{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i Sydafrika

Road trip i Sydafrika | KILROY

Tag på et road trip i Sydafrika

Et road trip i Sydafrika er ikke det samme som et road trip andre steder. Selvom landet tiltrækker mange rejsende, er det de færreste, der vælger at rejse rundt på egen hånd på et road trip. Derfor vil du få mange virkelig autentiske oplevelser, så snart du bevæger dig ud af de store byer. 

Ved du allerede, at du gerne vil på road trip i Sydafrika, så book et møde og få hjælp til planlægningen.

Book gratis møde om road trip!

Hvad kan du se på dit road trip i Sydafrika?

I Sydafrika får du vanvittige naturoplevelser og et unikt dyreliv, som ikke kan sammenlignes med ret mange andre steder i verden. Du får små skjulte perler, kan rejse langs den fantastiske Garden Route, ligesom du får mulighed for at se nogle af de spændende steder inde i landet, heriblandt Drakensberg, Krüger Nationalpark og storbyen Johannesburg. Derudover er Sydafrika et oplagt udgangspunkt, hvis du også ønsker at køre et smut ind i Namibia.

10 gode råd til dit road trip i Sydafrika

1) Du skal altid have et gyldigt kørekort på dig samt nødvendige dokumenter på engelsk.

2) Tjek altid rutens forhold inden du kører af sted. Infrastrukturen er generelt god på motorvejene, men ikke altid på landevejene. Og husk, at man kører i venstre side af vejen i Sydafrika.

3) Nogle veje kræver betaling, så du bør altid have lidt ekstra kontanter på dig.

4) Du må ikke bare parkere din campervan og overnatte hvor som helst - tjek denne guide over campsites ud, inden du tager af sted på dit road trip.

5) Det er altid godt at være opmærksom i trafikken i Sydafrika. Hold øje med fodgængere, cyklister og vilde dyr, når du kommer lidt ud for byen.

6) Apropos vilde dyr, så må du ALDRIG fodre dem. Det er både farligt, og kan være dyrt (det kan koste dig en stor bøde).

7) Du må kun køre i dagslys.

8) Det er altid en god idé at køre med dørene låst og vinduerne rullet op - især i storbyerne og når du holder ved trafiklys.

9) Du bør ikke have dine tasker liggende frit fremme i bilen. Læg dem ind under sædet eller smid dem i bagagerummet.

10) Generelt skal du bare være opmærksom og tage dine forholdsregler, ligesom alle andre steder i verden.

Har du brug for endnu flere tips, så kan du skrive til os, eller booke et gratis rejsemøde, og få hjælp til planlægningen af dit road trip i Sydafrika.

Jeg vil vide mere om road trip i Sydafrika

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.