{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Botswana

Safari i Botswana byder på mange elefanter
Vildsvin er ikke sjældne på en safaritur i Botswana

Det vildeste safarieventyr i Botswana venter

Selvom Botswana står lidt i skyggen af mere traditionelle safaridestinationer som Kenya, Tanzania og Sydafrika, så skal man ikke tage fejl. Landet er exceptionelt godt til safari, og byder naturligvis på alle de store dyr inklusiv the Big 5 - hvis du er heldig. Lad os hjælpe dig med planlægningen, så du sikrer dig det bedst mulige eventyr!

Book et møde og hør om mulighederne! 

Hvilke dyr kan man se i Botswana?

Safari i Botswana byder på alt lige fra elefanter, giraffer, flodheste, næsehorn og til store kattedyr som løver og leoparder. Derudover er der naturligvis alle de klassiske savannedyr som zebraer, bøfler, gnuer og antiloper. 

Hvor skal man tage på safari i Botswana? 

Botswana har mange gode steder at tage på safari, men især to steder er populære. Okavango Delta, der er verdens største floddelta, har masser af dyr, og hvis du tager på en rundrejse i landet, så vil du typisk komme her forbi. Derudover er der Chobe National Park i den nordlige del af landet. Her finder du den største koncentration af elefanter i én nationalpark, hvor der lever mere end 45.000 elefanter.

Hvorfor tage på safari i Botswana med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.