{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Namibia

Safari i Namibia | Safarirejser til Namibia | KILROY
Safari i Namibia | Safarirejser til Namibia | KILROY

Safari i Namibia

Namibia er et fantastisk land at tage på Safari i, og du kan se mange spektakulære dyr her. Du kan enten tage på safari i Namibia alene eller på en rundrejse, hvor landet er en del af en større rundrejse i den sydlige del af Afrika. Glæd dig til at se bøfler, elefanter, giraffer og mange andre spændende dyr i deres naturlige habitat. Vi hjælper dig med planlægningen, så du får den bedste oplevelse.

Book et møde og hør om mulighederne!

Inden du planlægger en safarirejse i Namibia

Der er flere måder at tage på safari i Namibia, og derfor bør du gøre dig nogle overvejelser, inden du rejser. Hvilke dyr vil du se? Hvordan foredrækker du at blive transporteret? Hvordan er dit komfortbehov i forhold til overnatning? Variationerne blandt de forskellige safarirejser i Namibia og de andre afrikanske lande er stor. Derudover er der nogle rundrejser, der fokuserer på safari, mens andre andre blot har enkelte dage med besøg i nationalparker. Lad os hjælpe dig med at finde præcis den rejse, der passer til dig.

 

Hvorfor tage på safari i Namibia med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.