Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Et snoet road trip i Slovenien


kør igennem vrata valley på dit road trip i slovenien
Slovenia Roadtrip Map 1380X776px

Få overblik over dit road trip

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side. Hvordan road tripper man på KILROY-måden? Vi opfordrer selvfølgelig altid vores rejsende til at være nysgerrige. At være åbne og omfavne det uforudsete. Stop hvor du kan, kør væk fra hovedvejen, og sæt dig ikke bare i en camper. Kør ikke bare for at køre. Mød nye mennesker. Gør tingene på nye måder. Tag på opdagelse og vær åben for ændringer undervejs - det er oft...

Sloveniens bjerge indbyder til road trip

Tag toget til Ljubljana i Slovenien

Find din plads på toget, start spillelisten i hovedtelefonerne og læn dig tilbage mens det smukke landskab glider forbi alt imens du kører gennem Europa. Sug alle indtryk til dig, lige fra de smukke skove, grove bjerglandskaber og de charmerende små byer, der er fuldstændig gemt væk fra omverden. Interrail er perfekte måde at kickstarte dit eventyr, hvor det at rejse langsom er omdrejningspunktet. Fedt? Det synes vi også!

Vi har valgt et Interrailpass der er gyldig i 5 rejsedage i løbet af 1 måned, men hvis du vil booste din rejse med endnu mere Interrail, så kan du bare vælge en anden type billet. Denne rejse handler om frihed til at gøre, som man har lyst til!

besøg triglav national park på dit road trip i slovenien

Dag 1-3: Gorenjska-regionen

De helt vanvittige bjerglandskaber er med til at gøre Gorenjska-regionen en af de mest besøgte områder i Slovenien. Her får du smukke bjergpas inklusiv Kravanke, Kamnik-Sanvinj Alperne og de Julianske alper samt landets eneste nationalpark, Triglav National Park. Du må ikke gå glip af det flotte vandfald, Kozjak og Peričnik. Lake Bohinj og Lake Bled, med den legendariske lille ø i midten af søen, er også to steder, du absolut bør besøge. Denne del af dit road trip er et højdepunkt, hvis du er til smuk natur og udendørs sportsaktiviteter. Her kan du trekke, klatre, cykle, svømme, stå på ski for blot at nævne et par fede aktiviteter. Hvis du er til kultur, skal du besøge Škofja Lokas middelalderlandsby, Kranj i hjertet af Gorenjska og så se...

Sejl på kano langs Soca-floden på dit road trip i Slovenien

Dag 4: Goriška-regionen

I Goriška vil du opleve smukke naturvidundere og chokerende minder fra de brutale kampe under 1. verdenskrig. Når du er her, bør du køre en tur til Soča Valley, der er et must-see! Her kan du sejle kajak eller kano, du kan rafte eller prøve kræfter med canyoning, eller hvis du er rigtig frisk, kan du opleve dalen fra oven enten i en faldskærm eller ved at paraglide.

Er du til god vin? Goriška Brda er vindistriktet, der producerer nogle af Sloveniens fineste vine. I den østlige Vipava Valley, er der masser af vinmarker omringet af bakker. Udover vinen, er det italienskinspirerede køkken en af områdets helt store attraktioner. Selvom meget af maden smager af Italien, skal du prøve den lokale slovenske dumpling, Zlikrofi.

Besøg kysten ved byen Piran i Slovenien

Dag 5: Obalno-Kraška-regionen

Sloveniens kyststrækning er lille, men byder på mange forskellige oplevelser. Der er især to ting i regionen, du bør se: Den 80 meter høje Strunjan-klippe og Sečovlje saltsyderi. Derudover er gamle charmerende landsbyer som Piran, Izola og Koper et besøg værd. Portorož, derimod, har masser af moderne hoteller, en fancy marina, thermiske bade og et væld af forskellige kulturbegivenheder. Bag den slovenske kyst, finder du Karst-regionen, hvor de de grønne bakker og de smukke enge fylder landskabet. Karst-regionen er hjemsted for Škocjan-grotten, et UNESCO fredsbevaret sted. Hvis du elsker fisk, så bliver du positivt overrasket, når du kører rundt i denne region. Maden, og især seafood, er fantastisk, og er et spektakulært mix fra de forske...

tag på road trip i slovenien og udforsk križna-grotten

Dag 6: Primorsko-Notranjska-region

I Primorsko-Notranjska-regionen ligger en af Sloveniens mest populære naturattraktioner, Postojna-grotten, som former landets længste undergrundssystem ved hjælp af vand fra floden Pivka. Hvis du ikke kan få nok af grotter, skal du fortsætte til Notranjska Regional Park, hvor du finder omkring 450 undergrundsgrotter. I Križna-grotten kan du endda sejle kajak.

I denne region kan du også køre til den smukke og mystiske Lake Cerknica, der også er kendt som "den forsvindende sø". Når det regner meget, bliver søen fyldt op, og når det er tørketid, forsvinder vandet ned i undergrundens limstensformationer.

Besøg Otocec castle i Slovenien

Dag 7: Dolenjska-regionen

Vinmarker og små kirker på bakketoppene, slotte, klostre og skovområder i massevis giver Dolenjska-regionen en helt særlig charme. Regionen har masser af smukke seværdigheder og interessante stop på vejen.

Følg floden Krka fra dens oprindelsessted i Krka-grotten og hele vejen til Žužemberk, der er hjemsted for et af Sloveniens smukkest beliggende slotte, Otočec castle. Sørg for også at stoppe ved Dolenjske Toplice eller Šmarješke Toplice. En velfortjent pause på en lang køretur.

Hvis du gerne vil have blodet til at flyde, skal du besøge Gorjanci Hills. Her er du garanteret adventure, hvis du elsker outdoor. Tjek Sloveniens varmeste flod, Kolpa, ud, og svøm eller fisk i de lækreste omgivelser.

Bo i Ptuj mens du er i Slovenien på road trip

Dag 8: Štajerska-regionen & Pomurska-regionen

I hjertet af Štajerska ligger Sloveniens andenstørste by, Maribor. Denne ungdommelige og aktive by har verdens ældste vinstok. Štajerska er en vin-region, så du er nødt til at køre langs de smukke vinmarker.

Vest for Maribor, med udsigt over vinmarkerne, er Maribosko Pohorje, en centrum for sportsaktiviteter. Endnu en attraktion i området er byen Ptuj, der er Sloveniens ældste by.

Fra Štajerska fortsætter du til Pormuska-regionen. Igen kører du gennem de smukke vinmarker, forbi flydende møller og charmerende små landsbyer. Hvis du vælger at stoppe, er der rig mulighed for at cykle eller trekke langs de smukke trails i bjergene. Kast dig ud i et glas lokal vin eller lokale lækre specialiteter. Du vil ikke fortryde det.

logarska dolina på dit road trip i Slovenien

Dag 9: Koroška-regionen

Koroška-regionen består primært af bjerge og små landsbyer. Du kan komme til toppen af bjerge som Peca, Uršlja Gora, Raduha og Pohorje-bjerget, hvorfra du kan få de smukkeste udsigter og nyde livet i absolut stilhed!

Sørg for at opleve verdenen under jordens overflade i Peca, hvor du finder en gammel mine, der tilbyder adventure og oplevelser ud over det sædvanlige. Udforsk de mystiske tunneller og lyt til fortællinger fra de gamle minearbejdere fra området.

Hvis du elsker mountainbiking, så er Koroška-regionen et oplagt sted. Her kan du cykle langs skovtrails eller køre off the beaten track langs de ekstreme men smukke bjerglandskaber.

Den smukke Logarska Valley

Dag 10: Savinjska-regionen

Så er det tid til at opleve en af de smukkeste ski-områder i Slovenien, og det er ligeledes sidste strækning på dit road trip.Besøg Kozjansko i Savinjska-regionen, hvor uspoleret natur, thermiske bade og små landsbyer med en lang traditionsrig historie venter på at blive udforsket. Floden Savinja ligger smukt op ad byen Celje, og har gjort det i umenneskelige tider. Byen blev oprindeligt stiftet som Celaia, der var det administrative centrum i den romerske provins. Besøg Castle Celje for at lære mere om byens historie. Et par andre steder, der er oplagt at besøge, er Mozirje og Mozirski Gaj. Sidstnævnte er en spændende botanisk. Derudover bør du opsøge Logarska-dalen, der er en af de smukkeste glestjer-dale i Europa. Her kan du se Kamni...

slut dit road trip i Slovenien og fortsæt på egen hånd eller rejs med toget hjem igen

Tag toget hjem eller fortsæt rejsen

Vores foreslåede road trip i Slovenien er slut for denne gang, men hvem siger, det behøver at stoppe her? Aflever din autocamper og sæt kurs mod Ljubljana. Hvis du ikke tjekkede byen ud inden dit road trip, bør du absolut gøre det, inden du tager hjem igen.

Efter Ljubljana kan du rejse hjem igen med dit Interrail-pass. Det er selvfølgelig blot et forslag, og hvis du ikke er klar til at tage hjem endnu, kan du være kreativ og laver din egen opfølgning på dette episke road trip!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

14 dage (10 dage på road trip)

Antal kilometer

900 km

Antal lande

1

Transport

Autocamper & tog

Pris fra*

7.310 DKK

Skriv til os
Slovenien ligger mellem Alperne og Balkan-regionen. Det er Centraleuropa samtidig med, at det er Balkan. I den vestlige del af landet er især adrenalinsøgende rejsende begyndt at få øjnene op for landet. I den østlige del af landet er der længere mellem de rejsende, hvilket ikke nødvendigvis er skidt. Og den bedste måde at udforske landet er i en autocamper, tro os!

Rejseforslag

Hjem 🚄 Gorenjska-regionen 🚐 Goriška-regionen 🚐 Obalno-kraška-regionen 🚐 Primorsko-Notranjska-regionen 🚐 Dolenjska-regionen 🚐 Štajerska-regionen 🚐 Pomurska-regionen🚐 Koroška-regionen 🚐 Savinjska-regionen 🚄 Hjem

Husk på at dette road trip blot er et forslag og til inspiration. Hvis du gerne vil besøge andre destinationer eller køre igennem andre områder, kan du altid ændre rejseruten. 

 

Hvad er inkluderet?
 • Leje af autocamper: 10 dage (afhent camperen i Trzic - ca. 20 km fra Bled)
 • Interrailbillet: 5 rejsedage på 1 måned
 • Personlige rejsekonsulent: Du får din egen rejsekonsulent, der hjælper med at planlægge din rejse! 
 • Bookinggebyr
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Lommepenge
 • Måltider
 • Dagsture i løbet af dit road trip

Læn dig tilbage og nyd et af de smukke lande i Europa på dette road trip. En vej, der snoer sig igennem de grønne bjerge, højt beliggende over en smeltevands-sø. De snoede veje ser aldrig ud til at stoppe! Højt over vejen hænger en paraglider, der nyder udsigten over de spektakulære landskaber. I de dybe kløfter ser du en gruppe eventyrer, der rapeller ned af et brusende vandfald.


Slovenien er en drøm for udforskende typer og road trip-elskere. Blot 1,5 time fra de smukke bjerge finder du Adriaterhavet i i den lille charmerende kystby, Piran. 1 times kørsel derfra, og du befinder dig i de dybe undergrunds-grottesystemer i Postojna. Hvis du kører 1,5 time, kan du rafte ned af den krystalklare Soca-flod. Rejs langsomt, tag et stop i den næste landsby. Kør ned af den grusbelagte sti, som du ikke ved hvor ender. Campér ved en flod, og tag en dukkert. 


Et road trip i Slovenien er for alle naturelskere, som elsker af få gåsehud af de vanvittige bjerglandskaber, der elsker at sove under stjernehimmelen og elsker at opleve den upolerede Balkan-stemning.


Højdepunkter på dit road trip i Slovenien • Sejl rundt på fantastiske Lake Bled og udforsk søens lille ø

 • Glæd dig til den traditionelle lokale kage, Kremšnita

 • Triglav National Park og de smukke vandfald og grotter. Sørg for at besøge Tolmin Gorge! 

 • Svømning ved Mala Korita, en lille kløft på Soča-floden, og rafting på floden

 • Vinsmagning i Goriška-regionen og Pomurska-regionen

 • Kast dig ud i vandsportsaktiviteter som dykning, sejlads, roning, kitesurfing, SUP eller fiskeri


Lyder et road trip i Slovenien som noget for dig?


Ja? På knappen nedenfor kan du booke et gratis møde, og så hjælper vi dig med at planlægge dit livs road trip i Slovenien. Klik på knappen, udfyld formularen og voíla - vi vender tilbage så hurtigt som muligt med nogle fede rejseforslag!


Book møde om road trip i Slovenien

Tilbage til toppen

Brug for mere inspiration?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Få overblik over dit road trip

Her får du et overblik over road trip ruten, og du kan klikke videre i galleriet for at læse mere om hver enkelt stop. Husk at dette road trip blot er et forslag, og kan skræddersyes til lige nøjagtig dit behov. Du kan få hjælp af vores rejsekonsulenter, eller planlægge din helt egen rute fra bunden ved at designe din egen rejse. Den mulighed finder du længere nede på denne side.

Hvordan road tripper man på KILROY-måden? Vi opfordrer selvfølgelig altid vores rejsende til at være nysgerrige. At være åbne og omfavne det uforudsete. Stop hvor du kan, kør væk fra hovedvejen, og sæt dig ikke bare i en camper. Kør ikke bare for at køre. Mød nye mennesker. Gør tingene på nye måder. Tag på opdagelse og vær åben for ændringer undervejs - det er ofte her magien opstår!

Tag toget til Ljubljana i Slovenien

Find din plads på toget, start spillelisten i hovedtelefonerne og læn dig tilbage mens det smukke landskab glider forbi alt imens du kører gennem Europa. Sug alle indtryk til dig, lige fra de smukke skove, grove bjerglandskaber og de charmerende små byer, der er fuldstændig gemt væk fra omverden. Interrail er perfekte måde at kickstarte dit eventyr, hvor det at rejse langsom er omdrejningspunktet. Fedt? Det synes vi også!

Vi har valgt et Interrailpass der er gyldig i 5 rejsedage i løbet af 1 måned, men hvis du vil booste din rejse med endnu mere Interrail, så kan du bare vælge en anden type billet. Denne rejse handler om frihed til at gøre, som man har lyst til!

Dag 1-3: Gorenjska-regionen

De helt vanvittige bjerglandskaber er med til at gøre Gorenjska-regionen en af de mest besøgte områder i Slovenien. Her får du smukke bjergpas inklusiv Kravanke, Kamnik-Sanvinj Alperne og de Julianske alper samt landets eneste nationalpark, Triglav National Park. Du må ikke gå glip af det flotte vandfald, Kozjak og Peričnik. Lake Bohinj og Lake Bled, med den legendariske lille ø i midten af søen, er også to steder, du absolut bør besøge.

Denne del af dit road trip er et højdepunkt, hvis du er til smuk natur og udendørs sportsaktiviteter. Her kan du trekke, klatre, cykle, svømme, stå på ski for blot at nævne et par fede aktiviteter. Hvis du er til kultur, skal du besøge Škofja Lokas middelalderlandsby, Kranj i hjertet af Gorenjska og så selvfølgelig Radovljicas gamle bycentrum.

Dag 4: Goriška-regionen

I Goriška vil du opleve smukke naturvidundere og chokerende minder fra de brutale kampe under 1. verdenskrig. Når du er her, bør du køre en tur til Soča Valley, der er et must-see! Her kan du sejle kajak eller kano, du kan rafte eller prøve kræfter med canyoning, eller hvis du er rigtig frisk, kan du opleve dalen fra oven enten i en faldskærm eller ved at paraglide.

Er du til god vin? Goriška Brda er vindistriktet, der producerer nogle af Sloveniens fineste vine. I den østlige Vipava Valley, er der masser af vinmarker omringet af bakker. Udover vinen, er det italienskinspirerede køkken en af områdets helt store attraktioner. Selvom meget af maden smager af Italien, skal du prøve den lokale slovenske dumpling, Zlikrofi.

Dag 5: Obalno-Kraška-regionen

Sloveniens kyststrækning er lille, men byder på mange forskellige oplevelser. Der er især to ting i regionen, du bør se: Den 80 meter høje Strunjan-klippe og Sečovlje saltsyderi. Derudover er gamle charmerende landsbyer som Piran, Izola og Koper et besøg værd. Portorož, derimod, har masser af moderne hoteller, en fancy marina, thermiske bade og et væld af forskellige kulturbegivenheder.

Bag den slovenske kyst, finder du Karst-regionen, hvor de de grønne bakker og de smukke enge fylder landskabet. Karst-regionen er hjemsted for Škocjan-grotten, et UNESCO fredsbevaret sted.

Hvis du elsker fisk, så bliver du positivt overrasket, når du kører rundt i denne region. Maden, og især seafood, er fantastisk, og er et spektakulært mix fra de forskellige kulturer, der har haft indflydelse gennem tiden.

Dag 6: Primorsko-Notranjska-region

I Primorsko-Notranjska-regionen ligger en af Sloveniens mest populære naturattraktioner, Postojna-grotten, som former landets længste undergrundssystem ved hjælp af vand fra floden Pivka. Hvis du ikke kan få nok af grotter, skal du fortsætte til Notranjska Regional Park, hvor du finder omkring 450 undergrundsgrotter. I Križna-grotten kan du endda sejle kajak.

I denne region kan du også køre til den smukke og mystiske Lake Cerknica, der også er kendt som "den forsvindende sø". Når det regner meget, bliver søen fyldt op, og når det er tørketid, forsvinder vandet ned i undergrundens limstensformationer.

Dag 7: Dolenjska-regionen

Vinmarker og små kirker på bakketoppene, slotte, klostre og skovområder i massevis giver Dolenjska-regionen en helt særlig charme. Regionen har masser af smukke seværdigheder og interessante stop på vejen.

Følg floden Krka fra dens oprindelsessted i Krka-grotten og hele vejen til Žužemberk, der er hjemsted for et af Sloveniens smukkest beliggende slotte, Otočec castle. Sørg for også at stoppe ved Dolenjske Toplice eller Šmarješke Toplice. En velfortjent pause på en lang køretur.

Hvis du gerne vil have blodet til at flyde, skal du besøge Gorjanci Hills. Her er du garanteret adventure, hvis du elsker outdoor. Tjek Sloveniens varmeste flod, Kolpa, ud, og svøm eller fisk i de lækreste omgivelser.

Dag 8: Štajerska-regionen & Pomurska-regionen

I hjertet af Štajerska ligger Sloveniens andenstørste by, Maribor. Denne ungdommelige og aktive by har verdens ældste vinstok. Štajerska er en vin-region, så du er nødt til at køre langs de smukke vinmarker.

Vest for Maribor, med udsigt over vinmarkerne, er Maribosko Pohorje, en centrum for sportsaktiviteter. Endnu en attraktion i området er byen Ptuj, der er Sloveniens ældste by.

Fra Štajerska fortsætter du til Pormuska-regionen. Igen kører du gennem de smukke vinmarker, forbi flydende møller og charmerende små landsbyer. Hvis du vælger at stoppe, er der rig mulighed for at cykle eller trekke langs de smukke trails i bjergene. Kast dig ud i et glas lokal vin eller lokale lækre specialiteter. Du vil ikke fortryde det.

Dag 9: Koroška-regionen

Koroška-regionen består primært af bjerge og små landsbyer. Du kan komme til toppen af bjerge som Peca, Uršlja Gora, Raduha og Pohorje-bjerget, hvorfra du kan få de smukkeste udsigter og nyde livet i absolut stilhed!

Sørg for at opleve verdenen under jordens overflade i Peca, hvor du finder en gammel mine, der tilbyder adventure og oplevelser ud over det sædvanlige. Udforsk de mystiske tunneller og lyt til fortællinger fra de gamle minearbejdere fra området.

Hvis du elsker mountainbiking, så er Koroška-regionen et oplagt sted. Her kan du cykle langs skovtrails eller køre off the beaten track langs de ekstreme men smukke bjerglandskaber.

Dag 10: Savinjska-regionen

Så er det tid til at opleve en af de smukkeste ski-områder i Slovenien, og det er ligeledes sidste strækning på dit road trip.Besøg Kozjansko i Savinjska-regionen, hvor uspoleret natur, thermiske bade og små landsbyer med en lang traditionsrig historie venter på at blive udforsket.

Floden Savinja ligger smukt op ad byen Celje, og har gjort det i umenneskelige tider. Byen blev oprindeligt stiftet som Celaia, der var det administrative centrum i den romerske provins. Besøg Castle Celje for at lære mere om byens historie.

Et par andre steder, der er oplagt at besøge, er Mozirje og Mozirski Gaj. Sidstnævnte er en spændende botanisk. Derudover bør du opsøge Logarska-dalen, der er en af de smukkeste glestjer-dale i Europa. Her kan du se Kamnik-Savinj-alperne, Rinka-vandfaldet og mange andre smukke natur- og kulturseværdigheder.

Tag toget hjem eller fortsæt rejsen

Vores foreslåede road trip i Slovenien er slut for denne gang, men hvem siger, det behøver at stoppe her? Aflever din autocamper og sæt kurs mod Ljubljana. Hvis du ikke tjekkede byen ud inden dit road trip, bør du absolut gøre det, inden du tager hjem igen.

Efter Ljubljana kan du rejse hjem igen med dit Interrail-pass. Det er selvfølgelig blot et forslag, og hvis du ikke er klar til at tage hjem endnu, kan du være kreativ og laver din egen opfølgning på dette episke road trip!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.