{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i New Zealand

Road trip i New Zealand | Lej en bil eller camper og tag på road trip i New Zealand

Tag på et uforglemmeligt road trip i magiske New Zealand

Et road trip fra nord til syd i New Zealand inkluderer nogle helt unikke bjergkæder, gletsjere og tusindvis af muligheder for aktiv-ture og adrenalinpumpende oplevelser. Hvis du samtidig er fan af Ringenes Herre, kan du forvente at få en daglig dosis af Mordor-landskaberne i løbet af dit road trip i New Zealand.

Ved du allerede, at du gerne vil på road trip i New Zealand, så book et møde og få hjælp til planlægningen.

Book et gratis møde om road trip

Du vil gerne opleve noget smukt, og du vil gerne opleve det på egen hånd - det er sandsynligvis derfor du er havnet på denne side, og lad os sige det, som det er: Du finder ikke et smukkere sted i verden at tage på road trip end i New Zealand.

Når du kører igennem de smukke landskaber, som det aflange land i Oceanien er fuldkommen spækket med, vil du få følelsen af at have gennemført livet. Men hvordan skal du gribe det an? Lad os give dig en guide til, hvad du bør overveje samt hvilke ruter, du bør overveje. Vi har været der, og står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp til at sammensætte rejsen - du skal bare skrive til os.

Lej en campervan og spar pengene på overnatning

Vi anbefaler, at du lejer en campervan, og tager på et eventyr, hvor du ikke behøver tænke på overnatning undervejs. Der findes flere forskellige typer campervans, og du kan få modeller der er egnede til både to og fire personer. Bemærk dog, at hvis du vælger at leje enten bil eller campervan, og afleverer køretøjet et andet sted, end hvor du lejede den, tilfalder der et one-way-gebyr. Du kan se alle vores ruteforslag til road trip i New Zealand på denne side.

3 gode tips til dit road trip i New Zealand

Vi har selvfølgelig flere tips end 3, det er klart, men her får du alligevel et par stykker, som du kan have i baghovedet, når du planlægger ruten, og hvordan du tænker den skal forløbe.

1. Stop ofte - også oftere end du umiddelbart planlægger
Én ting vi kan anbefale dig, er, at du stoppere oftere end du planlægger. New Zealand har SÅ mange skjulte perler og seværdige spots, at det sidste du skal gøre, er at planlægge en rute og tidsplan, der skal følges stramt. New Zealand lægger bare op til, at man tager det stille og roligt.

2. Parkér autocamperen og fortsæt til fods
Du befinder dig i et af de mest magiske lande, verden byder på, og det giver ingen mening at opleve det hele inde bag vinduerne i din autocamper. Du skal medbringe nogle solide trekkingsko, og stoppe ved nogle af de fantastiske sights som f.eks. Milford Sound, Rotorua og Franz Josef-gletsjerne.

3. Medbring dit åbne sind
Uanset hvor du bevæger dig rundt i New Zealand, vil du møde backpackere fra resten af verden, som alle har den samme mission som dig: At opleve det bedste af New Zealand. Vær åben, deltag i de sociale aktiviteter, du har mulighed for og ha' ja-hatten på. Så kommer du langt. Ikke blot i New Zealand, men uanset hvor du backpacker i verden.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.