{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De bedste tips til flybilletter

flights-girl-cover-planning-flighttickets-cover

Sådan finder du de bedste flybilletter

Der findes utallige muligheder, når du skal finde flybilletter til din store rejse. Har du brug for helt almindelige t/r-billetter, eller skal du have flere stop på din rejse? Hvis du har tænkt dig at booke én flybillet til flere forskellige destinationer, kan du spare mange (!) penge. Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige flybillet til dig!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Standardbilletter

Standardbilletter er flybilletter til alle rejsende, der har brug for en simpel flybillet - som en ganske normal returbillet. Der er ingen aldersgrænse, og heller ikke krav om et ISIC studiekort. En standardbillet kan ikke refunderes eller ændres efter køb.

Billigere flybilletter for unge og studerende

KILROYs flybilletter er for unge op til 26 år og studerende op til 33 år. Du skal have et gyldig ISIC studiekort for at købe denne type billet. Disse billetter er fleksible og egnede til dig, der ønsker fleksibilitet til at ændre billetter undervejs på rejsen. Billetterne er ofte omfattet af gratis mellemlandinger og er velegnede til backpackerture. Bemærk at alle dato- og ruteændringer er afhængig af tilgængelighed.

Fleksible flybilletter med KILROY

Du bør altid vælge en KILROY billet hvis du har planer om at rejse i en længere periode og besøge flere destinationer. Det betyder, at du kan ændre billetten undervejs. En fleksibel billet er relevant for backpackere, fordi du ofte støder ind i andre mennesker, kulturer eller steder, der er så interessante, at du bare er nødt til at få mere tid på destinationen.

Flybilletter med flere stop

Det kan også være, du har brug for en flybillet med flere stop. Det er især dig, der drømmer om en længere rejse til flere forskellige destinationer og måske endda kontinenter.

Du kan få mere information og inspiration angående flybilletter her.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.