Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Road trips i Europa & Balkan

Tag på et legendarisk road trip i europa

Road trip i Europa & Balkan

Europa har masser at byde på, og du vil finde meget varierede oplevelser og forskellig kultur fra land til land. Lej en autocamper eller en bil, og tag på det ultimative road trip på egen hånd, hvor du kan nyde friheden, som kun et road trip kan give dig. Tjek de smukke landskaber ud, stop ved den perfekte lille strandby eller nyd stilheden på en øde holdeplads, midt i absolut ingenting. 

Ruteforslag til road trips i Europa

Hvor skal du hen, og hvad skal du se? Der er masser af vildt spændende muligheder i Europa, nogle af længere varighed end andre. Portugal eller hele Balkanregionen er bestemt værd at opleve i en autocamper eller en lejebil. Nedenfor kan du se nogle af de road trip-forslag i Europa, vi har sammensat. Du kan bruge dem som inspiration til din rejse, og hvis du bliver hooked på muligheden, så skriv til os, så sørger vi for at hjælpe eventyret på vej.

Jeg vil vide mere om road trips i Europa!

 

Road trips i Balkan

Et road trip i Balkan er den ultimative rejseform, hvis du drømmer om at udforske både de kendte seværdigheder og de små skjulte steder i denne fantastisk smukke, dog stadig uudforskede, region i Sydøsteuropa. 

Balkan er en region, der hovedsageligt består af Albanien, Bosnien-Hercegovina, Kroatien, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien, Serbien og Slovenien. De har utrolig meget til fælles, men er samtidig meget forskellige, hvilket er med til at gøre regionen unik. Fra de vanvittige bjerglandskaber i Slovenien, det azurblå vand langs Kroatiens kyst, til det fascinerende Bosnien-Hercegovina og Albaniens mystiske vibe. Balkan har virkelig det hele! 

Road trips i Portugal

Portugal er et helt fantastisk land at køre på road trip i. Ikke nok med, at det faktisk er en del billigere end de andre sydeuropæiske lande, så får du også et fantastisk landskab og skønne kultur i de charmerende landsbyer. Derudover har du i de store byer som Porto og Lissabon ikke den samme hektiske fornemmelse, som man kender fra andre europæiske storbyer. Som prikken over i'et har Portugal en masse fede surfspots langs Atlanterhavskysten, så hvis du gerne vil være aktiv, mens du kører på road trip, så er det oplagt at køre rundt i Portugal. 

Road trips i Slovenien

Slovenien er en drøm for udforskende typer og road trip-elskere. Du vil kunne opleve dybe undergrunds-grottesystemer i Postojna, rafte ned af den krystalklare Soca-flod, opleve vanvittige bjerglandskaber, og dybe dig i Adriaterhavet. Rejs langsomt, tag et stop i den næste landsby. Kør ned af grusbelagte stier, som du ikke ved hvor ender. Campér ved en flod, og tag en dukkert. 

Et road trip i Slovenien er for alle naturelskere, som elsker af få gåsehud af, hvor vanvittig moderjord kan være, elsker at sove under stjernehimmelen og at opleve den upolerede Balkan-stemning.

Sådan kommer du frem!

Det er selvfølgelig oplagt at flyve til din startdestination, og hoppe direkte over i enten din lejebil eller autocamper, men hvis du gerne vil have en fed naturoplevelse, bør du overveje at tage på interrail ned gennem Europa. Det kan gøres på flere forskellige måder, og der findes mange billettyper. Det gode ved interrail er, at du får første parket til de smukke europæiske landskaber, og så har du mulighed for at stoppe når det passer dig, tage et break i en dag eller to og derefter fortsætte rejsen. 

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk Europa og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.