{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sejlads i Thailand

Sejlads i Thailand | Backpacking i Thailand | KILROY
Sejlads i Thailand | Backpacking i Thailand | KILROY

Sejl mod Thailands fjerne kyster

Hvis du elsker at sejle og elsker eller drømmer om Thailand, så kan du godt begynde at glæde dig. Der venter dig nemlig en helt unik oplevelse ombord på en båd i Thailand. Mærk den varme brise i ansigtet, duft og nyd lyden af bølgesprøjt. Du sejler sammen med andre eventyrlystne rejsende, og I sætter kurs mod Thailands unikke og smukke øer. Lad os hjælpe dig med planlægningen!

Book et møde og hør om mulighederne!

Hvad er inkluderet i sejlturene i Thailand?

Med ombord har I en kaptajn og oftest en skipper og en kok. Overnatning og de fleste måltider er inkluderet i priserne. I oplever landet til lands og til vands og bor i små kahytter på skibet. Du kan være sikker på at få røverhistorier med undervejs og møde de lokale. I sejler også steder i Thailand, hvor ikke mange andre rejsende sætter deres fodspor. Glæd dig til at ø-hoppe i Thailand og sejle mod Thailands fjerne kyster.

Hvorfor sejle i Thailand med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.