Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Tag på rundrejse i Australien

rundrejse i australien
rundrejse i australien

Rejs rundt i Australien med andre unge!

Hvis du drømmer om en rundrejse i Australien med andre unge, så forstår vi det virkelig godt. Australien er et gigantisk land, og det kan for mange være en stor fordel, at rundrejsen er planlagt på forhånd, og at du ved, at du kommer til at besøge alle de fede steder, samtidig med, at du kommer til at møde andre rejsende fra hele verden.

Jeg vil vide mere om rundrejser i Australien

Hvorfor tage på rundrejse i Australien med andre?

Well, for det første kan det være en stor opgave at planlægge hele sin rundrejse i Australien alene. Tager du af sted på en grupperundrejse, ved du, at der er sørget for selv den mindste detalje på turen. Der vil stadig være plads til frihed, men langt det meste er organiseret for dig i forvejen. Derudover er en rundrejse en fantastisk anledning til at møde nye mennesker fra hele verden, eftersom I rejser rundt som en mindre gruppe. Der findes rundrejser af både længere og kort varighed, og hvad du vælger, er selvfølgelig op til dig. Nogle rejsende bruger også en rundrejse med andre som den første del af turen, hvis man f.eks. ikke er så erfaren i at rejse på egen hånd. Herefter kan man så vælge at rejse videre selv, når man har fået smag for, hvordan det fungere.

Hvad kan man opleve på en rundrejse i Australien?

Landet er gigantisk, og det betyder selvfølgelig også, at der er nærmest uendeligt med muligheder. Du kan vælge kortere rundrejse forbi Fraser Island, Whitsundays eller med båd ved Great Barrier Reef. Du kan også tage på længere rundrejser ned langs enten øst- eller vestkysten, eller du kan vælge en rundrejse, der tager dig forbi hjertet af Australien - Red Center og Uluru. Hvad du gerne vil opleve på din rundrejse er egentlig helt op til dig!

Hvem tager på rundrejse i Australien?  

Kort og godt, så gør næsten alle typer rejsende det. Det er alt fra kæreste- og vennepar til solorejsende, der gerne vil benytte muligheden for at få en masse fede oplevelser sammen med andre. Det er klart, at når man rejser i en gruppe, er der nogle forventninger til, at man har lyst til at være med i det sociale, der udspiller sig på turen. Du vil opleve, at alle andre der tager på en rundrejse i Australien, alle sammen vægter det sociale element højt. 

Hvis du er i tvivl om du skal tage på en rundrejse med andre, så lad os tage en snak om, om det er noget for dig.

Hvorfor tage på rundrejse med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid, og undgå unødig stress, ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer ud om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.