{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Sydafrika

Safari Sydafrika | Safari på din rundrejse i Sydafrika | KILROY
Safari Sydafrika | Safari på din rundrejse i Sydafrika | KILROY

Safari i Sydafrika - En oplevelse for livet

Safari i Sydafrika er en klassisk måde at opleve landet på. Her flokkes store horder af forskellige dyrearter på de store savanner, og du kan, hvis du er heldig, støde på The Big 5, hvis du tager på safari i Sydafrika. Der er forskellige sæsoner, der kan øge sandsynligheden for at se visse dyr, så hvis du gerne vil være sikker på at få det optimale ud af din tur, så lad os hjælpe med planlægningen.

Book et møde og hør om mulighederne!

Vi tilbyder mange forskellige safariture og det kan være svært at vælge, hvilken én du helst vil på. For at hjælpe dig til den bedste oplevelse, har vi valgt de bedste muligheder for safari i Sydafrikas fantastiske nationalparker. Hvis du vil gøre gøre det nemmere for dig selv at vælge, så overvej følgende:

  1. Hvilke dyr vil du se?
  2. Hvordan foredrækker du at blive transporteret?
  3. Hvordan er dit komfort behov i forhold til overnatning?
  4. Hvor lang tid vil du være afsted?

Hvis du drømmer om at komme på safari kan du læse mere om de forskellige ture her på siden, men du er også altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, eller vil have hjælp til at sammensatte en safaritur med din rejse til Afrika. Vi brænder for at rejse, og for at hjælpe dig med at få de bedste rejseoplevelser.

Hvorfor tage på safari i Sydafrika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.