{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Tripmates

Grupperejser med andre unge | KILROY

Tag på den vildeste grupperejse med andre unge backpackere

Drømmer du om at rejse ud i verden, men mangler nogen at rejse med? Grupperejser med andre unge er til dig, som både vil have friheden ved backpackerlivet, men samtidig gerne vil have nogen at rejse og dele de mange magiske oplevelser med. Er du mellem 18 og 26 år, så er det her måske noget for dig...

Ved bestilling betales kun et depositum på 1.000 kroner for at sikre en plads. Den endelige betaling for hele rejsen forfalder først 60 dage før afrejse.

 

Hør mere om mulighederne for grupperejser

Hvad er egentlig en grupperejse med andre unge?

  • Disse grupperejser er skræddersyede rejser til dig mellem 18 og 26 år, der drømmer om at rejse sammen med ligesindede unge fra Island, Norge, Sverige og Danmark. 
  • De forskellige grupperejser har varieret rejselængde, men er som regel mellem 2 uger og 3 måneder.
  • Hver grupperejse har 12 pladser.
  • De fleste aktiviteter er inkluderet på forhånd, sådan at I får masser af tid til at lære hinanden at kende. Der er dog også lagt op til masser af dage uden fast program. 
  • De fleste grupper vælger at holde sammen hele rejsen, men der vil være en vis fleksibilitet til at evt. gøre ting på egen hånd, hvis man ønsker dette. 
  • Konceptet egner sig perfekt til dig, der både vil have friheden ved backpackerlivet, men samtidig gerne vil have nogle at dele oplevelserne med.

Hvorfor skal du tage af sted på en grupperejse for unge?

Vi har fået masser af positiv feedback fra vores tidligere rejsende, men noget af det mest gennemgående er, at det er en befrielse at alt er planlagt hjemmefra, når man rejser ud i den store verden. En stor rejse kræver MEGET planlægning, og det kan være svært at overskue. Her har vi planlagt mere eller mindre det hele for dig, og det betyder, at du kan læne dig tilbage og nyde det eventyr, der venter dig, når du skal rejse sammen med de andre unge skandinavere. Vi sammensætter desuden disse grupperejser for unge inden for en specifik aldersramme for at sikre, at I får mest ud af eventyret sammen.

Uanset om du rejser alene, eller I er et par stykker sammen, så er det sociale sammenhold i disse grupperejser helt unikt, og du kan se frem til at få venner for livet. 

Hvem tager af sted på grupperejserne?

Vores grupperejser henvender sig til dig, der er mellem 18 og 26 år, og vores grupper består af max 12 personer. Der vil være mulighed for at møde alle de andre fra gruppen, inden I tager af sted på eventyret sammen, når vi afholder et afrejsemøde.

Hvornår er det oplagt at tage på grupperejse?

De fleste vi sender af sted på disse grupperejser er unge, der har taget et sabbatår efter gymnasiet eller tilsvarende eller som holder en pause mellem studier eller job. Der kan være mange anledninger til lige at trække stikket og tage en puster, og som oftest har vi grupperejser med afgang både i foråret og i efteråret. Du kan derfor selv vælge hvilken afrejsedag, der passer dig bedst.

Vores grupperejser varierer desuden i længde, så hvis du ved, at du ikke kan rive eksempelvis 3 måneder ud af kalenderen, kan du i stedet vælge at tage med på en af de lidt kortere rejser. 

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke inkluderet i grupperejserne?

Langt det meste overnatning og transport er som udgangspunkt inkluderet. Derudover er der mange aktiviteter planlagt på rejsen også, og på en del af de mindre ture undervejs vil der være nogle måltider med i prisen også. Men hvad grupperejsen nøjagtig indeholder, afhænger af hvilken rejse du vælger, samt hvor turen går hen.

Du kan høre mere om alle rejserne, ved at ringe på 70 15 40 15 eller ved at smide os en mail på den blå knap lidt længere nede på siden.

Mellem 25-35 år og på udkig efter en grupperejse? Tjek vores re:discover grupperejser ud!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.