Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udgifter under rejsen

Riksja-india-planning-tips-for-your-journey-cover

Udgifter under din rejse

Leveomkostninger under din rejse består blandt andet af mad, logi, lokal transport og diverse andre udgifter på undervejs. Det er langt vanskeligere at forudsige, hvor meget du vil bruge under selve rejsen. Det afhænger af destinationen, antallet af rejsende i din gruppe, personlige krav osv. Lad os hjælpe dig med at planlægge din rejse!

Book et gratis rejseplanlægningsmøde!

Vil du rejse alene eller på egen hånd?

Det er altid billigere at rejse med andre end det er at rejse på egen hånd. Et pars udgifter er kun 50 procent højere end udgifterne til en person, der rejser alene.

Leveomkostninger på rejsen

Leveomkostninger varierer enormt meget rundt omkring i verden. I Japan koster en appelsin det samme som et hotelværelse med morgenmad i Indien. Sørg for at adskille dyre destinationer fra billige destinationer. Afrika kan være både ekstremt billigt og dyrt - afhængigt af hvilket land og område, du er i. Det gælder om at undgå turistfælderne og finde de bedste og billigste løsninger. 

I de billige lande kan du beregne et dagbudget på omkring 120 kr. om dagen, mens der i dyre lande må beregnes minimum 4-500 kr. om dagen.

Hvad koster det at rejse rundt?

Det koster penge at rejse fra sted til sted. Det er dobbelt så dyrt at rejse fra et sted til et andet, end det er at tilbringe en dag mere samme sted. En måde at rejse på kan være ved at leje en motorhome eller campervan. Dette er især populært i Canada, USA, Australien og New Zealand. På denne måde rejser du i dit eget tempo, laver mad og sover i din van. Der er også mulighed for at rejse med tog eller bus i mange lande.

Vil du tjene penge mens du rejser?

Du kan vælge at arbejde under din rejse og dermed bidrage til dit budget. Generelt er det mere fornuftigt for danskere at arbejde og spare penge op hjemmefra end det er at arbejde på rejsen på grund af den betydeligt højere løn. På den anden side er oplevelsen af at arbejde i udlandet meget større end at spare op. Hvis du vil tjene penge under rejsen kan du tage på Working Holiday i Australien, New Zealand eller Canada. 

Hvordan ser et månedligt rejsebudget ud?

Samlet set fortæller vores rejseoplevelser os, at en backpackerrejse koster omkring 10-15.000 kr. pr måned. Disse priser omfatter alt - dine udgifter før turen samt leveomkostninger og aktiviteter på din rejse. Dette er naturligvis et generelt skøn, da udvælgelsen af lande og personlige vaner og aktivitetsniveau varierer meget fra person til person.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.