Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

Road trips i Europa & Balkan

Tag på et legendarisk road trip i europa

Road trip i Europa & Balkan

Europa har masser at byde på, og du vil finde meget varierede oplevelser og forskellig kultur fra land til land. Lej en autocamper eller en bil, og tag på det ultimative road trip på egen hånd, hvor du kan nyde friheden, som kun et road trip kan give dig. Tjek de smukke landskaber ud, stop ved den perfekte lille strandby eller nyd stilheden på en øde holdeplads, midt i absolut ingenting. 

Ruteforslag til road trips i Europa

Hvor skal du hen, og hvad skal du se? Der er masser af vildt spændende muligheder i Europa, nogle af længere varighed end andre. Især landende i det sydlige Europa som Portugal, Spanien, Italien eller hele Balkanregionen er bestemt værd at opleve i en autocamper eller en lejebil. Nedenfor kan du se nogle af de road trip-forslag i Europa, vi har sammensat. Du kan bruge dem som inspiration til din rejse, og hvis du bliver hooked på muligheden, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe eventyret på vej.

Jeg vil vide mere om road trips i Europa!

 

{{ option.Name }}

Sortér efter
  • Pris lav til høj
  • Pris høj til lav
  • Navn a til å
  • Navn å til a
Se flere rejseforslag ({{remainingCards}})

Road trips i Balkan

Et road trip i Balkan er den ultimative rejseform, hvis du drømmer om at udforske både de kendte seværdigheder og de små skjulte steder i denne fantastisk smukke, dog stadig uudforskede, region i Sydøsteuropa. 

Balkan er en region, der hovedsageligt består af Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien, Serbien og Slovenien. De har utrolig meget til fælles, men er samtidig meget forskellige, hvilket er med til at gøre regionen unik. Fra de vanvittige bjerglandskaber i Slovenien, det azurblå vand langs Kroatiens kyst, til det fascinerende Bosnien-Hercegovina og Albaniens mystiske vibe. Balkan har virkelig det hele! 

Forslag til road trips i Balkan

Hvor skal du rejse hen, og hvad skal du se? Der er masser af spændende road trip ruter at vælge imellem. Nogle har længere varighed end andre, og så vil du opdage at der er forskel på, hvad de indeholder. Nedenfor finder du et overblik over de ruteforslag vi har lavet. Du kan bruge dem som inspiration for dit road trip i Balkan. Når du tager på road trip i Balkan, handler det om frihed. Rejs lige præcis derhen, hvor du drømmer om - når som helst!

Kombinér eventuelt dit road trip i Balkan med et Interrail hjemmefra, hvis du vil sætte prikken over i'et. 

Road trips i Portugal

Portugal er et helt fantastisk land at køre på road trip i. Ikke nok med, at det faktisk er en del billigere end de andre sydeuropæiske lande, så får du også et fantastisk landskab og skønne kultur i de charmerende landsbyer. Derudover har du i de store byer som Porto og Lissabon ikke den samme hektiske fornemmelse, som man kender fra andre europæiske storbyer. Som prikken over i'et har Portugal en masse fede surfspots langs Atlanterhavskysten, så hvis du gerne vil være aktiv, mens du kører på road trip, så er det oplagt at køre rundt i Portugal. 

Road trips i Italien

Et road trip i Italien kan være meget forskellig fra region til region. Du har de endeløse vinmarker og smukke landskaber i Toscana, Amalfikystens ubeskrivelige charme, det sydlige Italiens charmerende landsbyer og Norditaliens bjergrige landskaber.

Et road trip i Italien er en rejse gennem spektakulære landskaber, det er lækre pizzaer på små lokale restauranter, det er espresso og en biscotta hos det lokale bageri om morgenen, det er charmerende små kystbyer og det er lækker vin om aftenen. What's not to like? 

Road trips i Spanien

Ligesom i Italien, er der stor forskel på, hvor du tager på road trip i Spanien. Du kan vælge at køre ned langs østkysten forbi Barcelona, Valencia og Alicante, eller du kan vælge et road trips langs den nordlige atlanterhavskyst forbi byer som San Sebastian, Gijon og helt ud til La Coruna i det nordvestlige hjørne af Spanien. Du kan også tage et road trip ned langs den tørre, centrale del af landet eller langs den ikoniske spanske sydkyst. Mulighederne er mange, men én ting er sikkert. Du bliver ikke skuffet, hvis du tager på road trip i Spanien. 

Sådan kommer du frem!

Det er selvfølgelig oplagt at flyve til din startdestination, og hoppe direkte over i enten din lejebil eller autocamper, men hvis du gerne vil have en fed naturoplevelse, bør du overveje at tage på interrail ned gennem Europa. Det kan gøres på flere forskellige måder, og der findes mange billettyper. Det gode ved interrail er, at du får første parket til de smukke europæiske landskaber, og så har du mulighed for at stoppe når det passer dig, tage et break i en dag eller to og derefter fortsætte rejsen. 

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Vil du vide mere om road trips i Europa?

Lad os hjælpe dig med planlægningen af dit road trip i Europa. Vi sørger for, at du får en uforglemmelig oplevelse og er bedst muligt klædt på til dit eventyr.

Skriv til os

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.