{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Road trips i USA

Tag på road trip i USA | Lej en bil i USA

Tag på et road trip i USA og oplev den ultimative frihed

USA er den perfekte destination for et legendarisk road trip! Lej en bil eller en campervan, og tag af sted på et uforglemmeligt eventyr i lige præcis det tempo, der passer dig.

Ved du allerede, at du gerne vil på road trip i USA, så lad os hjælpe dig med planlægningen.

Jeg vil vide mere om road trips i USA

Friheden på et road trip i USA

Når du lejer en bil eller campervan, og rejser af sted på egen hånd kan du nyde friheden til at stoppe præcis hvor du vil, og hvornår du vil! Hvad med at opleve USA's sydstater, Route 66, det solfyldte Californien, pulserende New York eller nogle af USA's fantastiske nationalparker?

Afstandene i USA er enorme, og oplevelserne står i kø. Du kan opleve majestætiske Grand Canyon, tage på jazz-festival i New Orleans, besøge en ranch i Texas eller gamble i Las Vegas. USA har virkelig alt - og på et road trip får du en unik mulighed for at se de mange skæve dele af landet - i lige præcis det tempo, der passer dig.

Hvilke oplevelser drømmer du om på dit road trip?

USA er som sagt et stort land, og det er utrolig varieret i dets udtryk, afhængig af hvor du kommer hen. Der er f.eks. en helt speciel vibe i Californien, hvor surf- og skatemiljøet er synligt i gadebilledet i de små kystbyer langs Stillehavskysten, i San Diego og så selvfølgelig langs bl.a. Long Beach, Venice Beach og Santa Monica Beach i Los Angeles. Besøger du New York, vil du opleve, at denne storby er meget anderledes end en by som Los Angeles eksempelvis. Sydstaterne er forskellige fra hinanden med jazzkultur i New Orleans, partyvibe i Miami og ægte cowboyfeel i Texas.

Vi anbefaler at du enten researcher de forskellige stater og byer, eller tager fat i os, hvis du er tvivl om, hvor dit road trip i USA skal lægge vejen forbi. 

Godt at overveje inden du beslutter dig for ruten

Der er mange gode grunde til at få styr på det praktiske i forbindelse med dit road trip i USA, inden du tager af sted. Du kan spare mange tusinde kroner på at være velforberedt, og det betyder ikke, at der ikke er plads til at være spontan undervejs på dit eventyr. Præcis som det skal være på et road trip. 

Dels kan du spare mange penge på at booke din lejebil eller autocamper i god tid. Mange overser lidt dette, og vælger måske at booke i sidste øjeblik eller når først de er ankommet til USA, men hvis du gerne vil have flere penge til alt mulig andet, så lad være! Du kan også spare mange penge på at undersøge, hvor du kan parkere bilen når du skal overnatte. Nogle steder i USA koster det op mod 50-60$ per dag at parkere, mens du ved lidt research kan holde gratis 3-400 meter længere væk. 

Og så er der selvfølgelig overnatning. Rejser du især i højsæsonen kan der være mange penge at spare ved at booke i forvejen, og ikke når du kommer på dagen. Hvis du vil besøge nogle af de mest populære nationalparker, er det også en god idé at være ude i god tid - simpelthen fordi de bliver booket fuldt ud. Yosemite er et godt eksempel herpå.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får det maksimale ud af dit budget, så lad os hjælpe dig med at planlægge dit road trip i USA på forhånd. Det behøver som sagt ikke være hele dit road trip der bliver planlagt i forvejen, men desto mere du planlægger, desto billigere kan du komme af sted.

Forslag til road trip-ruter i USA

Hvad bør du se og opleve på dit road trip i USA? Der er masser af spændende road trip ruter at vælge imellem, og det er kun fantasien som sætter grænsen. Der er alligevel nogle højdepunkter, vi vil anbefale, at du overvejer. På siden hér kan du finde inspiration til dit road trip i USA. Du vil både finde klassiske ruter som road trip langs Highway 1 eller Route 66, og så vil du finde lidt mere opfindsomme ruter, vi selv har sammensat.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.