{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads i Cambodja

Sejlads i Cambodja | Sejl på Mekong | KILROY
Sejlads i Cambodja | Sejl på Mekong | KILROY

Sejl på Mekongfloden

Drømmer du om at sejle på Mekongfloden i Cambodja på din rejse? Så lad os hjælpe dig på vej! En sejltur i Cambodja er bestemt en oplevelse, der sætter prikken over i'et på din rejse. Hvis du elsker at sejle, livet på en båd og de naturoplevelser der hører med, så bør du ikke snyde dig selv for en sejltur på Mekong-floden. Lad os hjælpe dig af sted på det fedeste eventyr!

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvad er inkluderet i en sejltur på Mekong?

Overnatning ombord på båden samt de fleste måltider er inkluderet i din rejse på Mekong. Derudover har I naturligvis jeres kaptajn og guide med på rejsen. Nogle aktiviteter og oplevelser undervejs er inkluderet i prisen og andre er frivillige. Der er rig mulighed for at komme tæt på de lokale, når turen går dybere ind i landet langs floden.

Hvorfor sejle i Cambodja med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.