{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i Europa

Tag på et legendarisk road trip i europa

Road trip i Europa

Europa har masser at byde på, og du vil finde meget varierede oplevelser og forskellig kultur fra land til land. Lej en autocamper eller en bil, og tag på det ultimative road trip på egen hånd, hvor du kan nyde friheden, som kun et road trip kan give dig. Tjek de smukke landskaber ud, stop ved den perfekte lille strandby eller nyd stilheden på en øde holdeplads, midt i absolut ingenting. 

Ruteforslag til road trips i Europa

Hvor skal du hen, og hvad skal du se? Der er masser af vildt spændende muligheder i Europa, nogle af længere varighed end andre. Portugal er bestemt værd at opleve i en autocamper eller en lejebil. Nedenfor kan du se nogle af de road trip-forslag i Europa, vi har sammensat. Du kan bruge dem som inspiration til din rejse, og hvis du bliver hooked på muligheden, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe eventyret på vej.

Jeg vil vide mere om road trips i Europa!

 

Road trips i Portugal

Portugal er et helt fantastisk land at køre på road trip i. Ikke nok med, at det faktisk er en del billigere end de andre sydeuropæiske lande, så får du også et fantastisk landskab og skønne kultur i de charmerende landsbyer. Derudover har du i de store byer som Porto og Lissabon ikke den samme hektiske fornemmelse, som man kender fra andre europæiske storbyer. Som prikken over i'et har Portugal en masse fede surfspots langs Atlanterhavskysten, så hvis du gerne vil være aktiv, mens du kører på road trip, så er det oplagt at køre rundt i Portugal. 

Sådan kommer du frem!

Det er selvfølgelig oplagt at flyve til din startdestination, og hoppe direkte over i enten din lejebil eller autocamper, men hvis du gerne vil have en fed naturoplevelse, bør du overveje at tage på interrail ned gennem Europa. Det kan gøres på flere forskellige måder, og der findes mange billettyper. Det gode ved interrail er, at du får første parket til de smukke europæiske landskaber, og så har du mulighed for at stoppe når det passer dig, tage et break i en dag eller to og derefter fortsætte rejsen. 

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Europa og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.