en autocamper, og udforsk alt, hvad Canada har at byde på.

 

Hvor kan du tage på road trip i Canada?

Selvom USA og Canada er meget forskellige på mange områder, er der dog nogle ting, de har til fælles. Ligesom USA, byder Canada på helt spektakulær natur. Uanset om du kører op ad vestkysten eller østkysten, eller om du krydser landet på tværs, så får du nogle helt unikke naturoplevelser.

Ud over smuk natur, er Canada kendt for sine små hyggelige landsbyer, som du kører igennem på dit road trip. Du vil i den forbindelse opleve, at canadierne generelt er utrolig gæstfrie. Husk at besøg de spektakulære nationalparker Jasper og Banff! 

Gode råd hvis du vil på road trip i Canada

Det er altid en fordel at være godt forberedt, hvis du skal på road trip i Canada. Der kan være mange penge at spare hvis du booker fly, overnatning og i særdeleshed din lejebil eller autocamper i god tid. For det første får du de bedste priser, og for det andet undgår du, at der er udsolgt på de fede hostels eller at det rigtige transportmiddel ikke længere er tilgængeligt. For én ting er sikkert, de bliver udsolgt!

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst får planlagt dit road trip i Canada, så tag fat i os, og lad os hjælpe dig med planlægningen af dit eventyr. Vi har gennem årene hjulpet mange af sted på deres livs road trip, og ved derfor hvilke ting, der er vigtige at få styr på hjemmefra. Der skal altid være plads til spontanitet på et road trip, men hvis du har et bestemt budget, du gerne vil holde dig indenfor, er der gode penge at hente, hvis du er velforberedt hjemmefra. 

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Canada og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.