{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari i Tanzania

Rejser til Tanzania | Safari i Tanzania | KILROY
Rejser til Tanzania | Safari i Tanzania | KILROY

Safari i Tanzania

Der er så mange forskellige slags safariture i Afrika og i Tanzania, at det kan være svært at vælge. Derfor vil det hjælpe at du gør dig nogle overvejelser, inden du planlægger en safaritur i Tanzania. Hvilke dyr vil du se? Hvordan foretrækker du at blive transporteret? Hvordan er dit komfort behov i forhold til overnatning? Vi kan selvfølgelig hjælpe med alt dette.

Book et møde og hør om mulighederne!

Variationerne blandt de forskellige safariture kan være svære at gennemskue, så for at hjælpe dig til den bedste oplevelse, har vi valgt de bedste muligheder for safari i Afrikas fantastiske nationalparker. Vores rejsekonsulenter hjælper dig med at planlægge din safarirejse i Tanzania ud fra dine drømme og ønsker.

Nationalparker i Tanzania

Der findes mange nationalparker i Tanzania, men de to største er Serengeti og Ngorongoro. I begge nationalparker er der mulighed for at se alle de vilde dyr som elefanter, løver, giraffer, antiloper osv. og Tanzania er et af de lande i Afrika, hvor det er muligt at se the big 5, der består af: løver, leoparder, næsehorn, elefanter og bøfler. Glæd dig til et vanvittigt eventyr på savannen. 

Hvorfor tage på safari i Tanzania med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.