Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Road trip på tværs af det nordlige USA


yellowstone-national-park-old-faitful-geyser-sunset-cover
NORTHERN CROSS COUNTRY (2000 1071)

Ruteforslag På tværs af det nordlige USA

Hjem - Chicago - Chamberlain, SD - Mount Rushmore - Devils Tower - Yellowstone NP - Salt Lake City - Moab & Arches NP - Monument Valley - Grand Canyon - Las Vegas - Los Angeles - Hjem

Det bedste tidspunkt at køre dette road trip på er mellem April og Oktober.

Husk, at dette kun er et ruteforslag til dit drømme road trip. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips. Åh, og en sidste ting. Når du er på roadtrip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til det!

chicago-italian-restaurant-sign-from-street

Chicago Illinois

Du starter dit episke road trip gennem det nordlige USA i Chicago. Når du besøger Chicago må du endelig ikke gå glip af en basketball kamp med Chicago Bulls. Husk også at besøge en af ​​byens mange retro bluesbarer, shoppe på The Magnificent Mile, gå nede ved Navy Pier og nyd udsigten fra The Signature Room on the 95th inden du pakker lejebilen og begiver dig afsted til næste stop på ruten.

Pro tip: Sørg for at krydse Mississippifloden på grænsen mellem Illinois og Iowa til "The Real West".

Usa South Dakota Chamberlain Statue Dignity Sioux

Chamberlain South Dakota

Chamberlain i South Dakota er et fantastisk sted at opleve de indfødte amerikaneres land. Et stykke uden for byen ligger statuen "Dignity", som er et af mange symboler på den store Sioux-stamme. Brug mindst en dag eller 2 her, og sørg for at besøge indianer reservater med uberørte områder af prærier.

south-dakota-mount-rushmore-cover

Mount Rushmore South Dakota

Fra Chamberlain fortsætter du gennem South Dakotas fantastiske landskab. Her kommer du til sidst til Black Hills og Mount Rushmore National Memorial, den ikoniske skulptur hugget ind i Mount Rushmores granitflade. Men før du kommer hertil, bør du sørge for at besøge Badlands National Park og dens storslåede landskaber. Du finder det omkring 2 timer før du når til Black Hills med Mount Rushmore.

wyoming-devils-tower-cover

Devils Tower Wyoming

Fra Black Hills og Mount Rushmore fortsætter du vest på. Men du kan ikke køre igennem Wyoming uden at lægge et besøg forbi Devils Tower. Dette er et (andet) episk monument. Faktisk var Devils Tower det første Amerikanske nationale monoment, som blev etableret tilbage i 1906. Devils Tower ligger i Crook County Wyoming, og er på vejen til Yellowstone National Park, som er næste stop på ruten.

yellowstone-national-park-bison-herd-cover

Yellowstone National Park Wyoming

Vi anbefaler, at du køre ind i Yellowstone National Park via "Beartooth Highway", som er en af de mest naturskønne ruter i USA. Rejs lidt nordpå fra Wyoming ind i Montana og fortsæt ned ad US Highway 212 fra Red Lodge i det sydlige Montana, så ender du inde i Yellowstone National Park. Brug nogle dage i denne episke nationalpark, så garanterer vi, at du får nogle naturoplevelser, der er "out-of-this-world".

Usa Salt Lake City Surrounding Mountains

Salt Lake City Utah

Næste stop er Salt Lake City, som er berømt for dens saltsø. Tjek selve byen ud, og gør plads til mindst én overnatning på Antelope Island, som både byder på en smuk udsigt og fantastisk camping ved Salt Lake.

delicate-arch-arches-np-utah-usa-cover

Moab & Arches National Park Utah

Moab er en lillebitte by i Utah. Det er ikke her du kommer til at bruge alt din tid, men derimod det omkringliggende område! Tjek Arches National Park ud. Her er der virkelig gode muligheder for at tage ud at trekke eller mountainbike. Det er en super cool og alsidig nationalpark ikke langt fra Moab, som helt sikekrt er et besøg værd.

arizona-usa-monument-valley-cover

Monument Valley Arizona

Fra den ene fantastiske naturoplevelse til den anden! Nu fortsætter ruten til Monument Valley i Arizona. Dette sted er tørt, sandet, men et indlæg eller 2 på Instagram værd! Fra Monument Valley fortsætter du mod Grand Canyon. Vi anbefaler, at du kører ind i Grand Canyon National Park fra Flagstaff. Der er mindre trafik, og ruten er smuk

Grand Canyon overview, Arizona | KILROY

Grand Canyon Arizona

Du kender det højst sandsynligt allerede. Men Grand Canyon bør stadig være på din must-see-liste på dit road trip. Det er helt spektakulært og er kendt som et af de mest ikoniske naturlige vidundere, som Moder Jord har givet os. Fra Grand Canyon tager du mod Sin City, Las Vegas. På bør du virkelig overveje at gøre et kort stop i Zion National Park. Det er en mere bevokset kløft og en utrolig smuk natur at være vidne til.

california-las-vegas-cover

Las Vegas Nevada

Inden du afslutter dit road trip i LA, anbefaler vi, at du gør et stop i Las Vegas. Du bør sigte efter at nå frem, når det allerede er blevet mørkt udenfor, så du kommer til at opleve hele neonlysets skue, mens du kører ned ad I-15.

Efter at have udforsket selve byen, kan du også køre ud for at se Hoover Dam omkring 40 minutter fra Las Vegas. Dette sted er en storslået kombination af natur, historie og fysik!

los-angeles-streetview-sunset-cover

Los Angeles California

Afslut dit road trip med at spotte celebrities i Hollywood, et besøg i Universal Studios & Six Flags Magic Mountain og noget velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Vi har inkluderet 3 nætter på vores foretrukne hostel på Venice Beach, hvor du kan opleve den rigtige Califonia Vibe. Ikke en dårlig måde at afslutte dit episke amerikanske eventyr på!

Se hele rejseforslaget her

Anbefalet varighed

6 uger

Starter i

Chicago

Slutter i

Los Angeles

Bedste tid at tage afsted?

April til Oktober

Pris fra*

19.325 DKK

Skriv til os
Denne road trip rejseplan er en fantastisk blanding af storbyoplevelser og nogle af USA's største naturlige vidundere. Sæt omkring 6 uger af til at opleve dette road trip ordentligt! Indrømmet – der er langt, men du er i gang med et fedt eventyr.

Start dit road trip i The Windy City, Chicago, og fortsæt mod vest hele vejen gennem den nordlige del af landet. Dette road trip er for dig, der elsker at blive ét med noget af det bedste, som Moder Natur har bragt os. Du kan se frem til Yellowstone National Park, Grand Canyon, Monument Valley og mange andre smukke steder i den nordlige del af USA.

Kombiner de naturlige vidundere i denne del af landet med et par af de større byer som Chicago, Las Vegas og Los Angeles, og du har den perfekte kombination, hvis du spørger os!

Vi har inkluderet en bil i dette road trip, men du kan ændre den til en autocamper, hvis du vil, valget er dit! Det er også godt at nævne, at når du lejer en bil i udlandet, så sørg for at have din rejseforsikring i orden. Har du ikke en endnu? Bare rolig - det kan vi hjælpe dig med.

Road trip the KILROY Way!

Hvad er roadtrippin’ the KILROY Way? Vi opfordrer altid vores rejsende til at være nysgerrige. Til at åbne op og omfavne det uventede. Stop hvor du kan, gå ned ad den smalle sidegade og lad være med at sidde fast i autocamperen. Kør ikke kun for at køre bil. Mød nye mennesker. Find nye måder at gøre tingene på. Udforsk USA og vær åben over for ændringer - det er her magien opstår.

*Prisen er en fra-pris pr. person og baseret på 2 personer over 25, der rejser sammen. Tag fat i os, hvis du er lidt yngre end det - det er ikke et problem!

Hvad er inkluderet?
 • Fly til Chicago
 • 3 nætter i Chicago
 • Billeje i 5 uger (Hertz FCAR model) 
 • 3 nætter i Los Angeles
 • Fly hjem fra Los Angeles
 • Alle bookinggebyrer
 • Din egen rejsespecialist
Hvad er ikke inkluderet?
 • Rejseforsikring (men det kan vi hjælpe dig med!)
 • Vaccinationer
 • Måltider
 • Valgfrie aktiviteter /tilføjelser
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ruteforslag På tværs af det nordlige USA

Hjem - Chicago - Chamberlain, SD - Mount Rushmore - Devils Tower - Yellowstone NP - Salt Lake City - Moab & Arches NP - Monument Valley - Grand Canyon - Las Vegas - Los Angeles - Hjem

Det bedste tidspunkt at køre dette road trip på er mellem April og Oktober.

Husk, at dette kun er et ruteforslag til dit drømme road trip. Hvis du ønsker at modtage personlig hjælp til at designe dit road trip, kan du kontakte vores eventyrlystne rejseeksperter. De elsker at designe drømmerejser, og de giver dig gode insider rejsetips. Åh, og en sidste ting. Når du er på roadtrip, vil du virkelig ikke rejse uden en god rejseforsikring. Sig til, hvis du har brug for hjælp til det!

Chicago Illinois

Du starter dit episke road trip gennem det nordlige USA i Chicago. Når du besøger Chicago må du endelig ikke gå glip af en basketball kamp med Chicago Bulls. Husk også at besøge en af ​​byens mange retro bluesbarer, shoppe på The Magnificent Mile, gå nede ved Navy Pier og nyd udsigten fra The Signature Room on the 95th inden du pakker lejebilen og begiver dig afsted til næste stop på ruten.

Pro tip: Sørg for at krydse Mississippifloden på grænsen mellem Illinois og Iowa til "The Real West".

Chamberlain South Dakota

Chamberlain i South Dakota er et fantastisk sted at opleve de indfødte amerikaneres land. Et stykke uden for byen ligger statuen "Dignity", som er et af mange symboler på den store Sioux-stamme. Brug mindst en dag eller 2 her, og sørg for at besøge indianer reservater med uberørte områder af prærier.

Mount Rushmore South Dakota

Fra Chamberlain fortsætter du gennem South Dakotas fantastiske landskab. Her kommer du til sidst til Black Hills og Mount Rushmore National Memorial, den ikoniske skulptur hugget ind i Mount Rushmores granitflade. Men før du kommer hertil, bør du sørge for at besøge Badlands National Park og dens storslåede landskaber. Du finder det omkring 2 timer før du når til Black Hills med Mount Rushmore.

Devils Tower Wyoming

Fra Black Hills og Mount Rushmore fortsætter du vest på. Men du kan ikke køre igennem Wyoming uden at lægge et besøg forbi Devils Tower. Dette er et (andet) episk monument. Faktisk var Devils Tower det første Amerikanske nationale monoment, som blev etableret tilbage i 1906. Devils Tower ligger i Crook County Wyoming, og er på vejen til Yellowstone National Park, som er næste stop på ruten.

Yellowstone National Park Wyoming

Vi anbefaler, at du køre ind i Yellowstone National Park via "Beartooth Highway", som er en af de mest naturskønne ruter i USA. Rejs lidt nordpå fra Wyoming ind i Montana og fortsæt ned ad US Highway 212 fra Red Lodge i det sydlige Montana, så ender du inde i Yellowstone National Park. Brug nogle dage i denne episke nationalpark, så garanterer vi, at du får nogle naturoplevelser, der er "out-of-this-world".

Salt Lake City Utah

Næste stop er Salt Lake City, som er berømt for dens saltsø. Tjek selve byen ud, og gør plads til mindst én overnatning på Antelope Island, som både byder på en smuk udsigt og fantastisk camping ved Salt Lake.

Moab & Arches National Park Utah

Moab er en lillebitte by i Utah. Det er ikke her du kommer til at bruge alt din tid, men derimod det omkringliggende område! Tjek Arches National Park ud. Her er der virkelig gode muligheder for at tage ud at trekke eller mountainbike. Det er en super cool og alsidig nationalpark ikke langt fra Moab, som helt sikekrt er et besøg værd.

Monument Valley Arizona

Fra den ene fantastiske naturoplevelse til den anden! Nu fortsætter ruten til Monument Valley i Arizona. Dette sted er tørt, sandet, men et indlæg eller 2 på Instagram værd! Fra Monument Valley fortsætter du mod Grand Canyon. Vi anbefaler, at du kører ind i Grand Canyon National Park fra Flagstaff. Der er mindre trafik, og ruten er smuk

Grand Canyon Arizona

Du kender det højst sandsynligt allerede. Men Grand Canyon bør stadig være på din must-see-liste på dit road trip. Det er helt spektakulært og er kendt som et af de mest ikoniske naturlige vidundere, som Moder Jord har givet os. Fra Grand Canyon tager du mod Sin City, Las Vegas. På bør du virkelig overveje at gøre et kort stop i Zion National Park. Det er en mere bevokset kløft og en utrolig smuk natur at være vidne til.

Las Vegas Nevada

Inden du afslutter dit road trip i LA, anbefaler vi, at du gør et stop i Las Vegas. Du bør sigte efter at nå frem, når det allerede er blevet mørkt udenfor, så du kommer til at opleve hele neonlysets skue, mens du kører ned ad I-15.

Efter at have udforsket selve byen, kan du også køre ud for at se Hoover Dam omkring 40 minutter fra Las Vegas. Dette sted er en storslået kombination af natur, historie og fysik!

Los Angeles California

Afslut dit road trip med at spotte celebrities i Hollywood, et besøg i Universal Studios & Six Flags Magic Mountain og noget velfortjent afslapning på stranden i Santa Monica. Vi har inkluderet 3 nætter på vores foretrukne hostel på Venice Beach, hvor du kan opleve den rigtige Califonia Vibe. Ikke en dårlig måde at afslutte dit episke amerikanske eventyr på!

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.